Şimdi Ara

Referandum Sonrası Bazı Akp'lilerin Saf Değiştirmeyi Düşünmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da bölge olarak Chp'lilerin fakat mahalle olarak Akp'lilerin çoğunlukta bulunduğu bir okulda. Oy sayımına gittim ve tüm tutanakları tek tek belgeledim.
    Sandıkların hepsinden #HAYIR önde çıktı.
    Okulda ise oy sayımını bekleyen Akp çetesi vardı. Yakalarında tuğra tarzı bir rozet vardı, bir nevi ben sizdenim işareti.
    Tutanaklar tek tek kapılara asıldı. Hepsinin yüzünde korku ve endişe hakimdi.
    Bir ara kendi aralarında "Artık SOLCU olmanın vakti geldi" dediler. Bense kıs kıs güldüm.
    Yine oylar toplandıktan sonra başlarındaki -saçı açık- çetenin lideri ve çok tehlikeli olarak gördüğüm kadın polislerle tartışmaya başladı. Oyların götürüleceği araçla biz de sizinle gelicez! dedi. Polisler reddetti. Başkanım dedikleri bir kişiyi aradılar ona rağmen polisler kabul etmedi. O sırada ben de müdahil oldum. "Siz binerseniz ben de binicem o arabaya" dedim, polis de bişey diyemedi o mesele orda kapandı.

    Sonuç olarak Akp uçurumun eşiğindedir, en ufak bir kayıpta birbilerini yiyecekler ve uçurumdan atlayan atlayana olacaktır.







  • Güzel senaryo yazmışsın vaktini böyle boş işlere harcama 6-9 yaş arası hikaye kitabı yazabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanyusuf123

    Güzel senaryo yazmışsın vaktini böyle boş işlere harcama 6-9 yaş arası hikaye kitabı yazabilirsin.

    Ahahah senaryo değil Akp Eryaman teşkilatının ta kendisi.

    Bir dahaki seçime Gülten Kışanak'a benzeyen o çete başına selam söylerim istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir hikaye ama çok heyecansız. Ne bileyim bir yerden sonra okuyucu kopuyor, kimdi başroldeki, yan roldeki kim, olay nerde başlayıp heyecan nerede zirve yapıyor pek anlayamadım.

    Aslında imlan bir yazar için oldukça iyi, hata yok, bu güzel. Ama hikayelerinin para etmesi için en azından okunabilmesi için biraz daha heyecan katman gerekli.

    Aferin 3.



    Dip not: Hiç hatasız böylesi bir senaryoyu yazmak maharet ister özellikle anlık forum sitelerinde. Acaba daha önce text olarak yazıyor düzeltme yapıp mı yayınlıyorsunuz yoksa anlık bir yerde hazırlanıp topluca mı yazarlara dağıtılıyor metinler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 19 Nisan 2017; 22:43:37 >
  • Uydurma diyenler.. gerçekten kaçmayın. Nasıl bugün kenan evrenciyim diyen birini bulamıyorsan aynı şekilde erdoganciyim diyen birini bulamayabilirsiniz ileride. Hile ile milli iradeye darbe yaptınız ve bu çok aleni bir durum. Inkar etmeye bile imkan vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    Güzel bir hikaye ama çok heyecansız. Ne bileyim bir yerden sonra okuyucu kopuyor, kimdi başroldeki, yan roldeki kim, olay nerde başlayıp heyecan nerede zirve yapıyor pek anlayamadım.

    Aslında imlan bir yazar için oldukça iyi, hata yok, bu güzel. Ama hikayelerinin para etmesi için en azından okunabilmesi için biraz daha heyecan katman gerekli.

    Aferin 3.



    Dip not: Hiç hatasız böylesi bir senaryoyu yazmak maharet ister özellikle anlık forum sitelerinde. Acaba daha önce text olarak yazıyor düzeltme yapıp mı yayınlıyorsunuz yoksa anlık bir yerde hazırlanıp topluca mı yazarlara dağıtılıyor metinler?

    Kişi, yer, zaman veya tüm ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olduğumdan şüphen olmasın.
    İmlamın iyi olmasının sebebi text olarak hazırlamam değil, iyi bir Türkçe bilgimin olmasından ötürüdür. Zira vakti zamanında sayısalcı olmama karşın hep Türkçe en başarılı olduğun alan olmuştur sınavlarda.
    Sonuca gelecek olursak, burda uyarım Akp'ye gönül vermiş olanlaradır. Çünkü bu Akp teşkilatındakiler gemi en ufak hasar aldığında gemiyi terkedecekler. Bunu geçmişte de gördük, şimdi de görüyoruz.




  • Türkçenin iyi olduğunu biliyorum, yazmayı sevdiğini de biliyorum özellikle siyasal bölüm altında, bundan bir sene sonra girsem yine seni burada görüp şaşırmam. Kolay gelsin zor iş.

    Gemi ve tayfanın kaçışına gelir isek. Aslında gemiyi ilk önce fareler terk eder lafı doğrudur ama Avrupa ve ABD'ye özellikle Almanyaya kaçan fareler son üç senede bir hayli çok. Ama nazarımda çok azı iktidar yanlısıydı.

    Ama kaptanı devirmek için gemiyi delenlerin de sayısının az olduğunu sanmıyorum. Bunlar da bir başka intiharın peşindeler veya fare olmak için iddialılar.

    Geri kalarlar ise bu arsız ve sınırsız savaşta gemiye tıpa sağlamak ve kaptana da aklını başına topla doğru sür komutu vermekten imanı gevremiş tayfalar olarak kalacağız.

    Sen geminin neresinde ne yapıyorsun sorusunun cevabını da kendime bırakıyorum.
  • 1980 anayasası %92 evet almadı mı ? halk böyledir kim güçlüyse ondan gözükür , ayağı kaymaya başladığında kitleler halinde satarlar.

    Kenan Evren'ciyim desen vatan haini gözüyle bakarlar şimdi ama o dönem neredeyse tüm Türkiye evet demiş
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Siyasal bölümün altında -doğruları yazmayı- seviyorum desekd aha doğru olucak.

    Biz de farelerin kimler olduğunu biliyoruz, misal Davutoğlu bir fare idi. Zamanında kaçan fareler ise şimdilerde sıçan olmuş kanalizasyon eşiyorlar. Muhteşem refah ve ucuzluğu tatmaları için bir de sen davet et ümmeti ülkemize...

    Asıl sıkıntı da geminin kaptanında zaten. 12 sene boyunca gemiye kaçak yolcuları ala ala birçok yolcuyu mağdur etti, şimdilerde ise ağa ne takılırsa alıp duruyor gemiye. Bu geminin su almasına gerek yok, ağırlıktan dolayı batacaktır zaten.

    Bizler geminin kazan dairesinde çalışanlarız, gemi bizim sayemizde ilerliyor. Güvertede olanlar ise keyf-i sefa derdindeler.
  • Ankara'da bölge olarak AKPlilerin fakat mahalle olarak CHPlilerin çoğunlukta bulunduğu bir okuldayım. Oy sayımına gittim ve tüm tutanakları tek tek belgeledim.

    Sandıkların hepsinden #EVET önde çıktı.

    Okulda ise oy sayımını bekleyen Chp çetesi vardı. Yakalarında tuğra tarzı bir rozet vardı, bir nevi ben sizdenim işaretiydi bu.

    Tutanaklar tek tek kapılara asıldı. Hepsinin yüzünde korku ve endişe hakimdi.

    Bir ara kendi aralarında "Artık SAĞCI olmanın vakti geldi" dediler. Ben ise kıs kıs güldüm!

    Oylar sayılıp toplandıktan sonra başlarındaki -saçı açık- çetenin lideri ve çok tehlikeli olarak gördüğüm kadın, polislerle tartışmaya başladı. Oyların götürüleceği araçla biz de sizinle geleceğiz! dedi. Polisler reddetti. Başkanım dedikleri bir kişiyi aradılar, ona rağmen polisler kabul etmedi. O sırada ben de olaya müdahil oldum. "Siz binerseniz ben de bineceğim bu arabaya" dedim. Polis de bir şey diyemedi ve o mesele orada kapandı.

    Sonuç olarak CHP uçurumun eşiğindedir. En ufak bir kayıpta birbilerini yiyecekler ve uçurumdan atlayan atlayana olacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Nisan 2017; 17:13:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim sandıkdanda büyyük farkla hayır çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.