Şimdi Ara

Referansı olmayan sahtekarların yaptıkları yüzünden 2.el bölümünde satış yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah korkusu olan insanlarız bazı kahpelerin yüzünden referansım olmadığı için kimse güvenmiyo böyle oluncada başlangıcı yapamıyosun ki hala 0 referans

• Fazla yenisin ondan guven vermiyorsun ama bunun icin once mali gonder sonra parayi al diyenlere de mal satma.Koy ilanini satilirsa satilir satilmazsa baska bir yere koyarsin.Ve belirteyim ben de senle buyuk bir alisveris yapmazdim alici durumundayken.0 referans ve yeni uyeler en cok dolandiranlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi dostum bu site satış sitesi değil, burada satış yapanlarsa birbirini tanıyan kişiler olur genelde, birbirini tanıyan derken örneğin adamın mesajlarıı çoğu yerde görürsün, bir sohbetin olur sonra adam mal satar sende talip olursun, yeni üyeye kimse güvenmez, zaten bunun gibi şeyler için satış siteleri var. ya da burada anlaşırsın adamla mesela güvenli alışveriş sağlayan siteler aracılığıyla da üyeye yollarsın kargoyu olur biter.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Fazla yenisin ondan guven vermiyorsun ama bunun icin once mali gonder sonra parayi al diyenlere de mal satma.Koy ilanini satilirsa satilir satilmazsa baska bir yere koyarsin.Ve belirteyim ben de senle buyuk bir alisveris yapmazdim alici durumundayken.0 referans ve yeni uyeler en cok dolandiranlar.

''once mali gonder sonra parayi al diyenlere de mal satma'' ''0 referans ve yeni uyeler en cok dolandiranlar.'' demeye çalıştığım gibi bu iki şey birlikte olmuyo. böyle oluncada bi yerden referans anlamında başlangıç yapamıyosun

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

şimdi dostum bu site satış sitesi değil, burada satış yapanlarsa birbirini tanıyan kişiler olur genelde, birbirini tanıyan derken örneğin adamın mesajlarıı çoğu yerde görürsün, bir sohbetin olur sonra adam mal satar sende talip olursun, yeni üyeye kimse güvenmez, zaten bunun gibi şeyler için satış siteleri var. ya da burada anlaşırsın adamla mesela güvenli alışveriş sağlayan siteler aracılığıyla da üyeye yollarsın kargoyu olur biter.

zaten belirtiyorum isteğe göre sanalpazar sahibinden vs. hesaplardan da satışı yapabiliriz diye sonuç yine aynı
  • Referansı olan sahtekarlar da var. Hem de bolca. Mesela bi sahte parfümcü vardı. O kadar kişi şikayetçi olduğu halde adam hâlâ devam ediyor satışa. Yönetici arkadaşı var galiba. Foruma bu yüzden güvenim kalmadı.

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Referansı olan sahtekarlar da var. Hem de bolca. Mesela bi sahte parfümcü vardı. O kadar kişi şikayetçi olduğu halde adam hâlâ devam ediyor satışa. Yönetici arkadaşı var galiba. Foruma bu yüzden güvenim kalmadı.

nick ve link?

boran.23 dü galiba. Mobildeyim, link bulmam zor olur ama başlık kutusuz parfüm gibi bi şeydi. Yıldızlı falan.

Diğer türlü her iki tarafında başı ağrıyabiliyor. İlla bir hakem olacak onlarda bu siteler.

Memnuniyet çeşitli şekillerle gerçekleşebilir. Düzgün bir iletişim, paketleme, kargolama süreci, hızlı geri dönüşler, satış sonrası alaka vb.
    Referans için iki şeyden biri olması (önce ürün veya ücret) gerektiğini düşünmüyorum.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.