Şimdi Ara

Redmi 9 sızdı: 4 arka kamera, Helio G80 yonga seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Redmi Note 9 serisinin lansmanından sonra gözler Redmi 9 serisine çevrildi. Yıllardır uygun fiyatlı telefon arayanların ilk adresi haline gelen Redmi serisinin yeni üyesi merakla bekleniyor. Görsel ve özellikler de sızmış durumda.



    Redmi 9 özellikleri



    Redmi 9 modelinde 6.2 veya 6.3 inçlik bir ekran beklentisi hakim. Yonga seti tarafında ise Helio G80 iddialı olmaya çalışacak. 2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan yonga seti Realme 6i modelinde de kullanılmıştı.



    Ayrıca Bkz.Galaxy M11 basın görselleri sızdırıldı



    3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi barındıracağı ifade edilen Redmi 9 modelinde 4 arka kamera dikkat çekiyor. 13MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 5MP çözünürlüğünde makro sensör ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü mevcut. Kamera tarafında Realme 6i ile pek kapışamadığı görülüyor ancak zaten Redmi serisi kamera tarafında hiçbir zaman çok iddialı olmadı.



    Kamera paketi dikey olarak yerleştirilmiş. Derinlik sensörü ve LED flaş ikinci bir yuva olarak hemen yanında yer alıyor. Henüz çözünürlük veya batarya gibi detaylar netlik kazanmış değil.








  • MTK varsa ggcam yok. Olmamış Redmi

  • Düşük segmentte 2 kameranın üstü saçmalık. Hatta bana kalırsa ikinci kamera bile gereksiz alt segment cihazlarda. 1 adet kaliteli lens koysalar çok daha mantıklı.

  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    Android üreticileri sayıya oynadığı için dediğiniz gibi olması imkansız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.