Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY - FİYAT DÜŞTÜ- Jelatini Açılmamış - PAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Daha önce oynadığım bu oyun doğum günümde hediye olarak gelmişti. Çevremdeki herkes de oynadığından ben de kimseye hediye edemedim. Spotçulardaki takas adlı soygunu eminim hepiniz biliyorsunuzdur. Sıfır oyunu ikinci el fiyatına saydırıp takaslamaya da içim el vermedi açıkçası. Bu yüzden satıyorum.

İlanı buraya açmadan evvel ikinci el sitelerine ve spotçuların sayfalarına baktım. Sıfırların fiyatları 55-65 arası kargo alıcıya ait. Spotçularda da ikinci el fiyatı 50 tl. Benim oyunum sıfır, PAL bölge kodlu, içindeki hiç bir online koda dokunulmamış haldedir.

Kafamda belirlediğim fiyat 40 TL İstanbul içi elden teslim. Kargo isterseniz de size ait olmak üzere istediğiniz ikinci el satış sitesinden komisyonu ve kargosu size ait olmak üzere gönderebilirim.

Sıfır ve PAL oyunu bulabileceğiniz en ucuz fiyat budur. Pazarlık konusuna girilmemesini bu yüzden rica ederim.

Fotoğaflar kendi çekimimdir, ilan yazılırken çekilmişlerdir.

İyi alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 1 Ocak 2014; 20:28:41 >

• İyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alış-Satış referansları: sevilen25 ( Xbox 360 Kinect Special Edition) Rated (Iphone 5) kurzon (Dsi Xl),uc,uz_uçuran (İphone 5),candancana (İphone 4 32 Gb),kaan0101 (Call Of Duty Declassified),Metal-Gear (Silent Hill Homecoming), AsosyalBilgisayar (GTA V), Rated (Call of Duty Black Ops Hardened Edition,) , tornak1 (Heavy Rain) , muratkcenter (İphone 3 GS-sahibinden.com üzerinden) , ereneren (PS3 250 GB Slim),silhoutte(xbox 360 arcade ),brigand45 (Xbox 360 Slim 250 gb),Zoefox(Xbox 360 Slim 250 gb),
    trkrap (Psp 3004),phoneman(Saw 2 PS3)
  • pm attım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.