Şimdi Ara

Need for Speed: The Run Video İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
47.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • videolar o kadar yavaş yükleniyorki...
  • Özel indirim var bu oyunu alan alsın 15 ocak son gün çok kararsız kaldım oyun iyiyle kötü arasında gibi senaryonun iyi olmayacağını tahmin ettim fakat multiplayerininde çok iyi olmadığını duyunca resmen yıkıldım
  • Merhaba,
    Elimde sıfır jelatinli,aral bandrollü Need For Speed Run var,
    Dark Souls Limited ile takas yapmak istiyorum (sıfır tercihimdir)
    Tekliflere açığım
    İstanbul içi elden takas yapabiliriz
  • Oyunun sistem gereksinimleri neler ?
  • oyun gerçekten çok zevkli...çok fena haksızlık yapılmış oyuna. gördüğüm eksiklikleri yazıyorum.
    Kokpit kamerası olsaydı iyi olurdu
    daha uzun olsaydı keşke
    200 ile gittiğimizde 120 ile gidiyormuş gibi hissediyoruz bu biraz ağır bir eksik (hatta en ağırı bu bence) yani fazladan sayılarda 70 sayı fazlası var.
    Dönüşler her ne kadar hot pursuite göre daha zorlayıcı olsada split secound oynuyormuş gibi hissetmenize engel olamıyor.

    Bunlar dışında hiçbir eksiği yok. 8.5/10
  • arkadaşlar ben alıcam da önerir misiniz ?
  • güzel bir oyun ana eksiklikleri var dirt 3 ten gerçekçi olduğu kesin
  • oyun güzelmi iyimi karar veremedim ama hoşuma gitti aksiyon ve yarış siz sevmesinizde bu oyunu bekleyen 1000 den fazla kişi var
  • BSC Misafiri

    03.02.2012 18:12:20

    arkadaşlar ben alıcam da önerir misiniz ?

    Kesinlikle öneririm.Eğer arcade yarış türlerinden hoşlanıyorsan şu anda bu oyunun üzerine yok. Sonrada hot pursuit gelir.
  • PS3 de online olarak oynuyorum kulaklıkla falan çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim arkadaşlar
  • oyun mükemmel niye böyle yapıyorsunuz nfs the run 5 saatdir oynuyorum hoşuma gitti mükemmel biroyun
  • EA rezil ettiği NFS serisinin namusunu Shift 1 ve 2 ile biraz olsun kurtarmıştı.Şimdi The Run ile resmen seriye tecavüz etmiş.Araba sürüşü çok donuk sanki kütük kullanıyor gibi hissediyorsunuz.Çoğu arabanın yol tutuşu ve kullanımı hemen hemen aynı.Kontrol ayarları berbat.Klavyede doğru düzgün tuşları atayamadım,gamepadi direksiyon olarak gördü.Direksiyonu hiç denemedim zira arcade oyunlarda kullanışlı olmuyor.Yarışlar ise tamamen şans.Ne kadar yetenekli ve deneyimli olursanız olun bir anda ara yoldan çıkan bir polis arabası herşeyin sonu.Yoldan biraz çıkınca kontrol noktasında tekrar başlıyorsunuz.Arabayı istediğiniz zaman değiştiremiyorsunuz.Shift oyunlarında olan mükemmel kokpit kamerası yok.NFS Shift 2 zor bir oyundu ama zevkiydi.The Run ise kolay bazen zevkli çoğu zaman sıkıcı ve sinir bozucu.Bana Arcade yarış oyunu derseniz size NFS Most Wanted derim.O oyundan sonra NFS serisinde doğru düzgün bir arcade yarış oyunu görmedim.Benim puanım 6,5 o da senaryo ve aksiyonun ve grafiklerin hatrına.
  • Beklediğim gibi miyidi oyun? Ne yazıkki! Ama yinede bu kadar yerden yere vurulmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Oyun cıkmadan önce izlediğimiz videolarda tam olarak underground gibi olmasa da uzun çöl yollarında şehirlerden şehirlere geçiş yapabileceğimiz hissiyatına kapılmıştım. Tabi oyunu yükleyip oynamaya başlayınca öyle olmadığını görünce bozulmadım değil hani. Ama yine de keyifle oynadım. Sonuçta NFS hep buydu. Bilmiyorum genç arkadaşlar bilir mi ama NFS 1994 den 2002 ye kadar The Run türünde oyunlar çıkartmıştır. 2003 yılında underground ile tanıştık ve carbon'a kadar modifiye, şehirde dolaşma gibi özellikler barındıran oyunlar çıktı. Ondan sonra günümüze kadar yine pist yarişları çıkartmaya devam etti bu adamlar. Söylediğim gibi tam olarak olmasa da biraz özgür olsaydık şu uzun asfalt yollarda The Run benim için tadından yenmicek bir oyun olacaktı. Bu arada kokpit kamerasını da unutmamak lazım.
  • Saçmalık olmuş ort o kadar düşük olamaz.
  • Selam ben The Run alcam da PS3'e en ucuz nereden alabilirim?
  • arkadaslar oyun çok basitti sıfırlamak sadece 4,5 saatimi aldı ...
  • Bence oyun haksızlık edilmiş. Bu oyun need for speed serilerinin en aksiyonlu serisi. Fakat oyunun %80 ' i yarış olduğu için gerçektende biraz sıkıcı. Ama genel olarak 8.0 ' i hakediyordu. Oyunu oynamanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir oyun. İyi Günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bence oyun haksızlık edilmiş. Bu oyun need for speed serilerinin en aksiyonlu serisi. Fakat oyunun %80 ' i yarış olduğu için gerçektende biraz sıkıcı. Ama genel olarak 8.0 ' i hakediyordu. Oyunu oynamanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir oyun. İyi Günler...

    Most Wanted bu oyundan daha da kötü olucak.
  • BU oyunun en büyük eksisi çok yükleme olması. BEnce her yarış arasında yükleme yerine video girip, videonun arkasında yüklemeyi yapması lazım oyunun.

    Her yarıştan sonra yok ikon açıldı yok şu kadar XP kazandın falan diye boşuna gösteriyor. Ulan yemişim XP'sini. Single Player kısmında neyin XP'sinden bahsediyorsun. Gİt bu olayı sadece online'a koy, burda hikayeni anlat.

    Ayrıca ben bu oyunu DFGT ile oynuyorum. Oyunda direksiyonla ilgili hiç ayar yok ya. Sadece tuşların yerini değiştirebiliyorsun. NE bir hassasiyet, ne bir feedback hiçbirşey ayarlanmıyor. Yahu bu yarış oyunu ve direksiyonla oynanır, neden hiç kaale almamışlar ben anlamadım. Dİreksiyonla oynarken gram zevk alamadım.
  • beyler oyunda (nfs the run) bir parça giriyor. ne zaman çalacağıda belli olmuyor. adını bilen varsa söylesin yaw :) ufak bir ses kaydı var. indirmeden dinleyebilirsiz.
    http://www19.zippyshare.com/v/59365385/file.html
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.