Şimdi Ara

REDDEDİLDİM AĞLIYORUM :( | 16.10.2015 mini güncelleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaptığın olayı taktir ettim açıkçası,ilerde keşke dememen için yapmışsın belli ki ancak yanlışla dolu bir serüvene katılmışsın arkadaşım.

    Karşınızda ki kişinin ismini dahi bilmeden,tanımadan,hal ve hareketlerini bilmeden,yaşantı tarzını yaşamını vs. bilmeden açılmayın kıza. Kız doğal olarak kabul etmez tabiki de. Bana bir kız
    gelip senin yaptığını yapsa ben bile kabul etmem. Arkadaş olun,tanıyın,birlikte vakit geçirin.

    Zaten anlamadığım bir konuda,tanımadan etmeden nasıl sevip aşık oluyorsunuz. Bizde aşık oldukta böyle olmadık be kardeşim.

    Yani demem o ki; Aşk değildir o aşk olsa duramazsın.
  • Beyler çok kısa ve net söylüyorum. Bir kızın güvenini kazanmadan sakın bu işe kalkışmayın. Kızın güvenmesi için sizi tanıması, karakterinizin kafasında canlanması gerek. Tanımadan zaman geçirmeden olmaz bu iş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cbüde mi okuyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    Emekli olunca okumayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeylere kafa çalıştırmak yerine, derslerini çalış. Oku adam ol, cebinde paran olsun evini arabanı al. Sonrası kolay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Beyler çok kısa ve net söylüyorum. Bir kızın güvenini kazanmadan sakın bu işe kalkışmayın. Kızın güvenmesi için sizi tanıması, karakterinizin kafasında canlanması gerek. Tanımadan zaman geçirmeden olmaz bu iş.

    verir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdfBAr

    Herşey tamam da unide servis ne ayak diyen cikmamis hayret

    Birbirine komşu şehirlere servis kalkıyor. Örnek: İzmir-Manisa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığını sonuna kadar okudum. Yanlış yoldan gittiğin için sonuç olumsuz olmuş.

    En başta yapman gereken kızla tanışmak. Sohbet etmek. Yani kısacası kızı zamanla tanımak gerek. Kız neyi sever neyi sevmez dinlediği müzik, Yediği yemek, Gittiği mekanlar takıldığı yerler bunları Öğrenmeye çalış. Tabi direk sorma sohbet ederek konu konuyu açsın. Öyle öyle ilerlet muhabbeti.

    Bir kaç kere kızla Buluş ona güvende OLDUĞUNU hissetirmen gerek. İlk buluşma güzel geçerse devamı gelir. Çok rahat ol mekanın sahibi gibi ama daha mütevazi tavırlarla. Bir kaç kere buluştuktan sonra yavaş yavaş niyetini belli et.

    Tabi bunları yaparken kıza bütün hayatını anlatma. Her zaman soru işareti bırak. Gizemli ol yani. Kız seni keşfetsin. Arkadaşlığınızın durumuna göre kıza yavaş yavaş açıl.

    Kıza açılmak nasıl olur? Öncelikle seni seviyorum kelimesini bir süre unut. Bu kadar kısa sürede sevgi olmaz. Hoşlantıdır o. Yavaş yavaş muhabbeti bu kıvama getirip ondan hoşlandığını ve tanımak istedini söyle. Karşılıklı durum var ise gerisi gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Dediğin her zaman olmaz.Değer vermeden ziyade enayi bulduğuna sevinir kız bence.
  • Üzülme geçer karşim.
  • Kardeş hangi şehir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese


    quote:

    Orijinalden alıntı: nirvana08

    Bak kardeş açık söylüyorum bir kızı enlemesine boylamasına tanımadan teklif edip de kabul ettirebilmesi tek yolu brad Pitt falan gibi olmaktır öyle misin %90 değilsin. O halde neden tanimadigin kıza ölümüne yürüyorsun? Ya en azindandan bi yerlerde 20 kişinin içinde de olsa kızla oturmusligin olsa bi şekilde yazismisligin seni fark etmesini sağlayacak iletişimler olsa neyse diycem dün 1 bugün 2 be kardeşim hiç mi dünyadan haberiniz yok böyle teklif mi olur?
    Ha onu geçtim ben resmen 3 aydır sohbet ettiğim aynı sınıftaki kıza yuruyecektim yurumekten Vazgeçtim mesela tanımadan etmeden iş yapmayın kizla muhabbet edersen hem tanırsın hem de seninle ilgili ne düşündüğünü ancak o şekilde doğru ogrenebilirsin yoksa yok işte anca boşa yol yurursun

    %10 brad pitt mi bu adam?

    Hocam hanı %10 çok yakışıklıdır brad Pitt değilse de onun cakmasidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsini okudum anasını satayım.

    Gençliğimi gördüm diyebilirim bende böyle bir şey yaşamıştım aşağı yukarı benzer.

    Kesinlikle kızın peşini bırakma. Ama öküz gibi de sık boğaz yapmayacaksın.

    Ara ara hatırlatmalar yapmalısın. İlişkini sıcak tutmaya çalış.

    Peşini bırakmazsan devamı gelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epsilon


    iyi ya da kötü birşey olmamış. bu işler böyle başlar... reddedilmemişsin henüz...

    ama hataların var.

    birincisi "aaaaa ne tatlı çocuk" bak şapşala vs vs muhabbetleri sadece HAYVAN GİBİ yakışıklıa damlar geçerlidir. o muhabbetleri unut. kız senin beceriksiz olduğunu düşünmüş. fazla da etkilenmediyse en klasından bi çalım atıp uzaklaşmış muhabbetten.

    ikincisi önce kızla %10 %20 herkesin herkesle konuştuğu kadar bir muhabbet kurman lazımdı. zaten servistesin... çalan şarkıdan, gündelik olaylara yağmura çamura kadar... bir anda lank diye yapılan bu teklifler %90 olumsuz sonuçlanır.

    ama olunlu şeyler de var. servis değiştirmen, evinin yolu dışında yürümen vs güzel şeyler. en azından piç olmadığını vs anlamış olur bunlardan.
    bundan sonra yapman gerekenler:

    1-herkesin herkesle konuştuğu kadar muhabbet etmeye çalış. minimum 3 ay
    2-ağzından seviyorum, beğeniyorum vs hiçbir kelime çıkmasın.
    3- başka bi iki kız hakkında... o da çok iyi kız. şu kız da çok düzgün birisi şeklinde yorumlar yap konu içine yedirerek
    4- bir ihtiyacı ya da zorluğu olduğunda samimi bir şekilde yardım et. reddedecektir. ısrar et. reddedecektir. sen yine da ufak bir iki girişimde bulun... ya sen istemedin ama benim yolumun üstüydü bi baktım, ya da aklıma geldi bi sordum şeklinde yaptığın işleri anlat. çok da istekli görünme...

    bunları yaparsan belki bi şansın olur.




  • Acilacaginiz kizlar hep cok tatli oluyor tamam da sen tatli misin? Sorun burada kardesler. Oyle degilse ilk konusmada denmez azicik kafanizi calistirin, kizi etkilemeniz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum, ilk tavsiyemi veriyorum kızla konuşmaman lazım, derste salak gibi suratına bakma, onu düşünmüyormuş gibi yap. cool ol lan biraz.

    dicem de sanmıyorum içine düşersin sen peşinden servis değiştiren adamdan nolur
  • Klasik ergen sorunsalı...
  • tl:dr lol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim, yani bak demişsin bazı yerlerde "kızı kaybedince yine o eski sıkıcı hayatıma döndüm ve ağladım" gibi şeyler demişsin, yani bunları diyeceğine kadar kimseye bu kadar umut bağlamayıp kendi hayatını eğlenceli hale getirebilirsin yani. Kızlar gelir geçer, ama sen asla gelip geçmezsin ta ki ölene kadar ve her zaman mutlu olabilirsin, kimseye de ihtiyacın yok aslında. Elin ayağın tutuyor değil mi? İçinde bulunduğun psikolojik durum hariç sağlıklısın muhtemelen. Kendini iyi hissettiren ve kimseye muhtaç olmadığın şeyler yapmaya çalış, kendine güven. Kimseye de bakma ne derler diye. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Kendin mutluysan daha hiç birşeyi düşünmemelisin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    En büyük acın aşk acısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.