Şimdi Ara

reklam ihaleleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ibb’deki reklam ihaleleri operasyonu, chp’li belediyelerdeki rant ve yolsuzluk iddialarını bir kez daha gündeme taşıdı. taner çetin’in oğlu dahil 6 kişinin tutuklanması, işin aile boyutuna kadar uzandığını gösteriyor. sürekli şeffaf belediyecilik nutukları atanların, arka planda nasıl bir düzen kurdukları ortaya çıkıyor. bu tablo, seçim döneminde anlatılan temiz yönetim masalının pek de gerçekçi olmadığını kanıtlıyor.

https://www.takvim.com.tr/guncel/2025/08/14/ibbdeki-reklam-ihaleleri-vurgununa-yonelik-operasyon-13-isim-adliyeye-sevk-edildi-listede-kimler-var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirozyılmaz -- 15 Ağustos 2025; 10:36:49 >

• Akp kendini aklamak için nasıl da fırsat buluyor yada yaratıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her tutuklama suçlu mu demek oluyor?

Hala somut kanıt göremedik İmamoğlu davasında, soruşturma gizli imiş, bekliyoruz kaç aydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • yeni trol... blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.