Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, Dyson'a soruşturma açtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sende boş yapma senelerdir aynı nickle bu forumdayım beni az çok tanıyan herkes fanatiklik yapmayacağımı bilir Dyson benim babamın firması değil uzun senelerden beri kullanıcısı olarak ezbere konuşmuyorum.

Mesela herkes Dyson servisinden şikayet eder ama bence Türkiye de görülmemiş bir hizmetleri var geçen sene eşim kullanırken başlığın bir aparatını kırmış müşteri hizmetlerini aradım parçayı bedeli karşılığında aparatı almak istediğimi söyledim adamlar bana tek kelime etmeden koca başlığı sıfır kutusunda gönderdiler üstelik bir kuruşta ücret almadılar sadece başlığın gelmesi 3 hafta sürdü bunun dışında tek bir sorun tek bir pürüz çıkarmadılar.

Kullamadığınız bilmediğiniz ürünler hakkında başkalarının lafına bakıp ta sürü gibi aynı şeyleri söylemeyin Dyson nasıl bir marka çekiş gücü kullanım rahatlığı bunu ancak onu kullananlar bilir.

Rekabet kurumu mama istiyor da ondan. Tabii fiyatları da biraz düşürseler hiç fena olmaz hani.

• Fakir , ihlas , Philips kullanıcısı olarak DysonV15 geçtim uzun süre kullanımda hepsini silerim adamlar yapmış bos konuşmaya gerek yok ama turkiyede bu derece pahali olması hem ithal hemde tamir felan uğraşmiyorsun direk değişim garantisi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sonra içlerinde gizli bir pişmanlık ama markayı deli gibi savunuyorlar. 

özgür özelin de dediği gibi celladına aşık olmak.... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 model 37 animal ile devam. Daha iyisi sadece dyson

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.