Şimdi Ara

regal klima kumanda kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Regal klimamda dört ışık yanıp sönme hata göstergesi vardı, ben de forumdan öğrendiğim bilgiyle + - tuşuna basarak resetledim ancak regal için girmem gereken kodu bilmiyorum.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

Çok teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Regal Klima Kumanda Kodu: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Regal klimalarınızı uzaktan kumanda ile kontrol etmek için doğru kodu bilmeniz gerekir. Bu kılavuz, Regal klima kumanda kodunu bulmanıza, sıfırlamanıza ve akıllı kumanda ile kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Regal Klima Kumanda Kodunu Bulma

Regal klima kumanda kodunu bulmak için birkaç yöntem vardır:

• Kumanda Klavyesinde Arama: Bazı Regal kumandalarında, kodları görüntülemek için bir "Kod Ara" düğmesi bulunur. Bu düğmeye basın ve ekranınızda bir kod listesi görünecektir.
    • Kullanım Kılavuzu: Regal klimanızın kullanım kılavuzu, uyumlu kumanda kodlarının bir listesini içerebilir.
    • Üretici Web Sitesi: Regal'in web sitesi de uyumlu kumanda kodlarının bir listesini sağlayabilir.

Regal Klima Reset Kodunu Bulma

Regal klimanızın kumanda kodunu sıfırlamanız gerekiyorsa, aşağıdaki adımları izleyin:

1. Kumandayı klimanıza doğrultun.
    2. "Reset" düğmesini 5 saniye boyunca basılı tutun.
    3. "Reset" düğmesini bıraktığınızda kumandanın ışığı yanıp sönecektir.
    4. İstediğiniz kumanda kodunu girin.

Regal Klima Akıllı Kumanda Kodu

Regal klimalarınızı akıllı telefonunuz veya tabletinizle kontrol etmek istiyorsanız, bir akıllı kumanda uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Uygulamalar, Regal için özel kodlara sahip olabilir. Uygulamanın talimatlarını izleyerek Regal klima akıllı kumanda kodunu bulabilirsiniz.

Özet

Regal klima kumanda kodunu bulmak, sıfırlamak ve akıllı kumanda ile kullanmak için şu adımları izleyin:

• Kodu kumandanın üzerindeki "Kod Ara" düğmesiyle, kullanım kılavuzunda veya üretici web sitesinde arayın.
    • Gerekirse kumanda kodunu "Reset" düğmesiyle sıfırlayın.
    • Regal klima akıllı kumanda kodunu özel uygulamalardan edinin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • klimanızın modelini soyleyin
  • Regal RAC 12 A...

çok teşekkürler..
  • Selamlar aynı sorun bende de oluştu. RAC A-12 klimam var şifreyi hiçbir yerde bulamıyorum. teşekkürler..
  • uplayalım
  • Merhaba,
    Rac 9 klimada aynı problemi yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
  • Benmkiside RaC 24, Bu Klimanında Kodunuda Soylersenz Sevnrm :)
  • enelya E kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum klima regal rac 9 kodu bilen varmı yardım lütfen ?
  • Rac 18 icin kodu paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E7 arızası için kumandadan girilecek kod:

Rac12 Bio Kod: 0a5417-12024e

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.