Şimdi Ara

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
129
Favori
73.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Koinim güvenilir fakat kart ile alamazsınız. Havale yapmanız gerek ayrıca kimlik bilgileri + fotoğraf paylaşmanız gerekiyor. paribu sitesinde havale ile günde 500, ayda 5000 lik bitcoin alabilirsiniz. kart ile alırsanız en az üzerine %10 ekleyin. yani 2000 dolardan fazlaya mal olur bitcoin.
  • Lethapudi L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler paylaştığınız bilgi için
  • Ben olaya finansal açıdan yaklaşmaya çalışacağım ama bu hızla çoğalan cryprocurrency'lerin gerçek amacı daha çok patlatılmak üzere geliştirilen spekülatif balonlar gibi duruyor.
    Neden derseniz bitcoin'in 2013 yılında 50$'dan 1200$'a kadar yaptığı spekülatif rallidede benzer şeyler çok tartışıldı ve şu anda 150$'dan 1800$ üzerine kadar yaptığı yükseliştede hala değişen bir şey yok.
    Kripto para birimlerini finansal açıdan destekleyen gerçek anlamda bir olgu yok.Yani finansal bir varlığın içsel değeri dediğimiz olgu kripto para birimlerinde bulunmuyor
    Buda yükselişlerin aniden sonlanıp hızlı çöküşlerin ardı ardına yaşanabileceği olgusunu güçlendirmekte.
    Eğer bu yükselişler sadece spekülatif bir balondan ibaret ise kripto para birimlerinin sonu 17.yy ortalarında hollanda da yaşanan lale balonuna benzer şekilde bitecek.
    Takibe devam edelim bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 11 Mayıs 2017; 20:36:13 >




  • climanjero C kullanıcısına yanıt
    hocam kullanılmayan coinler öyle olabilir fakat kullanılanlar (btc,eth,xrp,ltc) dünyada istediğiniz her yere çok küçük bir ücret karşılığında hızlı bir şekilde para yollamanıza olanak sağlıyor. redditte bir yazı görmüştüm, bitcoinin toplam değeri altının sadece %5'i olsaydı 1 btc 24.000 dolar olacaktı. Yani daha işin başındayız. Her geçen gün coinlere olan ilgi artıyor. Ben tüm paramı yatırım olarak bitcoine ve altcoinlere yatırdım. Bir çok insan da böyle yapmaya başladı. Talep fazla olduğu için sürekli değeri artıyor. Şu anda bu kadar hızlı artmasının sebebinin gelecekte kullanılacak olmasını fiyatlıyor olmasıdır diye düşünüyorum. Ben gelecekte bitcoinin büyük paraları yollamada, diğer coinlerin normal ödeme işlemleri için kullanılacağını düşünüyorum. Şu anda var olmayan fakat gelecekte ortaya çıkacak ve çok iyi teknolojiye sahip olacak coinlerin de olacağına inanıyorum.




  • Fakat yine asıl soru cevapsız kalıyor burada.
    Yeni bir teknolojinin insanlar tarafından benimsenmesi , kullanılması ve talep görmesi onu finansal olarak değerli yapmaz ki

    Örneğin ; merkez bankarı nasıl para basıyor? .Öyle matbaa da mecmua basıyor gibi piyasaya para pompalayamıyorlar.Bastığı paranın finansal bir geri planı ve varlıksal bir karşılığı olmak zorunda.Bunun için rezerv yapısını kullanırlar ve en sık kullanılanıda genelde altındır.Çünkü altın'ın yüksek içsel bir değeri vardır.
    Ama kripto para birimlerinde böyle birşey sözkonusu değil.Sadece medya ve spekülasyonla şişirilen, hiçbir finansal arka planı olmayan bir teknoloji bitcoin.
    Bilmiyorum , belki dediğiniz gibi yanılıyorumdur ama eğer tarih tekerrür edecekse bu balon bir noktadan sonra aniden patlayacak ve yine bir çok insanın canı yanacak. Özellikle kısa yoldan zengin olma hayali kuran insanlar en büyük zararla çıkacak olan kesim.
    Tabi balon patlarsa bu kripto paraları ekonomisinde kullanan ülkelerde kullanım yaygınlığına ve yoğunluğuna bağlı olarak ciddi ekonomik sıkıntılarda ortaya çıkar diye düşünüyorum.

    Ama diğer bir perspektiften değerlendirirsek bitcoin'in kullanmış olduğu blockchain teknolojisi finansal sistemde yeni bir çok opsiyon ve avantaj sağlayacağa benziyor.Önümüzdeki yıllarda bu teknolojinin mevcut finansal sistemde yaygın olarak kullanılacağını düşünüyorum.




  • climanjero C kullanıcısına yanıt
    hocam geçmişteki ani çöküşte bitcoin kullanımı bu kadar yaygın değildi. o zaman için şişirilmiş bir balondu çünkü bitcoin geleceğin parasıydı fakat aktif olarak kullanımı yoktu. ayrıca bitcoinin finansal arka planı olmaması onu özel kılan şeylerden birisi. tamamiyle bağımsız, arz talebe göre değeri oluşan bir şey. doğru şekilde muhafaza edildiğinde bankadaki paradan daha güvenli bana göre. dediğiniz gibi blockchain çok iyi bir teknoloji, japonlar bu kadar ilgi duyuyorsa o iş iyidir
  • [Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar
    [Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar

    Market 1 haftada 7 Milyar Dolar daha büyüdü.
    Hafta içinde Ripple anlık olarak Ethereum'u geçmişti. Daha sonra tekrar ikinciliğini koruyan Ethereum tekrardan Ripple'a kaptırdı. Başa baş gidiyorlar. Bakalım bu kalıcı olacak mı.
    Bitcoin büyümeye devam ediyor. 2 haftada %10dan fazla büyüdü.
    NEM, 1 milyar doları geçen 4. coin oldu.

    Edit: Görüntüler açılmıyordu, linkler yenilendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Specialist -- 16 Mayıs 2017; 13:25:32 >




  • DH Specialist kullanıcısına yanıt
    Guzel bir baslangic yapmisiniz eger gelistirirseniz ilerde guzel bir rehber olabilir.Ozelliklehttps://blockchain.info nedir nasil kullanilir nasil hesap acilir en guvenli nerede saklanir vs... gibi bilgilerin oldugu bir rehber hazirlanirsa cok faydali olur diye dusunuyorum.Tabi ilk 5deki coin cesitleri ve gelecekleri nelerdir.Cloud coinler gercekmi gelecekleri varmi vs...
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Hocam bitcoin kitabı aldım onu okuduktan sonra daha detaylı hazırlamaya çalışacağım. Ben de iyice öğrenip yanlış bilgi vermeden güzel bir rehber hazırlamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ripple $0.31 oldu, market hacmi 12 milyar doları geçti. Bitcoin hakimiyeti ilk defa %50'nin altına düştü.
  • DH Specialist kullanıcısına yanıt
    selamlar hocam kolay gelsin.bende bu coinleri uzun zamandır takip ediyorum,ilk başlarda güvenilmeyek çökecek sistem gözüyle bakıyordum ama yanıldım,yıllar geçtiktçe dahada populer dahada artışa geçtiler btc nerden nereye geldi altından daha deyerli hale gelicek diye bekliyorum artık ve bu işe küçükten bir giriş yaptım cüzdan filan aldım kendime birkaç miner siteye üye oldum bu şekilde başladım ilerde yatırım yapmayı düşünüyorum fazlada geç kalmadan
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    merhaba. hocam sanki sürekli daha da artmaz gibi düşündürüyor fakat gün geçtikçe değerleniyor coinler. bence geç olmaz. bol şans
  • xrp gercekten gelecek vadediyor. Seneye 1 dolar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşünüyorum hocam. bugün yüklü miktarda alım yaptım. 1 dolar olursa yaşadık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Specialist

    ben de öyle düşünüyorum hocam. bugün yüklü miktarda alım yaptım. 1 dolar olursa yaşadık

    Bugun 40 dolari kar aldim sayesinde. Gunluk %40 %50 artan coinleri yakalasak muthis olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 16 Mayıs 2017; 21:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet güzel olur da tam yükselişin bittiği an dalmak hiç de eğlenceli olmaz
  • Hocam bitcointalk'ta size demedikleri kalmamış ama gün geçmiyor ki ripple rekor tazeliyor
  • Beyler XRP icin guvenilir online cuzdan hangileridir.Birde mesela bitstamp gibi bir siteden XRP alsak ve XRP leri orada tutsak olurmu veya bunun gibi baska guvenilir sitelerde?
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Hocam en güveniliri gatehub diye biliyorum fakat sizden kimlik bilgileri istiyor. Bitstamp gibi borsalarda da tutabilirsiniz fakat bunun %100 garantisi yok. Geçmişte bazı hack olayları yaşandı ve tekrardan yaşanmayacağının garantisi yok. Ben coinlerimin büyük kısmını poloniexte tutuyorum ve tek endişe duyduğum şey güvenlik. Geçmişte çok büyük bir borsada yüzbinlerce bitcoin çalmışlardı ve şirket iflas ederek kapandı. İnternete bağlı her yerde risk var. Bazı şirketler %100 güvence veriyor fakat bunu neye dayanarak veriyorlar bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Specialist kullanıcısına yanıt
    Dogru ama bilgisayarda tutmak bence cok daha riskli heleki suanda ortalikta dolasan virus trojenlerin haricinde birde basimiza fidye yazilimlari cikti.Tabi Pc nin cokmesi dosyalarin silinmesi vs gibi facilarida dusunursek guvenlibiryer simdilik yok diyebiliriz.

    Bu arada benim bildigimhttps://www.bitstamp.net bitcoin calinmisti zamaninda ama magduriyetleri karsiladilar ve halen islem goruyor ki bu devirde bankalarin bile hesaplarina giriyorlar.

    Benim guvenilirlikten kastim paralari alip tuymesinlerde yani ozellikle cinli ve rus sitelerde bunu goruyoruz para birikince siteyi kapatip tuyuyorlar.Bu yuzden mumkunse ulkelerin veya avrupa birliginin destekleyip onayladigi guvenilir ve buyuk firmalara hicyoktan diyip digerlerine gore birazcikdaha guvenebiliriz diye dusunuyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.