Şimdi Ara

'REİSİ CUMHURDAN DOKTORLARA TARİHİ REST' ,(MAAŞ ZAMMI TEKRAR İPTAL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
15.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    Benimde yerim doldurulur be hocam... Hiç birimiz özel değil.

  • Memlekette kimse kimsenin yaptığı işe, mesleğe tecrübeye saygısı kalmadı ki, al işte yapılan açıklamaya bakın. En yapıcı olması gereken merciden böyle açıklama gelirse vay halimize, şimdi bol kepçeden sallaması kolay, yarın Amerika gibi iki gün sana istediğin parayı vereyim de yeter ki hasta bak diye artistlik yaptığı doktorlara aman diyecek ama kendi görecek mi emin değilim. Her sistemin alternatifi bulunabilir ama sağlık camiasının yeri asla farklı bir şeyle doldurulamaz. Sendikalar da yandaşlık yapacağına çalışanın hakkını hakkıyla savunsun da ağzı olan sıkıyorsa bol keseden konuşsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

    Ailesi zengin veya Yaşlı biryere gidemeyecek yakını yoksa,tıbbi bilgisi ve yabancı dili iyi olan biri kalmıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    eğitim paralı olursa okuyacak kimse kalmaz. ya da 4 işlem yapamayan adam girer o kontenjana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 12 Mart 2022; 18:40:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bowser41 B kullanıcısına yanıt
    senden alan kim ki?
    sağlık sisteminin nasıl olduğunu biraz araştırmanı öneririm. o testlere harcanan o kadar israflar var ki. çok fazla gereksiz tetkik isteniyor. bir sonucu başka bir hastane kabul etmiyor tekrar gönderiliyor. sana da al 3 kuruş deniyor.
    benim senin maaşınla bir derdim yok. sen de fazlasını hakediyorsundur eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 12 Mart 2022; 18:29:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    yemin ettik diye hakkımıızı da mı aramayalım? boşverin gitsin zaten yemin etmişler, öyle mi?
    sizin doktorlarla daha önceden kötü bir tecrübeniz mi oldu merak ettiğimden soruyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doktor değilim sağlık memuruyum baştan söyleyeyim Ne kadar bilgisiz ufku olmayan insan var ülke bakkal dükkanı gibi yönetilmez. Yüzdelik dilime girip Türkiye'nin en üst düzey eğitimini alan bir meslek grubuna ne olacak ya bende şunu okudum diyen bir grup var. Niye su kadar para yeter fazlasını verelim diyen var . Bir mühendis bir polis ile ayni.maas alacak ise neden tıp okusun bir genç yıllarca maaş almadan okuyacak mecburi hizmet yapacak bu kadar eziyete neden katlanacak. Tabi bazı akıllılar okumasın banane diyen de var. Annesi çocuğu hastalanıp acil bir durum olunca doktor yetiş bu nasil hizmet diye kıvranıyor. Cahillere sesleniyorum annenizin dizindeki ağrı için yada kırık için gittiğin doktor o ameliyatı yapmayı öğrenmek için en az 10 yılını heba ediyor. Sen gezip tozarken keyif yaparken o öğrenmeye çalışıyor. Bu meslek dalı 6 ay eğitim verip polis yapılabilen bir meslek değil, yada çok ihtiyaç durumunda formasyon eğitimi verip üniversite mezununu öğretmen yapmaya benzemez mesleği itibarsiz hale gelirse gençler neden doktor olayım demeye başlayacak ne yapacaksın 15 yıl sonra doktor bulamazsan ülkede sıkıntı çıkarsa doktor nerden bulacaksın ne kadar cahilce konuşan var. Dışarıdan gelir ya ne olacak havasında olan da var bakın Ukrayna da savaş var hadi 100 bin TL maaş vereceğim cephede doktor lazım desin kaç doktor gidecek yurt dışından ben gelirim o tehlikede çalışırım diyecek. Ülke yönetmek geleceği planlamak gerekir.
    Burda atıp tutanlara şunu bir denesin romotoloji bölümü için randevu arasın muayene olmak için en az bulunan uzmanlık alanlarında biri hadi sıra alın da göreyim. Bazıları ne olacak gider özele basar parayı muayene olurum der şimdi bu ulkede fakir sayısını hatırlatmak lazım.
    Birde adam arabasını sanayiye götürüyor çıraklar yağ tipasini açıp boşaltıyor yağını değiştiriyor . 100 TL ver diyor zoruna gitmiyor( emeğin karşılığı buysa alacak tabi) 10 arabanın yağını değiştirse günde 1000 TL alacak doktorun aldığı zoruna gidiyor. Bence kaymakamdan emniyet amirinden postanedeki müdürden bankadaki seften DSİ deki müdürden orman müdürlüğündeki şef ten belediyedeki zabıta müdüründen fazla maaş alsın ya ayıptır bunların hepsi fazla.maas alıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kodumun lidyalıları, iyi halt ettiniz parayı icat ettiniz de..!


    Para için birbirini yiyor şimdi insanlar, görün eserinizi...


    Naha mezarlarında ters dönesiceler...

  • Doktorlar olarak 5 talebiniz vardı . Olay 5. Olan paraya indirgendi onurumuz kırıldı. Almsmanyada doktor àgati ücretin 5 katına çalışıyor bizde 2 3 katına. Saglikciya saldirani eylemin şiddetine göre 6 aydan başlayıp ömrünün sonuna kadar kanimu kurumlarından hizmet almasını engellese ler sorun çözülecek. Gitsin özele muayene olsun bundan sonra




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 13 Mart 2022; 5:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

    Hafız benim ilk mesajıma bak demek istediğim şu an düşük maaş mevzusu değil

    ben şu doktorların pandemi zamanı işte söyle çok çalılıyoruz böyle çok ediyoruz ilaveler istemesine diyorum.

    normal zamanda iş az iken nasıl alıyorsa çok olunca (pandemi) aynı olmalı sonuçta pandemi de kalıcı değil ayrıca pandemi olup olmayacağı başından belli bu meslekte göreve başlar iken lafım o ağlananlara

    şimdi polis iş çoğalınca suçlu coğaltı diyor mu yada ilerde savaş çıksa askerler savaş çıktı zor şartlarda çalışıyormuyuş diyecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı geçtim Acildeki doktorun ruh halini 1 gün taşıyamam,


    Kusanlar,ağlayanlar,bayılanlar,sürekli kalabalık sürekli sıra.


    Herşey para değil doktora gidiyoruz yüzümüze bakacak vakti yok. 3 saat içinde en az 60 kişiye bakmak zorunda.


    Doktorları düşünmüyorum tamam ee ben düzgün hizmet istiyorum bunun için var olan hizmeti daha da düşürmek pek akıllı iş olmasa gerek.

  • Bu ülkede aristokrasi bitmeli, her yerde bitmeli. Artık hiç kimse kendi aristokrat sınıfını oluşturmamalı, oluşturmaya çalışanın önü kesilmeli, gerekli tedbirler alınmalı, Cumhurbaşkanı çok doğru yaptı.

    Ülke meslek gruplarına hizmet etmek için değil, meslek grupları ülkeye hizmet etmek için var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

    Girsin. Eski zamanda üniversiteye gitmek isteyen muhtara söyleyip kayıt yaptırıyormuş. Eski doktorlar beceriksiz miydi? Madem herşey para üstüne o zaman zenginler okur. Okuyacak kimse kalmaz diye birşey yok. Talep olan bölümlere parayı bastıran girer. Herşey arz talep üzerine. Vatandaşın sırtındaki vergi yükü azalır. Bana ne sınavda derece yaptıysa? Parası yoksa elenir. Devlet bu masrafı çekmek zorunda değil. Bu lafları özel üniversiteler açılırken duymuştum özellere birşey olmadı sayıları çok arttı. Devir para devri.


    4 işlem yapamadı diye tıbba giren biri okuyamazsa kendi sorunu. Elbet okuyan ve bitirenler olur. Birşey değişmez sadece fakirler ve okuyarak zengin olacağını sınıf atlayacağını sananlar elenir. Bu kadar kalabalık bir ülkede sorun değil.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Aristokrasi bitecek, bitmeli, önce bunu yazayım.Tıp okuyorsan veya doktor isen lise seviyesinde, çok çok kötü bir yazı yazmışsın.Mantık dışı ve sacma sapan bir yazı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Ek iş çıkıp rutinin dışına çıkınca bütün mesleklerde bu tarz ekleme durumları olabilir gayet normal. Mesai vs.
    şimdi tek tek meslek saymak istemiyorum. çünkü sayınca bazıları "gözün şu mesleğin aldığı parada mı ?" diye soracaklar. bu konular kışkırtma amaçlı açılıyor da olabilir , hiç belli olmaz.
    7 nöbetin parasının üzeri kaç yıldır yatmıyor bunun da lafını etmiyor kimse. Hastane içinde ne olduğuna dair çok az fikrinizin olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslan45 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkenin çoğu asgari ücretli, dr maaşını böyle dillendirince onlar içinden diyecek ki "8 bin tl maaş alıyorlar hala laf ediyorlar" ben 4200 alıyorum çok ayıp diyecek. Asistan doktorun aylık 300-350 saat çalıştığından haberi yok tabi ki.
    Diğer memurların vs durumundan haberi yok, ayrıca zaten karşılaşabildiği tek memur da hastanedeki doktor oluyor. Ne bir müdür vs ile oturup konuşmamış, konuşsa anlayacak neyin ne olduğunu. Olayı maaşa indirgemek saçma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14-15-16 Mart İş bırakma eylemi sonrası gelişmeler.


    -Önüne gelene asistan hekimlik kadrosu açıldı.


    Başka yok. Şöyle seçime yakın 3 ay iş bırakma eylemi yapsınlar, ancak öyle alırlar haklarını. Maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.