Şimdi Ara

REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
7
Favori
143.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu açan üyenin Hürriyet 'i iddaa ettiği mesajı ;

    Reina'nın sahibi: ABD istihbaratı bunun bilgisini vermişti
    Hürriyet muhabiri Toygun Atilla'nın ulaştığı Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın "İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi.” ifadelerini kullandığı belirtildi.


    Şimdi de Reina 'nın sahibinin yeni açıklaması;

    http://www.haber10.com/guncel/reina_nin_sahibi_istihbarat_iddialarini_yalanladi-678980?utm_source=memurlarnet&utm_medium=manset&utm_content=daily&utm_campaign=Memurlar_iFrame

    Birileri gene oynamak istiyor bakalım Hürriyet ne diyecek bekleyelim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sache

    İlk cümleden sonrasını okumadım. Ağaçların süslendiği, noel şapkalarının takıldığı, avm lerde noel babaların dolaştığı gün noelden çok farklı gerçekten. (!)

    Hâlâ ikisi farklı şeyler diyecek cahil bir topluluk var maalesef.

    Bu japonlar güneş karşısında egzersiz modlarına girerken namaz kılar gibi hareket yapıyorlar hocam duaları kabul olunur mu? Kim bilir hareketlerini de hangi peygamberden çalmışlardır değil mi ama :)

    Dinini yaşamak istiyorsan domuz eti yeme yeterli, noel 25 aralıkta başlar noel ilahileri okunur. Okuyan müslüman gördün mü a benim garip kardeşim. Sen domuz eti yeme, Noel baba görürsen de selam verme istemediğinde olur biter.

    Hocam mevlüt kandilini bir hafta sonra kutlasak ne olur? (kandillerde dine yaklaşık 300 yıl sonra girdi de hadi neyse bakalım.)
    Papaz efendi noel'in dini kimliği 25 aralık-26 aralık tarihleri ise 1 hafta sonra dini vecize olarak yaptığımız şey sayılır mı diye bir papazın sakallarına da sarıl istersen.

    Ha dersin ki sevgili aziz az düşünen çokta söz söyleyen kardeşlerim yılbaşını kutlayın da öyle noel gibi Noel baba peşinden koşmayın yakışık almaz hadi neyse, Zaten noel ikramiyesi bile çekilmiyor memlekette yılbaşı ikramiyesi o ama olsun sanırsın tüm kanallarımız da tüm ailelerimiz de hindi eşliğinde noel babaya göbek attırıyorlar.

    Güler misin, ağlar mısın memleketimin insanına...




  • Syriana filminin senaryosu, bizzat Robert Booker Baer'in yazdığı “See No Evil” adlı kitabından uyarlanmıştı. Kitaptaki hadiseler, Robert Booker Baer'in hatıralarından oluşuyordu.

    *

    Büyük Ortadoğu Projesi'nin kodadı… Syriana'nın birebir ilham kaynağı, Guamergelerin mucidiydi!

    *

    Bu maharetli Bob'un, dünyada büyük ilgi uyandıran bir kitabı daha var, The Devil We Know… Suriye'deki içsavaşın başlamasından hemen önce, 2008'de yazmıştı. Ve bu kitabında, yeni Ortadoğu'yu inşa etmek için bir başka aksiyon filmini, Mad Max'i öneriyordu.

    *

    Kelimesine kelimesine şunu diyordu… “Yeni Ortadoğu'yu kurabilmenin tek yolu, Mad Max seçeneğiyle, bölgede geniş çaplı şii-sünni savaşını tetiklemekten geçiyor. Niye biz Amerikalılar ölelim ki? Bırakalım, müslümanlar kendi aralarında birbirlerini öldürsünler!” (alinti: yilmaz ozdil)




  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Vala geçenlerde konu açılmıştı torpil kağıtları ile ilgili liyakata bagli olmadan senin görüşüne yakın diye çoğu insan polis oldu üzücü maalesef yazık ne diyim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırının yapıldığı yer Ortaköy de Cumhurbaşkanı bu gün dolmabahce sarayında toplantı yapmadımi saldırının yapıldığı yer ile dolmabahce sarayı benim bildiğim bir birine yakın polis orayı korumakla meşgul dü herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 1 Ocak 2017; 20:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutup ayısı kullanıcısına yanıt
    Karşıya neyle geçicez birader yüzerek mi bu dediklerini vapur ve metrobüste de rahat yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sunstorms

    Özel güvenlik ekibi dediğin bir kurşun sıkıldımı topuğa kuvvet kaçacaktır. Burası texas değil her insan kendi güvenliği için sağa sola ateş açarsa işimiz var. Camiyide, kiliseyide,barıda, kahveyide korumak ilk elden devletin görevidir bunu sağlamakta başkasına vazife değildir!

    Özel güvenlik birimleri devletin resmi olarak onayını alan bir kuruluş değil midir? Hayır bu kuruluşlar yasa dışı ise söyle de ihbar edelim yazıktır günahtır. Kanun hükümleri dışında davranma gibi yetileri de yok bu elemanların. Prosedürlere uygunsa sen bile kendine özel koruma tutabilirsin sevgili arkadaşım.

    İnsanın kendi güvenliği için sağa sola ateş açması kendini silahlandırması ile olur resmi bir kuruluşun devlet onaylı yetkileri ile değil.

    Seni bilmem ama ben kendi canımı hiçlesem bile onca insanı ağırlıyorsam gerekli tedbirlerimi maksimum seviyeye çıkartırım. Elbette insanlar can güvenliklerini önce devletten bilirler ama biliyor musun ki 1 sene içerisinde kaç can yitti kaç bomba patladı memleketimde? Legal olan ile illegal olan ayrımını da yapamıyorsan ne diyelim. Sen yapamıyorsan başkaları nasıl yapacak değil mi ama.

    Özel güvenlik ekibi kaçar mı kaçmaz mı bilemeyiz ama öyle bir ortamda 7 dakika içinde tek bir adamın tek bir silah ile terör estirdiği yerde kaçmaktan daha kolaydır savunmak. Saygılarımla.




  • Kamera falan yok muymuş?

    Görüntülerini yayınlasalar ya

    Gören olur ihbar eder yoksa bugün kaçıp gidecek herif
  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Nightmare

    Karşıya neyle geçicez birader yüzerek mi bu dediklerini vapur ve metrobüste de rahat yaparlar.

    Sen bana bakma sizde haklısınız biz uzakta olduğumuz için tuzumuz kuru ama dikkatli olmak lazım yine çok önemli bir işimiz olmadıktan sonra dışarı çıkmamak lazım karşımızda tek bir düşman yok pkk isid elnusra vb gibi bir sürü örgütler siz tedbirinizi alında takdir allaha kalsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]
    bu pankartlara izin verenlerin şimdi provokasyona gelmeyelim demeleri çok ironik değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lycantrophic

    Terorist buymus. Isid turkistan tugaylarindan ozbek asilliymis.

    REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]

    Çocuk bizim yiğenlerin arkadaşı.. Olayla alakası yok, şu an Zeytinburnun Emniyetinde yalan haber yayanları tek tek şikayet ediyor... İnanmayan gitsin Zeytinburnu İlçe emniyetine! Yuh arkadaş ya şok oldum...
    https://www.facebook.com/ramazan.isan?hc_location=ufi




  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]
  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    http://www.milliyet.com.tr/ortakoy-saldirisini-yapan-gundem-2371385/
    Milliyet paylaşmış.
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    Twitterda guvendigim biri yazmis da fazla guvenmemek lazim demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]
  • abi anlamıyorum hala intikam istiyoruz suriyedeki ışidlileri öldürün falan yazanlar var? ışidi kimse bitiremedi bitiremeyecekte ne amerika ne rusya nede diğerleri biz mi bitireceğiz ? Gerçekten koskoca ülkenin misyonu bu şuan. Bakın 2 askerimiz yakıldı dedik fake dediler, adamlar o videoda türkiyede ki ışid mensuplarına seslendi ''yakın, yıkın, patlatın'' dedi noldu? al işte dolaylı olarak ''mesaj alınmıştır'' diyorlar resmen dalga geçer gibi.. Bu saldırılar bitmeyecek ülkeye o kadar çok suriyeli alındı ki ufak bir kısmıda olsa ışid militanlarıda var içlerinde daha böyle haberleri çok duyacağız! Kimse birlik muhabbeti yapmasın zaten herkes şuan bir, bana deyinki şurda millet toplanmış ayaklanma çağrısı yapıyor ? kimse bunun peşinde değil ama ortada gerçekler var ve bunlar suriyedeki askerlerimizin ışidi bitirecek masalından daha önemli durumda.
  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REINA GECE KULÜBÜNE SİLAHLI SALDIRI [41 ÖLÜ 63 YARALI]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903

    http://www.milliyet.com.tr/ortakoy-saldirisini-yapan-gundem-2371385/
    Milliyet paylaşmış.

    Eyvallah bunu görmemişim, şimdi yiğene ilettim. Milliyetten sağlam bir tazminat koparsın!
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.