Şimdi Ara

Supercell'in yeni oyunu Clash Royale incelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygulama Haber'in yeni bölümüne hoşgeldiniz, ben Yunus. Bu haftaki bölümümüzde, Supercell'in yeni oyunu Clash Royale'in hem kurulumunu hemde incelemesini yapacağız.


    Şuan sadece Yeni Zelanda AppStore'da indirilmeye sunulan oyunu ülkemizde nasıl kurabiliriz, dilerseniz gelin bu rehbere bir göz atalım.

     

     Öncelikle iOS cihazımızda Ayarlar bölümünden iTunes ve AppStore kısmına giriyoruz ve mevcut hesabımızdan çıkış yapıyoruz. Ardından AppStore'da herhangi bir uygulama indirmeye çalışıyoruz ve bizden bir Apple Kimliği istiyor. Burada yeni bir kimlik oluşturuyoruz. Ülke kısmında Türkiye'yi değil, Yeni Zelanda'yı seçtikten sonra diğer boşlukları doldurup kurulumu tamamlıyoruz. Artık Yeni Zelanda'da AppStore'da bulunan içerikleri dilediğimiz gibi indirebiliriz.

    AppStore'a girdiğimizde ana ekranda zaten Clash Royale karşımıza çıkıyor ve indiriyoruz.




    Dilerseniz şimdi Clash Royale'e biraz daha yakından bakalım.




    Clash Royale (Ücretsiz-Uygulama içi Satın Alım)

     

     Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok fazla sevilen ve büyük başarılara imza atan Clash of Clans'ın ardından Supercell, bu kez gerçek zamanlı bir multiplayer savaş oyunu olan Clash Royale'i duyurdu.


    Clash of Clans oynayanlar, Clash Royale'da bulunan karakterleri hemen tanıyacaktır keza bir çoğu Clash of Clans'da da bulunuyor. Barbarlar, Archer'lar, Goblinler, Duvar Yıkıcılar ve daha bir çok karakter Clash Royale'a aktarılmış. 5 farklı ekrandan oluşan menüde Shop kısmından gerek oyund










  • güzel bir oyuna benziyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnceleme için teşekkürle Yunus reyiz ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.