Şimdi Ara

✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar..

    1.5 yıldır G3 Kullanan birisi olarak burada ulaşabildiğim son noktaları paylaşacağım.

    Elimizdeki telefon iyi, güzel, hoş. Ve en güzeli ANDROİD. Açık kaynak kodun sınırsız nimetlerinden yararlanarak zamana karşı meydan okuyoruz. İşlemcinin ferakans ayarlamalarından tutun da bu işlemcinin ve hatta Grafik kartının dahi ne yapacağını nasıl işleyeceğini hangi zaman aralığında ne kadar görev yükleneceğini vb. vb. gibi depolamanın ne kadar hızla okuma yapabileceğini....

    Yani kısacası yapabileceğimiz şeylerin bir sınırı yok. açıklık ve genişlik konusunda windows sistemlerini bile çoktan geçmiş durumda..

    Android cok güzel bir platform. Güzel olmasına güzel de; bize ufak bir hastalığı yayıyor. Elindekiyle daha iyiyi yakalayabilme çabası. Ve fark ettiğim kadarıyla bu çaba uğruna biz telefonlarımızı maalesef KULLANMIYORUZ. Sürekli bir rom atma, kernel yükleme, mod yapma derken ufak bir hatada bütün bilgilerimizi kaybediyoruz. Program uyutuyoruz uyandırıyoruz vs. vs. Sürekli vaktimiz bunlarla geçiyor. Hobiden hastalığa doğru giden bir süreç..

    Kız arkadaşımın elinde note 2 var. Note 2 dediğimiz cihaz 2 gb ddr2 ramli, 45 nm lik işlemcileriyle kullandığımız telefonlardan bayağı geri. Ama o mutlu. Arada takılıyor evet. Lag yapıyor evet. Ama o mutlu. Elimdeki telefon onunkinden çok üstün. Ama itiraf etmeliyim ki hiçbir zaman onun gibi bir uygulama arşivim, ya da bir galeri arşivim olamadı. çünkü sürekli rom atmaktan onu bunu yapmaktan BİRİKTİREMİYORUM, telefonu kullanamıyorum. Eminim ki birçoğumuzun da durumu bu.

    O yüzden şahsi tavsiyem telefon için en uygun yenilikleri yapıp bu işi zirvede bırakmanızdır..


    Bu kadar laga luga yeter dediğinizi duyar gibiyim o yüzden bu minik (!) önsözden sonra ufaktan konumuza geçelim..


    KAMOYU UYARISI !

    ROM, ROOT, KERNEL, TWRP GİBİ TERİMLERİ BİLMİYOR, BU KONULARA AŞİNA DEĞİLSENİZ LÜTFEN KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ TABELASINI TAKİP EDNİNİZ ZİRA GÖRECEĞİNİZ TERİMLER VE İŞLEMLER KAFANIZI BİR HAYLİ KARIŞTIRACAKTIR.

    BU KONULARA AŞİNA OLMAYIP DA BU İŞLERE GİREN ARKADAŞLARIN TELEFONLARINDA OLUŞABİLECEK BİR HASAR, BRİCK, YA DA KONTROLCÜ HASARLARINDAN ASLA SORUMLU OLMADIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM !



    Evet Saygıdeğer Dh Forum LG G3 sahipleri. Başlamadan önce TWRP, ROM, ROOT terimlerine aşina, uygulayan. Fakat şu kernel işini bir türlü çözememiş akıl sır erdirememiş, amacını anlayamamış arkadaşlar için ufak bir bilgilendirmeyi siz saygıdeğer üyelere borç bilirim

    Kernel dediğimiz kavram mevcut bir kompleksin donanım ve yazılımını birbirine bağlayan elemandır arkadaşlar. Bu sadece androide özgü bir kavram değildir. Windows tabanında, androidde, İOS sisteminde.. Kısacası her işletim sisteminde OLMAK ZORUNDA olan sistemin bel kemiğidir.

    Androidin avantıjı ise bununla oynayabilmek, değiştirebilmek yeni kerneller yükleyebilmektir.

    Hatta işi abartalım. Kernel dediğimiz kavram yalnızca işletim sistemlerinde değil. Örneğin bir otomobil fabrikasındaki kaynak yapan robot kollarda da kullanılır. Kol önceden yazılımıyla ayarlanmış noktalara hangi süreyle kaynak vuracağı belirlenir. Ve kol işini yapar. Burdaki başrol oyuncusu kerneldir.

    Hatta ve hatta siz de birer kernelsinizdir. Örneğin televizyonunuzun kumandasıyla kanal değiştirme tuşuna bastığınızda kumanda donanımıyla televizyonun yazılımını bağlamış olursunuz. Başrol oyuncusu sizsinizdir. Yani kernel.

    Telefonumuza Yeni kerneller yüklemek ise üreticinin belirlemiş olduğu sınırları aşmaktır. Kernel yüklemekle Androidin sınırsız dünyası bir nevi açılmış olur. Bu yüzden değerlidir, gereklidir, önemlidir.

    Benim Kernel maceram garantiden gelen telefonumun ekranının aşırı sarı olmasıyla başladı. İnternette renk kalibrasyonu için uygulama ararken bir program buldum. Fakat programı kullanabilmek için Gabriel kerneli kullanmam gerekiyordu. Ve o andan sonra kernel dünyası bana da açılmış oldu.

    Birçok kernel kullandım. Gabriel, fly, xceed, 777 ve tabii ki solid kernel. Her birinin kendine göre avantajı ve dezavantajı vardı. Örneğin 777 kernel işlemciyi 2.8 ghz e kadar cıkarabilme yeteneğine sahipti. Fakat bu kadar yüksek frekanslara çıkmak 2.47 ghz son hızı olan bir işlemci için ne kadar sağlıklı olur bir de siz düşünün.

    Fly kerneli denedim. Çok kapsamlı. Gerçekten çok kapsamlı. En ufak bir ayarı bile atlamamış adamlar. Antutuda bir arkadaş 63 bin küsür almış ana konuda. Evet alabilir. Doğrudur.
    Amma velakin ben instagrama girdiğimde ve ekranı aşağı doğru kaydırdığımda ekran olimpiyatta engelleri aşamayıp takılıp düşen koşucu gibi takıla takıla iniyorsa o değerin benim için hiçbir değeri yoktur maalesef. Değil 63 bin 163 bin alsın fark etmez. Benim için ilk öncelik telefonum akıcı olacak aga. Yağ gibi. Bana ıkındığını hissettirmeyecek. Fly kernelde yapılabilecek her kombinasyonu denedim. Lakin laglardan kurtulamadım. Fly ı atalım.


    777 zaten aosp kerneldir. Yani cyanogenmod gibi romlarla kullanılabilir. Yine de tavsiye etmem. ÇOK YÜKSEK OVERCLOCK YAPMIŞLAR. Sağlam bir oyunla işlemciyi yakma riskimiz yüksek. Atalım.


    Gelelim Xceed kernele. Az küfretmedim bu kernele. Çok ayar yok. Yapan geliştirici 'sen çok kurcalama ayarları, ben senin için yaptım, bende' havasında.

    Cpu 2,6 ghz e overclocklanmış. Gpu ise 578 den 600 mhz e overclocklanmış. Bu overclocklar da bir nevi kabul edilebilir durumdalar. Gayet de akıcı, bir kaç lag dışında göze batan kısım yok.
    Ama kardeşim: telefonla önemli bir anın videosunu çekeceksin hooop kapanıp yeniden açılıyor. Kız arkadaşınla whatsapptan konuşuyorsun hooop kapanıp yeniden açılıyor. Bir de kızdan trip yiyorsun konuşmanın ortasında niye çıktın diye
    Tüm aile toplanmış yemek yenmiş. Bi anı fotoğrafı çekilecek tam çekeceksin hooop yine kapanıp açılıyor. Sonra ara vermeden yine kapanıyor ve yine açılıyor. 5 dakika beklemekten aile bireyleri telef oluyor.

    Sırf akıcı olduğu için çok çaba verdim bu kernele. Varsayılan ondemand olarak geliyor. Değiştirince laglar başlıyor. Synapse ile frekans düşürdüm tam oldu derken 2 gün sonra yine hooop yeniden başlatma..

    Yine de peşini bırakmadım. bütün ayarları yeniden düzenledim.. Oh beee yeniden başlatma bitti. trip bitti. Ailer fertleri telef olmaktan kurtuldu
    O da ne. ekran gökkuşağı gibi değişik renkler almaya karıncalanmaya başladı. Aha dedim bu sefer kesin gpu yandı. Allem ettim kullem ettim o süre zarfında bir türlü telefonumu doya doya kullanamadım. xceedi direk çöpe atalım


    Geldik Solid kernele. solidin ilk olarak 1.6 sını indirdim. O da nesi, aman ya Rabbi o nasıl akıcılık. bir tane lag olmaz mı? Ama yok. Evet, gerçekten yok.
    Amma velakin her güzelin bir kusuru devam ediyor
    İşlemci 2.47. Bu tamam. gpu da 578. Onda da sıkıntı yok. Ama gpu 578 mhz de sabitlenmiş. İmkan yok düşmüyor. Boşta bile 578 sabit. bu böyle olmaz derkennnn..

    Yine o korkunç gökkuşağı O kadar korkunç ki. çocukluğumuzun çığlık serisi gibi
    Her yerde 1.51 i aradım. Ve sonunda buldum. Solid 1.51 de gpu normal şeklinde. 200 ile 330 arası oynuyor..
    Mükemmelliğe o kadar yakınım ki Ama yok. Birşeyler olmalı. Bi hata bi birşey. Hiç mi bi sorun yok be kardeşim bu kernelde, Alışmışız sorunlara. Olmadı bak böyle

    Herşey yağ gibi, Nasıl mutluyum kullanırken. Dedim bi oyun açayım Selaaaam yine ben. Sorun

    Oynadığım oyun temple run 2 idi. Ne zaman zıplasam çömelsem yana kaysam oyun çok güzel akıyor. Ama ekrana dokunmayınca oyun 5 10 saniye sonra kasım kasım kasılıyor.

    Kernel adiutordan kontrol edince ekrana ne zaman dokunsam cpu ayarlanan hıza çıkıyor. Dokunmayınca kademeli olarak 300 mhz e kadar düşüyor. Yani oyun açmışşsın uygulama açmışsın umrunda değil. Bi asphalt 8 açayım dedim Malum asphaltta ekrana hiç dokunmadan da oynayabiliyorsunuz. 15 Saniye sonra oyundan atti


    Ve bu kernelde yaptığım ayarlamalarla uygulamaya göre ekrana bağlı kalmaksızın cpu yu kullanmayı öğrettim kernele. Ve mükemmele ulaştım

    Bu arada solid v1.70 i de denedim. İnanın 1.51 in yerini tutmuyor. Ayarlar eksik. Güncelleme değil gerileme resmen. Solid v3.0 bile çıksa 1.51 den şaşmayın en stabili bu.
    HAYDİ O MÜKEMMELLİK NASIL OLUYOR ONU ÖĞRENELİM


    1) Konunun en altına gerekli dosyaları ekleyeceğim.

    2) İlk önce derin bir nefes alıyoruz. Kendimize bi kahve yapıyoruz. Sigara kullanıyorsak bir sigara yakıyoruz

    3) Telefonla İlgili Tüm verilerimizi yedekliyoruz. Dosyalar, resimler, numaralar.. Ne varsa..

    4)TWRP mizi açıyoruz şu linkten 3.5 ve OTA'S bölümünden 3.7 ziplerini indiriyoruz Fulmics 3.5 ve 3.7 indir
    HATIRLATMA: 4.0 ÇIKMIŞ. FAKAT BEN 3.7 YE REFERANS OLABİLİRİM 4.0 I KULLANMADIM BİLMİYORUM. 4.0 YÜKLENİRSE ROM KAYNAKLI SORUNLARDAN SORUMLU TUTULAMAM ! 3.7 DE GÖRDÜĞÜM TEK EKSİKLİK 720P AĞIR ÇEKİMİN OLMAMASIDIR. O DA KULLANILAN BİRŞEY DEĞİL. STOCK ROMDA DA ZATEN GAYET KÖTÜ BİR DENEYİMİ VAR AĞIR ÇEKİM MODUNUN. BELKİ DE O YÜZDEN KALDIRMIŞLARDIR. İSABET DE OLMUŞ.

    5)TWRP DEN İLK ÖNCE 3.5 İ, VE ARDINDAN 3.7 Yİ FLASHLIYORUZ. (Aroma installerda istediğiniz şekilde yükleyebilirsiniz. Sadece stock 1.5 ghz lik olanı seçin. En baştaki. Ve viper4android modunu yüklemeyin. size konunun en altında çok daha güzelini vereceğim). SONRA WİPE BÖLÜMÜNDEN GELİŞMİŞ WİPE I SEÇİYORUZ VE SD CARD VE SYTEM HARİC TÜM TİKLERİ İŞARETLEYİP TEMİZLİYORUZ. (3 KERE TEKRARLAMANIZ TAVSİYEMDİR)

    6) Sonra hiç sistemi başlatmadan bu çok değerli solid kerneli flashlıyoruz. Solid Kernel v1.51 indir

    7) Wipe bölümüne gelip yine gelişmiş wipe dan SD CARD VE SYSTEM hariç tüm tikleri işaretleyip wipe yapıyoruz. (Yine 3 kere yapılması tavsiyemdir)

    8) Sistemi başlatıyoruz ve optimizasyonları bitirip ilk kurulumu yapıyoruz. (İlk kurulumda şahsi tavsiyem en sondaki google isteklerinin hepsini kaldırmanız. Boş yere batarya harcıyorlar. (Tabii ki google uygulama yedeklerini yükleme servisini kullananlar müstesna)

    9) EXTRA: EĞER Kİ KULAKLIKTAKİ SES TISLAMA SORUNUNDAN ŞİKAYETÇİYSEK LİNKTEKİ DOSYAYI ROOT EXPLORER TARZI BİR UYGULAMAYLA etc KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIYORUZ VE SİSTEMİ YENİDEN BAŞLATIYORUZ. TISLAMA OLAYI BİTİYOR. VE KENDİ YAPTIĞIM AYARLARLA KULAKLIK SES ÇIKIŞ GÜCÜ, HOPARLÖR ÇIKIŞ GÜCÜ VE AHİZE SES ÇIKIŞ GÜCÜ ARTTIRILDI. VE ÇOK BAŞARILI OLDU.
    KEŞFİNİ YAPAN DEĞERLİ ARKADAŞIMIZ @Yazılımcı Online nickli ARKADAŞA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ. BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR PAYLAŞIMDI VE KENDİ EKLEMELERİMLE ÇOK GÜZEL BİR KOMBİN OLDU..


    Mixer_paths indir

    10)Veeee Marketten kernel adiutor u indiriyoruz. CPU bölümüne girip şu ayarları aynen uyguluyoruz. (Açılışta uygula tikini açmayı unutmuyoruz)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪
    (Not: Buradaki işlemci minimum frekansını 300 mhz ayarlayın bırakın)


     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

    11) Sonra İşlemci Hotplug bölümüne giriyoruz ve şu ayarları uyguluyoruz; (Açılışta uygula demeyi unutmuyoruz)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

    12) Sonra termal bölüme girip şu ayarları yapıyoruz (Açılışta uygula demeyi unutmuyoruz)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

    13) Sonra Gpu bölümüne girip şu ayarları yapıyoruz. Zaten büyük ihtimal aynı gelecektir. (Açılışta uygula demeyi unutmuyoruz)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

    14) Geldik en güzel kısımlardan birine, ekran bölümüne
    Burada özellikle sarı ekrandan şikayetçi olan arkadaşlar bu ayarları yapsın. Ekranın tadına doyamayacaklar (Açılışta uygula demeyi unutmuyoruz)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪


    15) Sesimizin Karşıya daha net ve gür gitmesini istiyorsak bu ayarı uyguluyoruz (Açılışta Uygula demeyi unutmuyoruz) (Hoparlör yükseltmesi yapmıyoruz çünkü verdiğim mixer_paths dosyasında gerekli yükseltmeler mevcut. Fazlası sesi bozar.)

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪


    16) VE EN SON OLARAK G/Ç ZAMANLAYICISINA DOKUNMUYORUZ. HİÇBİR AYARI DEĞİŞTİRMİYORUZ. VE AÇILIŞTA UYGULATMIYORUZ

     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪


    -İsteyenler için her koşulda çalışan viper4android modunu da paylaşıyorum. Youtube, oyun sesleri, müzik, spotify.. Kısaca sesin olduğu her yerde çalışan bir modüldür.

    Yüklemeden önce marketten busybox u indirin install diyin ve yüklendikten sonra kapatın. Sonra TWRP aracılığıyla vereceğim zipi flashlayın. sistemi başlatın ve viper4android uygulamasını açın. Driver Yükleme işleminden bahsedecek yapın ve TAVSİYEMDİR MUTLAKA SÜPER SES KALİTESİ MODUNU SEÇİN. Harika birşey.

    Bir tavsiye daha hoparlör sekmesinde çok değişiklik yapmayın. Çünkü modül hep çalıştığı için tuş sesleri dokunma sesleri sürekli ses verdikçe modül de devreye girecek ve bataryaya olumsuz etkide bulunacaktır. Kulaklık, bluetooth, aux gibi sekmelerde istediğinizi yapın. Özellikle bu paylaştığım harika optimize edilmiş. zar zor buldum zaten

    NOT: SADECE MARSHMALLOW İÇİNDİR !

    VİPER4MM indir


    TAVSİYE; TELEFONUNUZA XPOSED YA DA TWEAKS TARZI MODULLER YUKLEMEYİN. YÜKLEYENLERİ UYARIN. Sistemin tüm stabilitesini bozan 3. şahıslar tarafından geliştirilen sistemciklerdir. Yazık etmeyin. Bırakın, rom size ne sunuyorsa ONU KULLANIN. Tavsiye niteliğindedir..



    İşlemlerin hepsi bu kadar arkadaşlar. Farkındayım biraz uzun oldu ama mükemmeliyetin derdi de çok oluyor malum

    Bu konu bu vesileyle bir root rom ve kernel konuşma ve tartışma konusu da olabilir zannımca. Çok güzel ve faydalı bilgileri paylaşırız. Eğlenceli olur. Sorularınız varsa can-ı gönülden cevaplarım elimden geldiğince, bilgimin yettiğince.

    Şahsen benim için yolun sonu bu oldu. Artık fulmics 5.0 da çıksa o da çıksa bu da çıksa bundan daha çok tatmin etmeyecek beni. Telefonumu Adam gibi kullanma yoluna giriyorum. Size de tavsiye ederim. Eski kullanıcılar olarak zaten en fazla 1 yıl sonra satacağız. Bari şu bir yıl içinde adam gibi telefon kullanalım.
    Size en stabil ekran ve ses deneyimi en iyi rom ve yöntemleri sunuyorum. Başka geriye ne kalıyor ki zaten? İnanın başka şeye gerek yok. Telefonlarınızla mutluluklar. okuduğunuz inandığınız ve uyguladığınız için şimdiden teşekkürler. Yorumlaşmayı unutmayalım.

    SAYGILAR, SEVGİLER

    x-testers..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2016; 2:55:35 >



  • Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.
  • Oncelikle elinize emeginize saglik.S6 edge kullanan ve gecmiste S3 ile rom kernel olaylari ile baya ugrasmis biri olarak,babamin G3 unu alip tavsiye ettiklerinizi kurasim geldi canimi cektirdiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    Oncelikle elinize emeginize saglik.S6 edge kullanan ve gecmiste S3 ile rom kernel olaylari ile baya ugrasmis biri olarak,babamin G3 unu alip tavsiye ettiklerinizi kurasim geldi canimi cektirdiniz

    Güzel yazınız için teşekkür ederim hocam.

    Valla yapılmayacak şey değil. Ama babanız yanlış yere girer verisi gider aman diyim. 40 Yaş üstünün rootla romla imtihanı biraz sıkıntılı oluyor

    Ve o yaş gurubu verilerini çok titzlikle saklar düzeni bozulsun istemez. Dikkat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..


    Hocam batarya konusunda nasıl açıkçası ben hiç bir romda farklı ekran süresi almıyorum ama kernelin herşeyiyle oynamissiniz bataryaya da bi katkısı var mıdır merak ettim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..


    Hocam batarya konusunda nasıl açıkçası ben hiç bir romda farklı ekran süresi almıyorum ama kernelin herşeyiyle oynamissiniz bataryaya da bi katkısı var mıdır merak ettim :)

    Kernelin potansiyeli çok yüksek hocam. Öyle böyle değil.

    Real Racing 3 gibi bir oyunu aman aman kasılmadan ve en önemlisi 60 dereceleri geçmeden oynamak benim için büyük başarı şahsen.
    Stock romda ve kernelde kasılmaktan oynayamazdım.

    Evde arabada heryerde şarj aletim olduğu için ve de powerbank taşıdığım için batarya olayını pek önemsemiyorum hocam açıkçası.

    Ama şöyle söyliyim 1.5 yıllık çok ciddi hor kullanılmış bataryamda ortalama yuzde 30 40 parlaklıkta çoğu servis açıkken 3.5 4 saat kadar alabiliyorum hocam. Fazlasıyla yeterli oluyor bana zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2016; 3:50:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..


    Hocam batarya konusunda nasıl açıkçası ben hiç bir romda farklı ekran süresi almıyorum ama kernelin herşeyiyle oynamissiniz bataryaya da bi katkısı var mıdır merak ettim :)

    Kernelin potansiyeli çok yüksek hocam. Öyle böyle değil.

    Real Racing 3 gibi bir oyunu aman aman kasılmadan ve en önemlisi 60 dereceleri geçmeden oynamak benim için büyük başarı şahsen.
    Stock romda ve kernelde kasılmaktan oynayamazdım.

    Evde arabada heryerde şarj aletim olduğu için ve de powerbank taşıdığım için batarya olayını pek önemsemiyorum hocam açıkçası.

    Ama şöyle söyliyim 1.5 yıllık çok ciddi hor kullanılmış bataryamda ortalama yuzde 30 40 parlaklıkta çoğu servis açıkken 3.5 4 saat kadar alabiliyorum hocam. Fazlasıyla yeterli oluyor bana zaten.


    Benim telefon 6. ayını doldurdu 4 saati görsem şükrediyorum hocam Bu rom olaylarina girmeden önce 5 saat kesin alıyodum otomatik parlaklıkta bi bulaştım bu olaylara telefon kendine gelemedi ama 1 hafta bile kullanmiyorumki bi romu artık annem bile yeter diyo kız arkadaşımdan sürekli resimlerimizi istemekten internet paketini bitirdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..


    Hocam batarya konusunda nasıl açıkçası ben hiç bir romda farklı ekran süresi almıyorum ama kernelin herşeyiyle oynamissiniz bataryaya da bi katkısı var mıdır merak ettim :)

    Kernelin potansiyeli çok yüksek hocam. Öyle böyle değil.

    Real Racing 3 gibi bir oyunu aman aman kasılmadan ve en önemlisi 60 dereceleri geçmeden oynamak benim için büyük başarı şahsen.
    Stock romda ve kernelde kasılmaktan oynayamazdım.

    Evde arabada heryerde şarj aletim olduğu için ve de powerbank taşıdığım için batarya olayını pek önemsemiyorum hocam açıkçası.

    Ama şöyle söyliyim 1.5 yıllık çok ciddi hor kullanılmış bataryamda ortalama yuzde 30 40 parlaklıkta çoğu servis açıkken 3.5 4 saat kadar alabiliyorum hocam. Fazlasıyla yeterli oluyor bana zaten.


    Benim telefon 6. ayını doldurdu 4 saati görsem şükrediyorum hocam Bu rom olaylarina girmeden önce 5 saat kesin alıyodum otomatik parlaklıkta bi bulaştım bu olaylara telefon kendine gelemedi ama 1 hafta bile kullanmiyorumki bi romu artık annem bile yeter diyo kız arkadaşımdan sürekli resimlerimizi istemekten internet paketini bitirdim

    Aman diyim hocam. Aman.. Aynı dert bende de vardı. O resimleri isteme yerine yerleştirme..

    Aman ya Rabbi ne zor geliyor şimdi onları düşünmek bile.

    Böyle çok iyi Ben mutluyum. Aile fertleri mutlu, Hatun mutlu.. Size de nasip olur inşallah birgün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2016; 3:59:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-testers

    quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Hocam gecenin şu saatinde kelimesi kelimesine her yazdığınızı okudum ve inanın bende sıkıldım artık sürekli rom değiştirmekten. G3 için bulabildiğim her romu denedim. Cyanogen tabanlı romlari çok seviyorum telefon sanki kuş gibi hafif ama kamera uygulaması çok kötü ve hiç bir özelleştirme ayarı yok. Xcam yüklüyorum uygulamayı durdurdu hatası veriyor. O yüzden cyanogen tabanlı romlardan artık uzak duruyorum. Limitless rom yükledim geçen gün imei uçtu Allahtan akıl edip efs yedeğini almıştım flashladim sonra da kdz yükledim telefona çünkü telefon açılmıyordu bi türlü. Novastock kullandım fakat o da bir süre sonra sıkıyor farklı biseyler istiyosun ama o da stock rom gibi cok fazla özelleştirme yok. Fulmics 3.7'yi birkac gün kullandım ama şu foruma ne zaman girsem kanım kayniyor yeni bir şeyler görünce hemen denemek istiyorum derken miui rom yükledim
    Miui çok güzel rom görsellik olarak kamerada stock kamera kullanıyor herşey güzel. Fakat yeni temalar türkçe olmuyor kilit ekranı indiriyorum mesela Çince yazılar hep :D Fulmics 3.7 şuan sd kartımda yatıyor ve ne yalan söyleyeyim şu yazıyı okuyunca tam da artık uzun süre rom degismiycem miui kullanicam derken kanima girdiniz ne yalan söyleyeyim denemek istedim fakat bir sorum olucak siz bu şekilde ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve rica etsem 2-3 dakikalık bir video paylasabilir misiniz akıcılık konusunda daha net fikirlerimiz olması amacıyla. Elinize sağlık bu arada :) Yazım hatalarım varsa yazı da affola uzun olduğu için lek bakamadim yazim hatalarına.

    Estağfurullah hocam gayet güzel yazmışsınız

    Dediğim gibi sürekli rom değiştir onu yap bunu yap bir zamandan sonra telefonu kullanmıyoruz gerçekten de. En stabilini yapıp zirvede bırakma projesi de bu görevi üstleniyor zaten.

    Ben 3 haftadır kullanıyorum. 3 hafta boyunca ne hata. ne durdurma. ne ciddi bir lag. Hiçbirşey olmadı. Ve asla yeni bir roma geçmeyi düşünmüyorum.

    Romun kendi stabilitesi konusunda fulmicsten şaşmayın. Onun kadar kaliteli rom üreten yok bu piyasada..

    Dediğinizi şu an yapamıyorum hocam upload hızım çok düşük 2 dakikalık video neredeyse 200 300 mb. Çok uzun sürer yüklemesi.

    Ben çok memnunum kısaca tevsiye ederim..


    Hocam batarya konusunda nasıl açıkçası ben hiç bir romda farklı ekran süresi almıyorum ama kernelin herşeyiyle oynamissiniz bataryaya da bi katkısı var mıdır merak ettim :)

    Kernelin potansiyeli çok yüksek hocam. Öyle böyle değil.

    Real Racing 3 gibi bir oyunu aman aman kasılmadan ve en önemlisi 60 dereceleri geçmeden oynamak benim için büyük başarı şahsen.
    Stock romda ve kernelde kasılmaktan oynayamazdım.

    Evde arabada heryerde şarj aletim olduğu için ve de powerbank taşıdığım için batarya olayını pek önemsemiyorum hocam açıkçası.

    Ama şöyle söyliyim 1.5 yıllık çok ciddi hor kullanılmış bataryamda ortalama yuzde 30 40 parlaklıkta çoğu servis açıkken 3.5 4 saat kadar alabiliyorum hocam. Fazlasıyla yeterli oluyor bana zaten.


    Benim telefon 6. ayını doldurdu 4 saati görsem şükrediyorum hocam Bu rom olaylarina girmeden önce 5 saat kesin alıyodum otomatik parlaklıkta bi bulaştım bu olaylara telefon kendine gelemedi ama 1 hafta bile kullanmiyorumki bi romu artık annem bile yeter diyo kız arkadaşımdan sürekli resimlerimizi istemekten internet paketini bitirdim

    Aman diyim hocam. Aman.. Aynı dert bende de vardı. O resimleri isteme yerine yerleştirme..

    Aman ya Rabbi ne zor geliyor şimdi onları düşünmek bile.

    Böyle çok iyi Ben mutluyum. Aile fertleri mutlu, Hatun mutlu.. Size de nasip olur inşallah birgün

    Hocam şuan miuiden yana bi sorunum yok kitkat tabanlı olmasına rağmen gayet stabil çalışıyor whatsappla ilgili bi sorun yaşamıştım onu da bi şekilde çözdüm romda çok fazla ayar var uygulama izinleriyle ilgili falan halletim ama. Yazı da bi kısım dikkatimi çekti kız arkadaşımda note 2 var kısmı aynı durumu bende çok yaşıyorum kardeşimin telefonuna bakıyorum sıkılmadan o samsung arayüzünü kullanıyo keza babamda öyle ama mutlular ve sürekli aynı şeyleri yüklemek aynı ayarları yapmak zorunda değiller ve bakıp bakıp imrenmiyorum desem yalan olur. Sigaradan daha kötü bağımlılık yapıyo gerçekten
  • lg g3 üm yok ama okudum yazınızı elinize sağlık diyelim yararlı konu :)
  • Elinize sağlık hocam böyle bir şry gerekliydi gerçekten
  • Arkadaslar g2 den g3 e gecmek istedim telefoncu arkadastan bitane aldim ikinci el. Cakma imeli degil.orjinal.d855 32 gb.
    3g de ve otomatikte sebekeyi kesiyor ne internet ne arama yapiyor.2g ye gecince edge hizinda E harfiyle internete baglaniyor.arama yapiyor.bir saattir geziyorum neti bi tane imei atilmis cihazlar icin cok uzun bir islemli cozum var ama cakma imeli degil bu cihaz .
    Bir onerisi olan veya bir link paylasabilecek bir arkadas varmi.
  • Emeğiniz için teşekkür ederim. Benim de tavsiyem sadece tek cümle olacak.
    En güncel stok romu sıfırdan temiz bir şekilde yükledikten sonra root yapın gereksiz uygulamaları silin sonra root kaldırın.
    İşte size en temiz en performanslı sorunsuz rom.
  • x-testers X kullanıcısına yanıt
    G4 kullanicisiyim, g3 kullanmadim hic ama butun yaziyi okudum

    Eskiden bende root, kernel, rom delisiydim lakin g4 te ki bootloader sorunu elimizi kolumuzu bagladi uslu efendi kullanici olduk

    Senin biktigin rom kernel olaylarini, optimizasyonlarini ozledik bizde hocam

    Guzel calisma olmus eline saglik. Her ne kadar sen ara vermek istesende calismalarinin devami dilegiyle
  • x-testers X kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: petro24

    Emeğine sağlık hocam
     ✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪
  • Aynen uygulamadım gerçekten performans süper eline sağlık.

    Bazı sorularım olacak yardımcı olabilirsiniz belki.

    1. Mx playerde video izlerken ekran ters döndü ne yaptıysam düzelmedi yenşden başlattım düzeldi bir daha karşılaşmadım. Fulmics tweks ten display rotationu açtım belki ondandır düzeldi. İnş çılmaz. Çıkarsa bir ayarı varmı başka yerde ne yapmalıyım.

    2. 4 işlemci sörekli aktif müsait olduğunda bazı çekirdeklerin uyku modonu girmesi için ne yapmalıyım. Film falan izlerken su gibi şarj gidiyor.

    Şimdilik aklıma gelen bunlar. Çıkan sorunlar oldukça yazarım.
  • Guzel yazilariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar, cok sagolun

    Umarim memnun kalirsiniz..

    Ozellikle ekran ayatlarini siddetle tavsiye ediyorum sari ekran problemi olanlar icin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatalir

    Aynen uygulamadım gerçekten performans süper eline sağlık.

    Bazı sorularım olacak yardımcı olabilirsiniz belki.

    1. Mx playerde video izlerken ekran ters döndü ne yaptıysam düzelmedi yenşden başlattım düzeldi bir daha karşılaşmadım. Fulmics tweks ten display rotationu açtım belki ondandır düzeldi. İnş çılmaz. Çıkarsa bir ayarı varmı başka yerde ne yapmalıyım.

    2. 4 işlemci sörekli aktif müsait olduğunda bazı çekirdeklerin uyku modonu girmesi için ne yapmalıyım. Film falan izlerken su gibi şarj gidiyor.

    Şimdilik aklıma gelen bunlar. Çıkan sorunlar oldukça yazarım.

    Hocam 1. Bolumde bahsettiginiz problemi hic yasamadim. Mx player kullanmiyorum ama baska bir programda da ters donme hic olmadi.
    Muhtemelen tweakste bahsettiginiz ayardandir. Kapatin duzelsin.

    2. Olarak 4 cekirdek aktif evet. Ama onemli holan cekirdeklerin aktifligi degil hocam ne kadar yuke maruz kaldiklaridir. Zaten film izlerken bi sure sonra hepsi 300 mhz e dusup yuk olarak yuzde 5 lerde takiliyorlar.

    Ama illa yapacagim derseniz islemci hotplugta minimum cekirdek aktifligi sayisini 4 ten 1 e kadar istediginiz ayara dusurun. Laglar olabilir bir deneyin..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.