Şimdi Ara

ReedPad3 lite - Ainol Elf2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su iki laptop arasinda kaldim . Ikiside Hb de satiliyor ama tablet hakkinda hic bilgim yok ikisi arasinda kaldim yorum yaparsaniz sevinirim ..

Reedpad3 lite

7 inch tft lcd tn 800*600
    Ics 4.0
    512mb ddr2
    1.5 ghz Allwinner a10 cortex a8
    4gb hafiza

Bunda bir baska hosuma giden ozellik cercevenin uzerinde 3 adet dokunmatik kisayol var . ( home , back , menu )

Elf 2

7 inch 1024*600
    ics 4.0
    1.5 ghz cift cekirdek AMLogic AML8726-MX processor
    1gb ddr3 ram
    8gb hafiza

bundada hd ekran falan diyor buda cezbeden bir ozellik ..

yorumlarsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 6 Eylül 2012; 10:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Beyler su iki laptop arasinda kaldim . Ikiside Hb de satiliyor ama tablet hakkinda hic bilgim yok ikisi arasinda kaldim yorum yaparsaniz sevinirim ..

Reedpad3 lite

7 inch tft lcd tn 800*600
    Ics 4.0
    512mb ddr2
    1.5 ghz Allwinner a10 cortex a8
    4gb hafiza

Bunda bir baska hosuma giden ozellik cercevenin uzerinde 3 adet dokunmatik kisayol var . ( home , back , menu )

Elf 2

7 inch 1024*600
    ics 4.0
    1.5 ghz cift cekirdek AMLogic AML8726-MX processor
    1gb ddr3 ram
    8gb hafiza

bundada hd ekran falan diyor buda cezbeden bir ozellik ..

yorumlarsaniz sevinirim

elf2 modelinde de o belirtmiş oldugunuz home ses açma kapama tuşşu bulunmaktadır. burada dikkat etmeniz gereken işlemcileri ve bunun yanında ekran çözünürlüğüdür. birde tabiki bunların yanında maddi konularda önemlidir. şu an için tek çekirdekli bir ürün almanızı tavsiye etmiyorum uzun ömürlü bir kullanım için. teknoloji devamlı gelişiyor fakat almışken şu anda çift çekirdekli alın derin arada çok fiyat farkı yok ise.

• elf 2 alabilecek durumunuz varsa reedpad'e hiç bakmayın bile. işlemcisi, gpusu, rami, çözünürlüğü vs gibi her yönden elf 2' nin gerisinde kalıyor. donanım bakımından ilerde reedpad sıkıntılı olur.
  • aralarinda cok bir fiyat farki yok aslinda uzun sure bana dayanirmi oda bilinmez ben en iyisi elf2 alayim isimi gorur sanirim elimde kalirsada yapacak birsey yok aklimda kalacagina elimde kalsin : ) cevaplar icin tesekkurler beyler ..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.