Bildirim
Referal kasmak ban sebebimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet. _____________________________ -
Evet.Onlar anlıyor bir şekilde _____________________________ -
3-4 tane kastım sadece yan hesaplar ban yedi. asıl hesap yemez sanırım _____________________________ :D -
beyler sağlam proxy olayı var oyunda olduğum sürece ip im farklı görünecek yemezlermi yine ya sanki başka oyuncuymuşum gibi olacam
_____________________________ -
proxy varken yemez _____________________________ -
IP ile anlıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.
IP ile anlıyorlar.
tamam işte ip farklı gözükecek neyse en iyisi deneme yanılma yolu başlayayım ben
hesabın değilde referral sisteminden banlanıyosun die biliyorum? yanlışsam söyleyinde bu önyargıyı yıkalım :D _____________________________ Angels Forever, Forever Angels -
Evet. Mesela benim referral'a girişim yasaklandı ve ip geri alındı. Tabi o sırada çoktan harcamıştım hepsini alamadılar :D _____________________________ -
şu proxy'i bi indirim hele 6. hesabımı kasıyorum şuanda lolde hotspot var gerçi ama.
edit: indirim falan dedim de bu proxy nedir nasıl yapılıyr bilmiyorum ben :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 3 Eylül 2012; 1:36:25 >_____________________________
Steam: necromancer -
10 lv yapmanız ortalama kaç oyun sürüyor ? _____________________________
and remember respect is everything
maybe one day 73' Beetle

-
benim bildigim ban falan yok. Ben su ana kadar 8tane 10 level 2 tane de 5 level yaptiim. Tum ip leri ve 975rp aldim ve harcadim su ana kadar hicbir hesap ban yemedi arada girip hero denerim. _____________________________ -
riske girme bir sekilde anliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ip ile alakası yok reflerin aktifliğine bakıyorlar _____________________________
-
10 tane ref kastım hepsinin mail adresi anolarbilmemne@yahoo gibi hiç bi ban filan yemedim _____________________________ -
aslinda ona harciyacagin surede kendi hesabini kassan daha fazla ip gelebilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .oOo.FIZZ.oOo
server:tr
nick:kakaolukofte
main hero/lane:fizz/mid -
quote:
Orijinalden alıntı: popik
Ip değil rp için yapılıyor :)
benimkini anladılar nidalee ve leblancımı alıp brolaf verdiler _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mavister
quote:
Orijinalden alıntı: popik
Ip değil rp için yapılıyor :)
bi skin alabilirsin en fazla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .oOo.FIZZ.oOo
server:tr
nick:kakaolukofte
main hero/lane:fizz/mid
Benzer içerikler
- birbirine uyumlu nickler
- lol fps arttırma
- troll nickler
- lol güncelleme yapmıyor
- troll duo isimleri
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk ne demek
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler