bu platformda kanalın pek beğenilmediği anlaşılıyor temel sebeplerden biri ise hocanın ders anlatım sırasında biraz fazla makara yapması.bu benim de hoşuma pek gitmiyor ama konuyu cidden güzel anlatıyor bıyıklı selim hoca,matematiğin güler yüzünü de denedim ama rehber mat gibi kaliteli değiller bana göre forumda adeta eyüp b hocanın fanatikliği oluşmuş durumda.tabii ki işini iyi yapıyordur buna lafım yok ama başarıya giden tek bir yol varmış gibi her alakalı konun altına bu hocanın ismini abartılı yazılarla süslenmiş şekilde görüyorum. matematikte iyi işler yapmış birçok insana sorabilirsiniz bu hocanın adını bile duymamışlardır. rehber matın kitlesinin ıq oranı düşük olabilir katılıyorum.yorumlarda olsun,instagramda olsun bayağı belli ediyorlar kendilerini.fakat bunu hedef gösterip hocayı beğenmemezlik yapmayı da yanlış görüyorum. insanlarda ''popüler olan her şeyden nefret etmek'' gibi bir ergenlik sancısı olabiliyor.beğenmek ya da beğenmemek farklı bir şeyler ama sırf çok fazla dillendiriliyor diye izlemeden,okumadan boş boş sallamak çok aptalca bence |
Bildirim