Şimdi Ara

Rekabet Kurumu'ndan Türk Telekom'a 'haksız rekabet' soruşturması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rekabet kurumu bey ne. Yapıyorsunuz kalbimi feth ettiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bak türk (kazık,kansız) telekom.haksız rekabet yapma hııııı! kızarım bak cız!

  • Geçtiğimiz aylarda türknet konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Ben de türk telekoma şikayet dilekçesi yazanlardan biriydim. Türk telekom da kendi reklamını yapan şaka gibi bir yazı göndermişti bana. İnşallah tekrar açılmamak suretiyle iflas ederler de yeraltındaki kablolar devletin eline geçer. Böylece maliyet fiyatlarının çok az üstünde fiyatlarla özel firmalara kiralanır bu hatlar. Biz de hız sınırı ve kota olmadan kullanırız bu interneti. Çok mu iyimserim acaba?

  • ADSL hizmeti başladığı günden bu yana müstakil evimde Türk Telekom dan bakır kablo üzerinden ADSL/VDSL abonesiydim. (Bulunduğum adreste eve kadar fiber yok) Bunca yıl Türkiye çapındaki genel kesintiler dışında neredeyse hiç kesinti veya hız düşmesi yaşamadım. Hat fiziksel olarak sorunsuz.
    Geçen hafta aboneliğimi TurkNet' e taşıdım. Bir hafta 35 MB/sn hızla sorunsuz kullandım. Dün sabah bilgisayarı kullanırken internetim kesildi. İkinci gün akşamı hala yok. Resmen TurkNet'e geçtiğim için cezalandırıyorlar akıllarınca. Devlet bunlara dur demez ise herkesin kendi hükümranlığını kurması kaçınılmaz olur.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.