Şimdi Ara

regenlerin gelişip gelişmeyeceğini anlayabilmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıktada belirttiğim gibi aldığımız bi regenin gelişip gelişmeyeceğini hangi özelliklerinden anlayabiliriz. yani kararlılık , çalışkanlık , karar alma vs. hangi özelliklerinin iyi olması lazım.. mesela bi regen alıyorum dünya para veriyorum 1 sene sonra 5 olan yıldızı 4e 3.5a düşüyor. antrenman tesisleri kötü falanda değil takım İnter



  • kararlılık,çalışkanlık,profesyonellik sanırım bu üçüydü profesyonellik gizli stat buna edit programından bakabilirsin
  • Vallahi bazen karpuz seçmeye benziyor. 36 dunya devı kulup istedi ben kaptım kabak cıktı.
  • Yıldız işinde oyuncunun performansı da potansiyeli kadar önemli. Kenarda oturan adamın yıldızları düşüyor, tabi yıldızı veren teknik ekibin potansiyel değerlendirme yeteneği de önemli.
    Profesyonel, kararlı bir oyuncuya eğitim verdirirsen gelişimi hızlanır.
  • Regen işi karpuz seçmek gibi harbiden :)

    Öncelikle kararlılık özelliğine bakarım. 15 den düşükse almakta çekinirim.

    Mevkisinin özelliklerine bakarım.

    Yaşına bakarım. Zaten oyuna aşinaysanız bi bakışta kendilerini belli ediyorlar.
  • Kararlılık ve çalışkanlık özellikleri en az 14-15'se ve de sürekli oynatırsan oyuncular genelde canavar gibi gelişiyor.Yıldız olayına da fazla takılma derim.Ben ne 4 yıldızlı oyunculardan alamadığım verimi 2,5 - 3 yıldızlı oyunculardan alıyorum.Yıldızındansa rapordaki oyuncu karakteri ve özellikleri daha önemli.Büyük maçlarda oynamayı sevmeyen,istikrarsız olan ve sakatlığa çok meyilli topçulardan hayır gelmiyor genelde mesela
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Yıldıza hiç aldanmayın abartısız söyluyorum 40 ın üzerinde gözlemcim var ve yetenek değerlendırmeleri 19 altında olan yoktu. Kendi takımım efsanevi kadro olmuştu. Alt yapılar hepsi kulüp profılıne tıklayınca yeterli yada iyi düzey değil Efsanevileşmiş diyordu. Artık çivi cakmana bile gerek yok dıyordu kısaca. Çok fazla oyuncu elimde patates oldu.

    Her sene en az 8-10 oyuncu alırım kulüplere kıralarım. Ş.liginde finalinde yendiğim takım benden kıralık oyuncu alıyor ?

    240 mılyon verdım forvet oyuncusuna bireysel antrenman yaptırdım özel ilgi takım taktiğine hiç uymadı. Golcum sezonda en az 65 gol garanti yarı fiyatına oynuyor. Bnm aldıgım 240 m avel 20 gole bile çıkamıyor. 19 yasında aldım 28 yasında toplasan 100 gol zor attı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.