Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wrongday

    Merhaba

    Çeviri tüm storelerle uyumlu olacak mı ? Rockstar gamesin storeden aldığımız zaman veya steamdan alındığı zaman farklılıklar gösterir mi ? Konuya çok hakim olmadığım için soruyorum teşekkürler :)

    Ona göre steam sürümünü beklemeliyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
    Platformlar arası dil dosyaları değişmez fazla, değişse de uyarlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl den fazla olmamalı bence
  • elimiz klavyede bekliyoruz
  • yıllarca neden bekleyelim biri tanslate yapsada oynasak sonra daha güzel yama ile de oynarız bu oyun bir kere oynanacak bir oyun
  • Ücretli çevirmenlerimizle RDR2 için toplantıdayız!

    Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri)
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Harika
  • quote:

    Orijinalden alıntı: requizm

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Forum adını özelden yazarsan sevinirim üstad. Bunların ağız kokularını çekmek istemiyorum.Çünkü tek haklı kendileri. Kıt akıllılar
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Banada ozelden yollarsan takip ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez
  • müthiş bir haber zaten sizin hızlı çevireceğinizden şüphem yok ücretli olması sıkıntı değil böyle bir oyuna zaten girişmek bile büyük iş kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

    Banada ozelden yollarsan takip ederim
    özelden yazında takip edelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: requizm

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Forum adını özelden yazarsan sevinirim.
  • En fazla 20 tl veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak şunu söylemek istiyorum. Translate yama karşıtı yada destekliyicisi değilim. Bana yakın olan ve beğendiğimi kullanırım. Bu açıklamayı yaptıktan sonra söylemek istediğim şeye geçmek istiyorum.

    Arkadaşlar herkes özgürdü ve istediğini kullanabilir. Merak ediyorum aranız da pahalı kıyafet giyebilen var mı? Marka kıyafet giyebilen var mı? Açıkça konuşmak gerekirse benim pahalı kıyafett giyecek param yok ve bu yüzden halk arasındaki tabir ile çakmalarını alıp giyiyorum. Ama bunu yapıyorum diye kimsenin beni eliştirmeye yada benim orjinalini giyeni eleştirme hakkım yok. Çünkü orjinali emin olun çakmasından kalitelşi. Yama da bu şekilde Orjinali kaliteli çakmasının kalite oranı düşüktür ve kullanmak isteyenler kullanabilir. Özellikle yamayı yapan gruplarırn bu şekilde bu konuşmalara girmelerini çok aptalca buluyorum. Siz işinizi yapın. Zaten sizinde bir talibiniz olacak. Bu tartışmaya girdiğiniz zaman insanların gözünde paragöz olarakj gözüküyorsun ve buda çok normal. bence tatışmayın ve işinizi yapınç Kaliteli ve uygun fiyatla olduğu sürece emin olun talibi olacaktır.




  • badoksk B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yamayı yapan grup olan Anonymous, hiçbir şekilde tartışmaya girmemiştir. Tarafımızdan bu tartışma hakkında tek bir mesaj dahi atılmamıştır. Tartışmalara girmeden, hatta ve hatta tek bir mesaj dahi atmadan nasıl "paragöz" olarak yaftalanıyoruz, şaşıyorum açıkcası.

    Tekrar ve tekrar söylüyorum. Anonymous Çeviri'den birisi, ne ücretli-ücretsiz yama tartışmasına, ne de translate yama tartışmasına katılmıştır, katılmayı bırakın, bu konular hakkında tek mesaj dahi atmamıştır.

    Bizim işimiz boş polemiğe girip, laf yarıştırmak değil, üretmektir. Şu ana kadar ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz. Bunu yaparken de elbet bu tür tartışmalar çıkacaktır, lakin Anonymous, daha önce de yaptığı gibi, bu tartışmalara, (bu tür yanlış anlaşılmalar olmadıkça) girmeyecektir.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 14 Ekim 2019; 21:10:0 >
  • Konunun takipçisiyim.
    Tüm çevirmen arkadaşların şimdiden emeklerine sağlık.
    Daha oyun çıkmadan, yamayı tartışmak anlamsız. Oyun bende PS4'de var, fakat oynamaya elim gitmemişti PS4 Pro olduğu halde. İngilizce olduğu için değil de steam'e alıştım, aylardır PS4'ü açmıyorum. Oyunu da zaten steam'den alacağım. Dediğim gibi bir senedir oyun bende var ve oynamadım bile. O yüzden kendi adıma hem steam için, çıkışından fazladan bir ay sonra (5 Aralık) da beklerim, yama ne zaman çıkacaksa onu da beklerim. Maksat herkesin emeğine ve beklentisine değecek bir yama olsun.
    Bir de Steam uyumlu olsun tabii
  • Arkadaşlar, biraz konunun dışına çıkacak bir soru soracağım. RDR 2, 1. oyunun devamı mı yoksa ayrı bir senaryosu mu var?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.