|
Redmi Note 15 serisinin Avrupa fiyatları ortaya çıktı
-
-
Bakalım Avrupalılar 500 euroya redmi alacaklar mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
çok ağır
-
antutuda 800k puan alan 7sgen4 gibi nispeten zayıf bi işlemciyi orta seviye cihazına koyuyorsan fiyatı da ona göre yapacaksın. 500 euroya kim alır bunu xiaomi t serileri, poco x ve f serileri varken.
_____________________________ -
Fiyat yüksek gelmiş ya bu paraya gider vivo alırım ikinci el x200 Pro alırım
https://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-7s-gen-4
antutuda 800k, nanorewievde gamingden 36 cpudan 45 almış bi işlemci zayıf olmuyo mu? 500 euroya satılıyorsa??
kaçakta 16bin lere bulunabilen tecno 40 premier veya infinx note 50pro+ gbi çok daha ucuz telefonlarda bulunan dimensity 8350 bile antutudan 1.4 milyon puan almış, gaing skoru 76 cpu skoru 59 benchmark testleri ortada??
https://nanoreview.net/en/soc/mediatek-dimensity-8350
siz bence fiyata göre kullanılan işlemcileri değerlendirirken zayıf ne demek güçlü ne demek, benchmark skorları kaç çıkmış onu iyice araştırıp öyle yorum yazın
500 eur a satılan telde 7sgen4 kullanılırsa buna biz zayıf işlemci kullanılmış deriz. 200euroya satılan telde kullanılsaydı en başta ben överdim burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 3 Aralık 2025; 20:4:31 >_____________________________
-
Redmi, Oled ekranlı telefonunda; Oled yanığından koruma özelliğini varsayılan olarak devredışı bırakıp telefonu planlı eskitiyor. Kök(root) yetkisi olmadan açamıyorsun bu özelliği. Almayı düşünenlerin haberi olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haklısınız
çöpsungun 500euroya sattığı s24fe ve daha ucuza sattığı a56 nın işlemcileri 2ye katlıyor güçlü dediğin işlemcileri ahahaha
benchmark nedir bilmez, işlemci mimarisi bilmez, f/p nedir bilmez donanımhaberde haber yorumlar
O elemanı takmayın hatta direkt bloklayın Samsung konusu olsun Xiaomi konusu olsun hatta telgraf konusu olsun damlar ve Samsung' u yerip Xiaomi ve Honor güzellemesi yapar. Burada bir tane daha var bu tipten hiç muhatap olmayın değmez ziraquote:
Orijinalden alıntı: dodofrançöpsungun 500euroya sattığı s24fe ve daha ucuza sattığı a56 nın işlemcileri 2ye katlıyor güçlü dediğin işlemcileri ahahaha
benchmark nedir bilmez, işlemci mimarisi bilmez, f/p nedir bilmez donanımhaberde haber yorumlar
sıkıntı yok çok adam ettim bunu gibileri buralarda ben.
çok hoşlanıyorum bunlardan. özel ilgi alanım hatta. suratlarına vurunca enik gibi daha çok vızıldıyorlar en çok o kısmı seviyorum
|
|
antutuda 800k puan alan 7sgen4 gibi nispeten zayıf bi işlemciyi orta seviye cihazına koyuyorsan fiyatı da ona göre yapacaksın. 500 euroya kim alır bunu xiaomi t serileri, poco x ve f serileri varken. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt