Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RDR 2 gibi büyük bir proje için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Watch Dogs 2 çeviriniz gayet güzel, (Halen bitiremedim) Control çeviriniz de güzel, Tek bir falsonuz bile yok. Sanırım yama için oyunun kırılmasını bekleyeceğim. Bir tek o üzüyor beni. O kadar para vermek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey Maşallah 97 ha daha dün açıklanmıştı ½25
  • Bence yamanın hakkı 50 TL ama bu sefer de bir çok insan isyan edecektir 50 TL yama mı olur diye..
  • Yama 5 tl olsa da isyan edecek çok çingen tanıyorum onları takmamak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası benim yamanın ücretli olmasından çok takıldığım nokta, ücretsiz yama kullanırken göz ardı edebileceğin hataların olmamasını isteyecek olmam. Hele ki bu oyun RDR2 gibi hikaye bazlı bir oyun ise, birkaç sayfa önce denk geldiğim ve bir arkadaşın değindiği anlamı değiştiren çeviri hataları veya anlamı değiştirmese bile tam karşılığı olmayan çevirideki anlam boşluğu göz ardı edilemez hale geliyor. Ücretsiz yamada herhangi bir anlam boşluğunu veya çeviri hatasını görmek ile bir yamaya -tamamen sallıyorum fiyatla alakalı bir bilgi verildi mi verilmedi mi bilmiyorum- 50TL verip de hikayenin ortasında anlam düşüklüğü görmek arasında verdiğim tepkilerde farklılık mutlaka olacaktır. O birkaç sayfa önce diye bahsettiğim olayda açıkçası detaylı okumadım hata var diyen arkadaş haklı mı yoksa değil mi diye, ancak burada rahatsız olduğum nokta çevirmen arkadaşları destekleyen bir kesimin "bu yamaya muhtaçsınız" kafasıyla her şeyi kabullenmesi ve eleştirilmesine bile izin vermemesi. Bir insanın para verdiği bir malı veya hizmeti sonuna kadar eleştirmeye hakkı var. Burada sen para karşılığı bir hizmet satın alıyorsun ve bu hizmetin kalitesini tabi ki eleştirme hakkın var. Bu kafa yapısında olan arkadaşlar unutmasınlar ki bu olayı bu kadar eleştirilmez düşünmenizin sebebi bu çeviri hizmetlerini bu zamana kadar büyük çoğunlukta ücretsiz almış olmanız.

    Ekibe de mesaj olarak, umarım her şey gönlünüzce, istediğiniz gibi olur. %97 olmuş artık sona gelinmiş, ben de oyunu kenarda bekleten, yamayı da merakla bekleyen tayfadayım. "Hiçbir eleştiriyi umursamayın" gibi saçma bir cümle kullanamayacağım, "eleştiri" başlığı altında incelenebilecek her türlü eleştiriyi mutlaka dikkate alın :)




  • yurtdışında birçok yazılım firması açık kaynak kodlu yazılımlar üretiyor ve bunun karşılığında bağış sistemiyle ayakta kalıyor, bizim ülkemizde bu kültür henüz oturmadı, böyle bir oyun için çeviriye para vermiyosun, emeğe ve daha sonraki projeler için destek oluyosun, zaten 20-50 tl neye vermiyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

    Internet baglantisi sart her seferinde
    Ücretli Tr yamalar senin nete bağlı olup olmadığını anlayan exe dosyası mı içeriyor. Öyle bir durumda banlanma riskin olur oyunu oynarken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Ücretli Tr yamalar senin nete bağlı olup olmadığını anlayan exe dosyası mı içeriyor. Öyle bir durumda banlanma riskin olur oyunu oynarken.

    Alıntıları Göster
    Online oyuna girmediğiniz sürece sıkıntı yok. Single da trainer, hile vs özgürce kullanılıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı sabırsızlıkla bekliyorum hiç tarzım değildir

    Fakat herkes övüyor diye alıp oynayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

    Online oyuna girmediğiniz sürece sıkıntı yok. Single da trainer, hile vs özgürce kullanılıyor zaten.

    Alıntıları Göster
    Anladım. Yama çıkınca duruma göre belki alıp bir de yama ile denerim. Yamayı yapan arkadaşlara kolay gelsin. 1 saatlik tanıtım videolarını izledim ve yama güzel olmuş.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla.yamayi aldin 3.5 gun oynadin.internet in,kapatin yada internette herhangi bir sorunun var.turkce yama iptal.internet olmadan yama aktif olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır falan takip ediyorum yorumların hepsini okuyorum. Ancak en son dayanamadım. Ne ücretmiş arkadaş daha açıklanmadan şu laflar şu çingenelik yakıştırabiliyomusunuz siz kendinize? Çok küçük bir mantık kuruyorum oyuna 200 lira verirsem, bilgisayarıma oynayayım diye 5k verirsem ulan yamasına da bi 50 lira veririm. Durumum olmasa yamayı değil oyunu alamam ve bu konuda da durmam yorum yapmam. Millet heryerde herzaman olduğu gibi gariban ayaklarına yatıyor. Çok para, o kadar para verilirmi, öyle bir dururmum yok v.s. Ya bu yorumu bile yapabilmek için aylık 70 80 lira internet faturası ödüyosun ya bilgisayar yada telefonundan yazıyosun. Yani insanların herşeye parası yetiyorda şu yamayaya artık kaç para olucak bilmiyorum 50 diyelim buna mı yetmiyor. Gerçekten tilt oldum. Adamları da küstürüceksiniz. Ekibe başarılar.
  • Bence yama ücreti makul olmalı neden derseniz. Yamayı bekleyen çok kişi var. Düşük ücretle dahi sunulsa masraflarını karşılayıp kar bile edilebileceğini düşünüyorum
  • Yine saçma sapan ücret konusu tartısılıyor :D
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.