Şimdi Ara

Reddedildiği kızı uğraşıp sevgili olan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben varım, tam olarak uğraşmak değil ama oldu bir şeyler.

3 sene önce ondan ilk hoşlanmaya başladığımda beni reddetmişti ama nazik bir dille. Sonraki zamanlarda her açıdan değiştim, onunla da ilgiyi anında kestim. Böyle olduktan sonra rolleri değiştik, kovalayan o oldu. 2 yıl kovaladı yakın zamanda bu saçmalığı bıraktık şuan birlikteyiz 5 aydır ve güzel gidiyor ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
  • 5 ay oldu uğraşıyorum hala sonuç yok, zaten son 1 aydır yavaş yavaş bıraktım gibi. Kızın peşinden koşmamak lazım ama bunu bile bile aynı hataya düşüyoruz.
  • Ne demiş atalar " Zorla güzellik olmaz " denemedim ama deneyenlerin azmine ve cesaretine hayranım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanuS

Öyle bir şey yaparsanız itici gozukursunuz ve iyice kızın gozunde ucuz bir insan olursunuz. Sakın ha. Kızın peşinden nasıl koşulur biliyor musun? Kızın naz yaptığını falan anlarsın biraz öyle koşulur. Kur yaparsın böylece. Ama diğer turlu bir zamandan sonra farkında olmadan rahatsızlık bile verebilirsin.

Reddedildiğim kızın peşinden iki yıl koştum, çok yüzsüzlük yaptım. Bana iki yıl sonunda dediği laf şu : seni görünce sinir oluyorum, dünyada en son sen kalsan bile olmaz. Nokta kadar umut vermiyorum....

Size tavsiyem kıza yüz verdikçe değeriniz o ölçüde düşüyor ben bunu çok acı bir şekilde anladım. Hatta şunu söyleyeyim kız eski sevgilisini unutamıyordu. Neden mi çünkü adam bu kızı şutlamış durduk yere. Yani kısaca deveye diken, insana s...en yaranır.

Başka kız mı yoktu bu kadar ezdirecek kendini..O kadar kız var.Saplantıda olmazsın umarım bi daha.Mantıkla gidersin.

• 1 ay uğraştım, ben sana karşı öyle şeyler hissetmiyorum güzel bir arkadaşlığımız var umarım bozulmaz.. şeklinde bir mesaj yolladı bana, bende arkadaş kalamayız dedim. Seçim senin yapabileceğim birşey yok şeklinde birşey yazdı. Birşey olmaz heralde beklentim pek yok. Fazla uğraşma ve kıza da yakınlaşmaya çalışma bence.

• Bir kızın peşinden 5 6 ay koştum kıza yalvardım yakardım nuh dedi peygamber demedi kahroldum günde 2 paket sigara içmeye başladım neyse sonra şunu anladım diğer arkadaşlarda yazmış zaten ne kadar peşinden koşarsan kızlar erkekleri köpeği yapıyor he sunuda demiyorum

Hiç koşmayın buda yanlış belki naz yapıyor olabilir kızları anlamak zor olmuyorsa tadında bırakın unutup başka düzgün bir kız bulmak en mantıklisi

• 2-3 ay koştum, daha da koşardım, birden durdum ve düşündüm ne yapıyorum ben diye, kızın gözünde 5 kuruş değerim yoktu artık, direk bıraktım peşini, daha da kimseye ısrar etmem, teklif var ama ısrar yok.

• İnsan, iki farklı bireyin duygularının birbiri ile ahenk oluşturmasıyla geçer birbirleri ile sevgili olur, bunun adı da birlikteliktir. Beraberliktir. Partner, eş, sevgili, ne dersen de. Sen neyin kafasındasın ki senden etkilenmemiş, senden elektrik alamamış, seni istememiş ve sevmemiş biriyle; uğraşarak, zorla bir şeyi oldurmaya çabalıyorsun ki? Hisler, mantık yoluyla olmaz, duygu yoluyla olur. Bırakın bu oyunları bir kenara. Size selam veren veya selamınıza karşılık veren her kıza görmemiş gibi atlamayıverin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.