Şimdi Ara

Reeder A8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
26.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne oldu da forum öldü anlamadım !

    Cihazı kullanan arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevirinim, cihazı almayı düşünüyorum ama pil ömrü çok önemli. Ipad mini 10 saat diyor, bu o kadar gitmez ama ne kadar gidiyor merak ediyorum, bilgi verebilir misiniz.
  • İlk başlarda sorun yokdu cihaz şimdi intihar etdiii sankii... %100 şarz dolu uyku modunda bırakıyorum acık programları kapatarak 3 saat sonra bakıyorsun cihaz % 14 inmiş.. Birşey kemiriyor bu cihazın şarzını ama nee.. anlamıyorum... birde alakası alakasız takılmamalar oluyor.. Bimeksden almışdım ek garantide yapmışdım geri götürcem bakalım ne olacak yaniii şimdii
  • GORELE G kullanıcısına yanıt
    Firmware güncellemesi öncesi benimde öyleydi. Şu an gece uykuda bırakarak yatıyorum yaklaşık 8 saat sonra en fazla %5 azalmış oluyor pili. Ufak tefek takılmalar oluyor ama onun nedeni programların uyumsuzluğu bence. Stock tarayıcı çok takılıyodu, dolphin yükledim şimdi daha iyi mesela. Cihaz vasat üstü bir cihaz ama bir alex değil. Bunu kabullenerek almak gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyhanSipahi

    Pazartesi elime ulaşacak.
    Bimekste su an %25 indirim ile 326,25 TL KDV dahil satışta Satış sayfası

    antutu, sunspider ve diger bencmark olaylarını paylasacagım.


    Antutu sonuçlarını özellikle merak ediyorum, test yapma şansın oldu mu.
  • Quadrant benchmark ve sunspider sonucu aşağıda. Antutu hata verdi çalıştıramadım.
     Reeder A8 Reeder A8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverics -- 28 Temmuz 2013; 14:31:27 >
  • most wanted, real racing 3,gta vice city vs. oyunlarda cihazın performansı nasıl?
  • Güncelleme sonrası sorunlar coğu azaldıı... alakasız takılmalar coğu azaldı....
  • Türkiye tatilimde Bimeks den Reeder A8 Aldim ama hayal kirikligina ugradim...
    Üretici firmanin internet sayfasindaki; Servis, Destek, Sikca sorulan ve iletisim linkleri calismiyor!
    Reeder A8 tablette internet sayfalarini acasaya kadar insan pes ediyor.
    Devamli Sarjda takili ama
    onun haricinde diger özellikleri cok güzel; Ekran(!), HDMI, estetik görüntü ve büyüklük!

    Paketin üstünde CPU´su 1.6 Ghz yaziyor ama makinanin icinde max.1.3 Ghz gösteriyor.
    Ayni sekilde paketin üstünde 1GB RAM yaziyor ama cihazin icinde 686,99 MB gösteriyor! Ayrica paketin üstünde Display yani ekran cözünürlügü icinde 1024*768 yaziyordu cihazin icinde 768*976 yaziyor...
     Reeder A8
  • @scuberseko ekran görüntüsü 1024x768 görünüyor. Sanırım uygulama ile ilgili bir hata. Çözünürlük söylendiği gibi 1024x768. Birde cihazınız rootlu görünüyor. Nasıl yaptınız root işlemini?
  • Merhaba,

    Güncelleme yapan arkadaşlar sorunların azaldığını söylemişler. Nerden nasıl yaptılar bilgi verebilir misiniz lütfen.

    Cihaz güzel wireless zayıf geldi biraz. Yazlıkta sitede ortak kullanım bir modem var, cep telefonu tek çizgi bağlantıda iş görecek şekilde bağlı iken bu cihazda aynı verimi alamadım. oyunlarda takılma yok. Chrome da 2-3 sayfa açınca ufak takılmalar olabiliyor. Firmware update konusunda destek lütfen. Ardından daha sağlıklı yorumlar yapabileceğim.
  • Maverick23 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte gerekli olan her şey var.

    http://reeder.com.tr/selekt/a8_FW_1.rar
  • maverics tşk ilgine

    PAD Product tool u kurdum, tablet bilgisayarda görünüyor fakat PAD Product tool programı tableti görmüyor, ne önerirsin ? wireless çok zayıf deli etti beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: maverics

    @AyhanSipahi ipad mini kılıfları boyut olarak tam oturuyor ama genede denemeden almayın. Bağlantı ve düğmeler için bıçakla ufak tefek değişiklikler yapmak gerekebiliyor. Kamera ve hoparlör yerleri de denk gelmiyor ona göre. Ben kamerayı kullanmıyorum hoparlörde sorun yaratmıyor.

     Reeder A8 Reeder A8 Reeder A8


    Ipad mini ile bu cihazın boyutları farklı ama nasıl oluyor da kılıflar uyuyor tam anlamadım.

    Ipad mini düşünüyordum, hem Android olması hem de fiyat avantajı sebebiyle acaba alsam mı diyorum ! Halen kararsızım...

    Cihazı kullanan arkadaşlar, pil ömrü nasıl.

    bu senenik cihaz ipad mini ömürlük cihaz bunuda göz önünde bulundurun paranızı çöpe atmayın
  • Maverick23 kullanıcısına yanıt
    O paketin içinde gerekli sürücülerde olacaktı. Aygıt yöneticisinden sürücüleri tekrar yüklemeyi deneyin. Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Birde reeder in sitesinde cihaz kapalıyken ses kısma tuşuna basılı olarak cihazı bilgisayara bağlayın filan diye bir açıklama vardı.
  • cihazı bir hafta kullandım. bir hafta sonrasında koşulsuz iade ile geri gönderdim.
    performans ve çalışmasından memnun kalmadım.
    antutu hata veriyor ve atıyor. cep telefonum bile sunspiderden daha iyi puan aldı utandım.
    4 çekirdek olmasına karsın 4 çekirdek performansı alamadım.
    a7 işlemci var. cihaz bilgisinde 1.6 olarak belirtiliyor hızı ama 1.5 olarak sistemde yer alıyor.
    web sayfalarını hızlı oluşturamıyor. frame frame ilerleme oluyor ve takılma yapıyor genelde. chrome ile sayfaları açmak zulum gibiydi.
    oyunlarda bol aksiyon olan kısımlarda takılıyor. hafif toparladığında oyunun hevesi gidiyo zaten. basit oyunları rahat açıyor. dokunmatik açısından iyi.
    kitap okumak için güzel. rahat okunabiliyor ekranda pixelleşme oluşmuyor.

    wireless şarjı çabuk yiyiyor. birde ekran parlaklığı çok hızlı bitiriyor. düşük ekran parlaklığı ve sadece ekran açıkken aktif olan wireless ile çok uzun süre pil dayanıyor.
    sabahtan aksama kadar kullanıp uyurken sarja takıyordum. sorunsuz kullandım yolda kalmadım.

    gec tepki veriyor
    kamera vasat. zorunlu olmadıkça kullanılacak gibi değil.

    yogun olarak kullanacaksanız daha iyisini tercih edin ama hobi olarak kullanacaksanız ideal olacaktır.
  • Evet, cihaz çok iyi bir cihaz değil. Beni ekranı etkiledi o kadar. Fakat yazılım güncellemesi, root ve gereksiz yazılımları kaldırdıktan sonra internet, twitter, video izleme ve pdf okuma gibi işlerimi sorunsuzca hallediyorum. Yıllık bir cihaz olduğuna katılıyorum ama ipad mininin ömürlük olduğuna katılmıyorum. Teknoloji hızla gelişirken iki yıldan fazla kullanmayacağınız uygun fiyatlı cihazlara yönelmek daha mantıklı bence. Diğer yandan ben uğraşamam root la romla felan diyorsanız zaten android sizin için iyi bir seçim değil. Alın bir ipad rahat edin. Ben kurcalamayı, kurcalarken bozmayı sevenlerdenim derseniz o zaman android. Yoğun oyun oynamak isteyenler veya sürekli kullanmak isteyenler daha performanslı cihazlara yönelsin bencede. Bu cihaz arada internette takılmaya, video izlemeye, pdf okumaya ve sosyal ağları takip etmek için ideal.
  • arkadaslar ben bu cıhazdan aldım fakat ınternette yazan ozellıkte degılde farklı bır cıhaz gonderdıler karsımda muhatap bulamadıgım ıcın halen ugrasıyorum. bazı ornekler vereyım ınternette yazan ozellıkler 1.8 ghz ıslemcı androıd 4.1.3 ısletım sıstemı ve 10saate kadar pıl omru seklınde yazıyor. bana gelen cıhaz 1.5 ghz ıslemcı androıd 4.1.1 ısletım sıstemı pıl omru ıse 2 saat 20 dk yı gecmıyor. gelen cıhazda sarj sorunu vardı ve farklı ozellıkte cıhaz gonderdıklerı ıcın tekrar ıade gonderdım ve para ıadesı ıstedım 22 gun sonra tekrar bır cıhaz daha gonderdıler bununda acma kapoama sorunu vardı bunuda tekrar gonderdım ya ınternette yazan ozeelıktekı cıhazımı gonderın yada paramı ıade edın dedım 25 gundur beklıyorum. musterı hızmetlerınden arayıp ya farklı bır cıhaz alırsınız yada para ıadesı yapmıyoruz dıyorlar anlayacagınız reeder com tr (selekt bılgısayar) fırması tam bır sahtekar ve dolandırıcıdır. ne para ıadesı yapıyorlar nede ınternette yazan ozellıktekı cıhazı gonderıyorlar. ılgılenen arkadaslara saygılar ınsallah baskalarıda benım gıbı magdur olmaz bu nedenle paylasmak ıstedım saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02ahmet06

    arkadaslar ben bu cıhazdan aldım fakat ınternette yazan ozellıkte degılde farklı bır cıhaz gonderdıler karsımda muhatap bulamadıgım ıcın halen ugrasıyorum. bazı ornekler vereyım ınternette yazan ozellıkler 1.8 ghz ıslemcı androıd 4.1.3 ısletım sıstemı ve 10saate kadar pıl omru seklınde yazıyor. bana gelen cıhaz 1.5 ghz ıslemcı androıd 4.1.1 ısletım sıstemı pıl omru ıse 2 saat 20 dk yı gecmıyor. gelen cıhazda sarj sorunu vardı ve farklı ozellıkte cıhaz gonderdıklerı ıcın tekrar ıade gonderdım ve para ıadesı ıstedım 22 gun sonra tekrar bır cıhaz daha gonderdıler bununda acma kapoama sorunu vardı bunuda tekrar gonderdım ya ınternette yazan ozeelıktekı cıhazımı gonderın yada paramı ıade edın dedım 25 gundur beklıyorum. musterı hızmetlerınden arayıp ya farklı bır cıhaz alırsınız yada para ıadesı yapmıyoruz dıyorlar anlayacagınız reeder com tr (selekt bılgısayar) fırması tam bır sahtekar ve dolandırıcıdır. ne para ıadesı yapıyorlar nede ınternette yazan ozellıktekı cıhazı gonderıyorlar. ılgılenen arkadaslara saygılar ınsallah baskalarıda benım gıbı magdur olmaz bu nedenle paylasmak ıstedım saygılar.

    7 gün içerisinde uzaktan satış ile aldıysan yasal olarak cayma hakkın var. kullanabilirsin bunu. ama 7 gunu gectikten sonra geri gönderdiysen iadeyi biraz dil dökmen gerekecek.

    bimeksten teknosadan hepsi buradadan alınca sıkıntı cıkartmıyolar direk olarak iade alıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverics

    @scuberseko ekran görüntüsü 1024x768 görünüyor. Sanırım uygulama ile ilgili bir hata. Çözünürlük söylendiği gibi 1024x768. Birde cihazınız rootlu görünüyor. Nasıl yaptınız root işlemini?

    @maverics cihazi Bimeksden aldigimdan beri herhangi bir islem yapmadim.

    Cihazin kapesitesinden kusku duyunca icerigini arastirmak icin ``Play Store´´ den ``INFO´´ adi altinda (System Info Created by Eitan Goldstyn israil)

    bir APP indirdim ve cihaza kurdum.

    Herhangi bir Root islemi yapmadim! sanirim uygulama o sekilde gösteriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverics

    O paketin içinde gerekli sürücülerde olacaktı. Aygıt yöneticisinden sürücüleri tekrar yüklemeyi deneyin. Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Birde reeder in sitesinde cihaz kapalıyken ses kısma tuşuna basılı olarak cihazı bilgisayara bağlayın filan diye bir açıklama vardı.

    Tablet fena degil ama internet baglanti ve sayfa kurulumundan hic memlun degilim.
    wireless (farkli mekanlarda denedim) baglantisi genellikle zor cekiyor
    ayrica sayfalari yüklerken arada bir takiliyor.

    Bir sürü oyun yükledim cok güzel caisiyor yeterki isin icinde internet olmasin :)

    ( internet yoksa tablet neye yarar)

    bundan dolayi bende güncellemeye karar verdim.

    Gncelleme Paketini indirdim!

    Reeder A8 bilgisayar tarafindan otomatik olarak taninmadigi icin sürücü (driver) leri kendim yüklemeye calisiyorum ama oda olmuyor!

    Pad Produckt Tool u bilgisayara kurdum ama Tablet taninmadigi icin güncelleme yapamiyorum...

    Mereak ediyorum güncellemeden sonra cihazin verimliligi artacak mi???


     Reeder A8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scuberseko -- 12 Ağustos 2013; 1:22:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.