Şimdi Ara

reddedilme korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurora-borealis -- 27 Ocak 2014; 0:23:34 >

• kızlı oğlanlı olmaz öyle
  • Dostum önce nasıl bir insan olduğuna bak konuş mesajlaş kız zaten bir süre sonra ne hissettiğini belli ettirir zaten iyi niyetli bir insansa reddetse bile arkadaş olarak takılırsınız rezil etmez yani ama öyle insanlar varki hayatta dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareketlerinden anlasilir zaten sen.kizin gozlerine bak oda bakarsa korkma ama sen baktigin halde bakmiyorsa hic yaklasma korkacak bir sey yok ayrica yegen

• nasıl olur
  • Aynı sınıfta bir kıza vurulup reddedilmiş biri olarak söylüyorum yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LumpuS

kızlı oğlanlı olmaz öyle

Yok dostum imam nikahı olursa öyle bir sorun olmuyormuş

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurora-borealis -- 27 Ocak 2014; 0:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Aynı sınıfta bir kıza vurulup reddedilmiş biri olarak söylüyorum yapma.

Aynı sınıfta bir kızla çıkmış biri olarak söylüyorum şansını dene. Tabi önce tanı biraz ve kendini de tanıt. Sonra özgüvenin iyice yok olur hayatın boyunca cesaret edemezsin.
  • arada kızla göz göze geliyoruz, o gülümsüyor ben gülümsüyorum felanda hatta gecen bi espri yapmıstım hoca gecen ders benzer bir sey soyledi direk kızın aklına ben geldim baktı güldü vs vs
  • aynı bölümümü seçeceksiniz nerden biliyorsun?
  • sınıfta herkes sayısalcı abi orası kesin
  • up
  • quote:

+1
  • reddedilme korkusu olan çocuk, daha erkek olmamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandes21

lise 1 gidiyorum sınıfta bir kız var aramızda hafif samimiyette var ben kızdan hoşlanıyorum fakat 4 sene aynı sınıfta olacağız çıkma teklifimi kabul etmeyip 4 sene boyunca alay etmesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım sınıftakilere göre yakısıklı sayılırım

Yapma bunu. Aynı sınıfta bulunduğun birine teklif yapma .
  • Kesinlikle yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandes21

lise 1 gidiyorum sınıfta bir kız var aramızda hafif samimiyette var ben kızdan hoşlanıyorum fakat 4 sene aynı sınıfta olacağız çıkma teklifimi kabul etmeyip 4 sene boyunca alay etmesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım sınıftakilere göre yakısıklı sayılırım

Aynı şeyler benim de basıma geldi hatta biraz daha ileri hali. Cesaret edemedim bir türlü erteledim de erteledim, aradan belli bir zaman geçtikten sonra şöyle bir arkana baktığın zaman kafanı dağlara taslara vurursun demedi deme. Git konuş hiç değilse ben denedim olmadı dersin, diğer türlü içine oturur allahını şaşarsın. Konuştuktan sonra beni de haberdar et

• Aynı sınıftasınız, yapma. Kimin ne olduğu belli değil bu devirde, 4 yılı zehir edebilir sana.
  • quote:

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.