arkadaşlar ban bu tabletin windows 8.1 iso dosyası lazım nereden bulabilirim.windows 10 ltsb attım dokunmatik çalışmıyor.kendi iso dosyası lazım |
REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (129. sayfa)

-
-
tabiki zaten ayni hersey full calisiyor
windows 10 1gb ramla olmuyor malesef bos iş
a7ic anakart aldim android oldu tablet rahat ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 10 single language yukle
mause tak driverleri kur ekran döndürme harici
yaparsin
quote:
Orijinalden alıntı: unlovedmanwindows 10 single language yukle
mause tak driverleri kur ekran döndürme harici
yaparsin
Hocam driverları bulamıyorum internetten, var mı link
quote:
Orijinalden alıntı: unlovedmanÇok teşekkürler hocam
Merhaba Bu cihazdan satmayı düşünen varsa özelden mesaj göndersin
Arkadaşlar elimde W8ic modeli var ama hiç bir yerde driver'ını bulamıyorum. Touchpad çalışmıyor format sonrası recovery de silindiği için driver da olmadığı için touchpad'i felan çalıştıramadık. Nereden driver edinebiliriz? W7IC driverlarını denedim ama başarısız malesef.
-
Hocam bu driverları denedim ama cihazım W8IC dolayısıyla touchpad felan görmedi, W8 için driverları nereden edinebilirim?
-
Elimde bir tane bu cihazdan var, bataryasını sıfır aldım değiştirdim. Ama şarjdan söksem de hala "prize takılı, şarj oluyor" yazısı duruyor. Pil ömründe hiç bir sıkıntı yok. Neden böyle bir şey yapıyor acaba?
-
Elinde gerçekten temiz cihazı olan PM atsın "ciddi alıcıyım
Selamlar. Elimde bir tane var bir önceki gönderide yazmıştım. Pil ömrü azalmıştı, bataryasını yeni değiştirttim. Ama nedense cihazı şarjdan söksem bile şarj oluyor işareti kalmaya devam ediyor, sorunu nedir anlamadım, yazılımsal mı, donanımsal mı bilemedim. Bu şekilde satabilirim.
-
Hocam fiyat nedir
Selamlar. 400 liraya satarım.
Arkadaşlar bu konuyu yeniden canlandırmak isterim, eğer evinin bir köşesinde bu cihazdan duran varsa reeder yetkili servisinden temin edilmiş orijinal driverlarıyla tableti kutudan ilk çıkarttığınız hale döndüren dosya elimde mevcut yıllar evvel cloud hesabıma atmıştım duruyordu, kendi flashıma kurdum ve dün itibariyle yeni 3800 mah batarya taktım tablete şu an kullanıyorum mükemmel hızlı çalışıyor cihaz. İsteyen var ise özelden uygun bir fiyat karşılığı dosyayı paylaşabilirim.
-
"uygun fiyat karşılığı" nedir yahu, ihtiyacı olan varsa müsait olunca (ücretsiz) paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X