Şimdi Ara

Reeder Tablet Resetleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yeni aldigim Reeder a10ix air cihazimi playstore hatalarindan hic bir cozum yoluyla kurtulamadigim icin resetleyip sansimi denemek istedim. Kendi sitelerinde dedikleri ses acma ve guc tuslarina basili tutarak bekledim. Tablet kapanip acilinca onu Windows ve Android ikonlarinin oldugu bir secenek ekrani cikti. Secenekler arasinda ses acma kapama tusalariyla dolanabiliyorum fakat ne Android ne de Windows secenegini hic bir tus ile secim yapamiyorum. Ve dogal olarak o ekranda takilip kaliyorum 5 sn civari sonra da tablet kapaniyor. Normal guc tusuyla da calismiyor artik tablet bu islemden sonra. Yalnizca ses acma ve guc tusu kombinasyonu ile aciliyor ve o da malum ekrana geliyor. Bir bilgisi olan varmi bu sorunu nasil halledebilicegim konusunda?



  • Hocam faceden sorunca yardımcı oluyorlar ,sizin yerinize sordum ve otg kablo ile klavye bağlayıp android yazana kadar enter basmaniz gerektiğini soylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Cihaz bahsettiğiniz konuma geçiyor ise Ses +/- tuşlarında bir tanesi basmıyor demektir.Çünkü 3 tuşa bastığınızda ''Entering dnx mode'' şeklinde yazı çıkıcak. Bu mod da yazılım atılıyor.Sizin yapmanız bu 3 tuşa birazcık daha sert basarak açmanız.Yinede yapamıyorsanız tuş takımı sorunlu olabilir servise gönderin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.