< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bitcoin almak şu an için mantıklı mı |
Herkes bunu merak ediyor hocam şuan da😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben tamamiyle altcoinlerdeyim. binance'tan sürekli SAND topluyorum. şu anda 0.047 dolar. |
|
|
|
Herhangi bir hesaptaki BTC'yi başka hesaba nasıl aktarırız? Binance hesabım var. Diğeri https://bit-trading.online/ isimli bir site. |
piyasadaki 8-10 tane alt coinlerin hepsinden 1000 er liralık almayı düşünüyorum. Kısa vadede satmayacağım. (8-10 sene kalacak elimde). Bana öncelikle hangilerinden almam gerektiği hakkında yardıma ihtiyacım var. Birde genelde çevrem BTC Türk kullanıyor bende oradanmı almalıyım güvenlimidir? |
merhaba cocugun evde biriken bozuk paralarına(1500tl) coin almak istiyorum hangi coin önerirsiniz daha önce ETH ve XRP denedim 50tl 'ye 50TL gibi kazanarak cıkıs yaptım, ve bunu düzenli hale getirerek her hafta 50 TL artırak sürdürmek istiyorum sonuc belli bir zaman sonra büyük rakam olacak nerede saklamalayım(olaki herhangi bir alıcı websayfanın yada borsanın (binance btcturk vs) batması durumunda paramı nasıl sağlama alabilirim? Al-sat(forex benzeri) işlemlere aldığım coine cok cok cüzide olsa nasıl değer katabilirim takipçisi olarak, sizinde takipçisi oldugunuz sayfalar var mı sosyal medyada önerileriniz. İyi günler |
Güvenli site arıyorum bitcoin ve etherium alabileceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
altc coin alınıp 5 10 tutulmaz.madem para yatıracaksın arada takıp etmelısın. tam altocoın zamanı. btc domınance 8x lerı gorup gerı donebılır.domınance 5x seviyelerı gorruse altlarıs atıp btc ye geceksın.sureklı aynı donguyle btc ether monero bırıktır..5 seneye duacım olursun.. |
5000 e dusecek dıyen gencler egleniyormuyuz .. seviyorum sızı.. (7k 8k gelebılır..kemerlerı sıkı ttutunun..) |