Şimdi Ara

'REİSİ CUMHURDAN DOKTORLARA TARİHİ REST' ,(MAAŞ ZAMMI TEKRAR İPTAL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
15.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen kendi canına değer vereceksin önce. Sen kendi canına değer vermezsen doktorlar niye seninkine değer versin?

  • Brir an önce Arpaça öğremek lazım. Derdimizi suri doktorlara nasıl anlatacğız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 11 Mart 2022; 11:46:14 >
  • ülkenin parmakla gösterilen,başarılı doktorlarını kaybedeceksin. Yerini yeni başlayan pratisyenleri uzman yaparak mı çözeceksin :D


    Yurtdışında +5000 euro maaş alan doktoru bizim ülkeye 800euro maaş teklifi ile mi çağıracaksın :D

  • Bir kaç gün önce özel bir hastaneye gittim İspanyolca konuşan bir doktor ile Rusça konuşan bir doktora rastladım. Rusça konuşan doktor kadındı hem de öyle böyle değil. "REİSİ CUMHURDAN DOKTORLARA TARİHİ REST" ,(MAAŞ ZAMMI TEKRAR İPTAL)  Kendimi yabancı gibi hissettim. "REİSİ CUMHURDAN DOKTORLARA TARİHİ REST" ,(MAAŞ ZAMMI TEKRAR İPTAL) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Mart 2022; 12:41:24 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Sağlık kurumları 24 saat devamlılığı olan (emniyet, itfaiye, güvenlik gibi) hizmetlerden olduğundan nöbet hizmetleri kaçınılmaz.


    Bi konuyu merak ediyorum...


    -Nöbet tutulduğunda ek ödeme alınıyor mu?

    -Nöbet sonrası mesaiye devam edildiğinde ek ödeme var mı?

    -Nöbet ya da yoğunluktan kaynaklı haftalık çalışma saati aşıldığında ek mesai ücreti alınıyor mu?

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    7 nöbetten fazlası ödenmiyor ben sırf bu 36 saat nöbet yüzünden uzmanlık okumayan farklı bir deyişle KÖLE olmayan bir doktorum. Ek olarak şu insancıl olmayan şartlara bile bile katlanıp sonrasında ağlayan doktor arkadaşlarımı da anlamıyorum. Lan tutma işte yazma şu salak bölümleri hocalar farkına varsın sistem farkına varsın ama yok o yazmazsa diğeri yazar bir şekilde dolar sonra da twitterda orada burada ağlarlar bile bile kendilerine işkence çektirerek. Bile bile lades olup sonra ağlayan bir insanı umursamıyorum. Çeksin, köleliğe devam etsinler ne diyim.

  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    son cümlede çok haklısın. her baktığın hasta başın belli bir malpraktis riskini göze alıyorsun. istemezse kimse o adama zorla ameliyat yaptıramaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ben her günkü nöbetimde 10 larca insanın hayatını kurtarıyorlar. insanı yaşat ki .. diye bir söz var. hayatta kalamadıktan sonra her şey boş. 20 yaşında kaza geçirmiş bir genci kurtardınız diyelim. ona belki 50 yıllık bir ömürünü geri kazandırmış oluyorsunuz. o insan gidip millet için çalışıyor. patır patır vefat etselerdi; ona devletin ödediği eğitim vs harcamaların hepsi boşa gidecekti. bunlardan günlerce onlarcasını başarıyorlar. tabi ki de ayrı bir yerleri olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Siz aç görmemişsiniz , demek herkes aynı değildir bilemem ama bir bakın doktor işe kaçta geliyor kaçta gidiyor günde 4 saat çalışıp 15-20 tl ve kimsede bir şey diyemiyor heeey sen napıyon

  • alovera01 kullanıcısına yanıt
    net maaşı da yazdılar, bordro da attılar yine inanmıyorsunuz. yalnız değilsiniz, gariban aile çocukları da buna güvenip yazıyor gerçeği kimse söylemiyor. döner nerede yatıyor, benim haberim yok?
    zeki adam zaten dışardaki hayatta kalsa kafasıyla bir iş yapar zaten. bu kadar yıl ders çalışmış adam başka ne iş yapsın. ? ticaretle ne işi olur. ? zaten gariban ailenin çocuğu, başta sermayesi bile olmadığı için bu bölümü yazmış. Ayrıca para ticaretteyse madem, neden doktorların maaşının ne kadar olduğu sizi ilgilendiriyor?
    sizin o yakınınız adına para var diyerek yazdığı için üzüldüm. yolda geri dönülmez bir noktaya geldiğinde bu mesajımı hatırlarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    esnaflar da pandemi zamanında iş yapamıyoruz diye tepki veriyordu, haksızlar mıydı? Yoksa ülkenin ballı zamanında kazanmak, kıtlık zamanları için de birikimini yapmalılar mıydı diyeceksiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    bilimsel olmayan yöntemlere 500 lira verirler , baksan prof. muayenesi o kadar yoktur. haklılar; ikisinde de o konuma gelmek kolay değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    korkuyorum onun da süresi artar diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veterangamer kullanıcısına yanıt
    hocam stabil bir hayat isteyip ailesini burada kurmak isteyenleri de ekleyelim. ileri yaşta tecrübeli bir sürü doktorumuz var. düzenini bozmak istemediği için gitmiyorlar. yoksa denklik almak çocuk oyuncağı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bowser41 B kullanıcısına yanıt
    son 5 yıl için konuşuyorsan o devir değişeli çok oldu. günceli bir sor bakalım. haberde diyor 8 bin diye. yalan söyleyecek halim yok.
    pandemi atipik bir durumdu. bu arada ironik tarafı pandemi döneri bile 5 yıl önceki maaşı alım gücü olarak yakalamıyor son yıllarda çok düştü hem de çok
    lise mezunu memur olsa aradaki 6 yıllık farkı çıkarana kadar adamın yaşının 30 demesi gerekiyor. git nöbeti olmayan bölümler veya temel bilimlere sor bakalım. onlar doktor değil mi boşa mı okudular 6 yıl? bazen insanın bana asgari ücret verin nöbet sayımı da ona göre verin uğraşmak istemiyorum diyesi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    yaptığı her iş tarafından dava edilme riski olan, yüzüme bakmadı diye dava edilen, sigorta yapmak zorunda kalan, ayrıca bu kadar acil ve müdahale edilmezse hayatı kaybedecek olan 200-500 kişiyle muhatap olan başka bir meslek grubu YOK.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    yurtdışına gidenlere sarılmak istiyorum, onlar sayesinde kalanların değeri anlaşılacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    ailenin küçük bir dükkanı falan varsa kralsın. zaten biraz çalışkan olan etrafı inceleyip eksikleri gören insanlar o gelir seviyesine kolaylıkla erişebilir hocam. 6 yılda bunu elde etmek kulağa çetince geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bowser41 B kullanıcısına yanıt
    sen ben böyle birbirimize düşersek daha ömrü billah sırtımız düzelmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.