Şimdi Ara

Red Dead Redemption: GOTY Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Rockstar Games gerçekten büyüleyici bir firma. Her ne kadar oyunları uzun aralıklarla çıksa da geliştirdikleri her oyunla büyük bir başarı yakalıyorlar. Red Dead Redemption'da beklentilerimizin de üstüne çıkıp "mükemmel" bir oyuna imza attılar.
     
        Şimdi bu mükemmel oyunun "Game of the Year Edition" adlı sürümü hazırlanıyor gibi görünüyor. İngiliz derecelendirme kuruluşu BBFC, Red Dead Redemption: Game of the Year Edition'ı listeledi.
     
         BBFC'de yer alan bilgilere göre GOTY sürümü Undead Nightmare'i de içerecek. Diğer DLC'lerin bu sürümde olup olmayacağı bilinmiyor, ama tahminimize göre mutlaka olacaktır. Myths & Mavericks adlı DLC ise zaten ücretsiz olacağından bu sürümde olmasa da sorun değil, çünkü PSN ve Xbox Live üzerinden rahatlıkla indirebiliriz.
         








  • Helal olsun adamlara.Zaten GOTY olmayı çok ama çok hakediyordu.Geçenlerde bitirdim oyunu ve bitirdikten sonra oyunu bu kadar geç oynadığım için pişman oldum.Rockstar ne yapsa oynanır helal olsun adamlara !
  • Rockstar Games'te yaptıkları oyun gibi efsane olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 2 Ağustos 2011; 20:57:27 >
  • Ben oyunu aldığım gibi oynadım sonra berbat bu dedim 2 ay oynamadım bi süre sonra bi sardım oyuna bitirdm xD
  • GOTY versiyonu PC'yede gelir diye düşünüyordum.
  • pc kullanıcıları olarak şu oyunu pc'de görmek isteriz
    ( fanboyluk yapıp saçma sapan mesaj yazmayın ) pc'ye GOTY'de fena olmazdı hani,Dx11 li felan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Ağustos 2011; 22:08:37 >
  • RDR'yi çok ama çok büyük bir umutla aldım.Oyunu oynamak için elimden gelen ne varsa yapardım.Ancak aldıktan sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Bu kadar mükemmel denilen bir oyun nasıl olurda böylesine hata dolu olur ?. Oyunun hatalarını saymaya kalksak bitiremeyiz.Benim bu oyunuma oyun 10 üzerinden malesef 4-7 arası.
  • RDR ne zamandır aklımda GOTY sürümü çıkar çıkmaz alacağım.
  • Bir konsol kullanıcısıyım ama, PC'lere ezik falan demek hoş şeyler değil. Bu platformlar arasında fanboyluk yapıp milletin tartışmasını her zaman saçma bulmuşumdur. PC'ler son dönemlerde konsollardan teknolojik olarak çok çok öndeler. Hemde PC'de de oynanması gereken önemli yapımlarda var. Konsollar oyuna yönelik platformlar olduğundan çoğu oyun firması bu cihazlar üzerinden para kazanıyorlar. Dolayısıyla bazı durumlarda PC'nin 2. plana atılması durumu oluşuyor. GTA IV'da olduğu gibi bir gün bu oyun PC'ye de çıkabilir kanımca.
  • fanboyluk yapmayın leen.PC teknoloji olarak ilerde ama geri planda.Oyun sektörünün gelişip böyle oyunlar oynamamızda bütün platformların çok büyük etkisi vardır.Yapımcılar hangi platforma yapıyorlarsa onda oynayın kardeşim.Alın iyi bi pc bide konsol alın.İkisinide kullanın kardeş kardeş ayırt etmeden.Burda tartışma yapmaya ne gerek var .. :) :)
  • arkadaslar bugun rockstarın resmi sitesinde geziyodum la noire pc surumu ilgili haberde bir baktımki rockstarın kendi yaptıgı yorumda red deadin pc ye dair bir planlarının oldugu yazıyo sonrasında biz pc oyuncularına inanıyoruz yazıyo :D

    http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html

    inanmayan baksın sarı ile yazılmıs olan :d
  • Thanks all, look for more details in the coming weeks, the information in the article above is all that we've released on the PC version of L.A. Noire

    @gamingumar While there are no plans to bring Red Dead Redemption to the PC platform, we do believe that we're supporting PC gamers. The PC releases of Grand Theft Auto IV, Episodes from Liberty City as well as the upcoming PC versions of L.A. Noire and Max Payne speak to that.

    işte bole yazıyo bakan inansın
  • delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış...beyler bırakın herkesin zevki kendine ayrıca burda konsolları destekleyen aklı başında insanlarda pc ye ezik demez bu yorumları yapan zaten pc den yapıo yorumu...bu tarz yorumlardan asıl konuya ait yorumlara yazık oluo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladekill05

    Thanks all, look for more details in the coming weeks, the information in the article above is all that we've released on the PC version of L.A. Noire

    @gamingumar While there are no plans to bring Red Dead Redemption to the PC platform, we do believe that we're supporting PC gamers. The PC releases of Grand Theft Auto IV, Episodes from Liberty City as well as the upcoming PC versions of L.A. Noire and Max Payne speak to that.

    işte bole yazıyo bakan inansın


    While there are no plans to bring Red Dead Redemption to the PC platform
  • PC'ye rdr gelebilirdi ama la noire duyurulmasydı ne yazikki bundan sonra zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.