Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaksital kullanıcısına yanıt
    Beni bir daha alıntılama.

    Korsanla mücadele insanları bastırmayla olmaz, onlara uygun bir ürün sunarak onların şartlarına yaklaşarak olur. Bu ülkede korsanı gerileten şey hırsızlık algısından bin kat daha çok Steam gibi servislerin insanlara alabilecekleri fiyatı sunmasıdır. Sony'nin korsan oyunculuğun önüne geçmesi büyük oranda oyunlarda yerelleştirmeye gitmesidir. Xbox'ın korsanla mücadelede en büyük silahı Gamepass'dir.

    Tek taraflı bakan anlamayan, anlamak istemeyen kişiler her zaman başarısızlığa mahkumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Temmuz 2020; 19:31:30 >
  • rockstar türk oyuncularına tuvalet kağıdı kadar değer vermiyorken forumda ki bir kaç kişinin yamayı şikayet edip, rockstar games'i bu denli ölümüne savunması resmen nasıl bir ezikliktir allahım?

    acıyorum sizlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Temmuz 2020; 19:32:11 >
  • Türkçe çeviri yapan arkadaşlara sesleniyorum. Türkçe çeviri yapmayın bu şikayet eden insanlar Türkçe çeviriyi hak etmiyorlar. Yarın bir gün sizi de şikayet edip başınızı belaya sokarlar yapmayın, tüm uğraşlarınız boşa gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Temmuz 2020; 19:36:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldızlararası5

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Katılım zamanı: 15 Temmuz 2020 anladık
  • Çalıyor ama çalışıyor kafasındakilerden farkınız yok.
    Proje yöneticilerinde iş yoktu patladı bu kadar basit.
  • Şikayet eden karakter yoksunları kötülüğü bizlere yaptı işte ne olacak. Şikayet ettilerde ne oldu adamlar zaten 8 aydır çeviriyor parayamı ihtiyacı vardı 8 aydır bedava çeviriyorlardı zaten. Şimdi yamadan gelecek 3-5 bin gelmeyince çok mu fakirleşecekler yani ne olacak? Hayır tabikide adamlar en kötü çeviri yaparak kendilerini geliştirdiler deneyim kazandılar vs sonuçta tek zararlı çıkan biz olduk...
  • Başka çeviri yapabilecek ekip yokmu şimdi yada sonsuza kadar mı çevrilmicek şimdi bu oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk mesajlarımda resmi Türkçe geliyor demistim ama hata imiş. Galiba gerçekten ciddi bir ihtar almışlar.

    Ben de mail attım bunlara. En altına da eğer izin vermezseniz sadece iade değil bir daha sizin bir tane bile oyununuzu almam diye yazdım.

    Galiba bu iş bitti. Snake başta olmak üzere bu forumda emeğe saygısı olmayan herkese benden kına. Bir yerinize yakmazsanız hatırım kalır yalnız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 17 Temmuz 2020; 19:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Rockstar tarafından yasal işlem başlatıldığı için iptal edildiyse şaşırmamak ya da Rockstar'a kızmamak lazım bence. Kapalı kaynak ve online çalışan bir oyunun kodlarını üçüncü parti programlar ile değiştirip dağıtmak bile yasal değilken ancak sadece oyun firmalarının inisiyatifinde izin veriliyorken, Rockstar'ın lisansı olmadan bu yamayı satmaya çalışırsanız böyle bir sonuç gayet normal. Yama tek başına oyun olmadan ne işe yarayacak diyenler için, kitabın tek bir parçası kendi başına bir işe yaramıyor diye, filmin ses dosyası görüntü olmadan işe yaramıyor diye dağıtılmasını legal yapmaz. Bu kadar büyük bir projenin ve bu kadar emeğin boşa gitmesi çok üzücü ancak patreondan destekleyenlere verilecek dense belki de bunlar yaşanmayacaktı. Yazık olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AktifProje

    Evet suç. Dediğim gibi muhtemelen iptal sebebinin açıklanmasına kadar yasakladılar.

    Burada çıkıp evet uyarı aldık iptal ettik diye açıklama yapsalar firma boykot edilecektir. Take2'ya mail atılabilir ve durum açıklanabilir. Belki yamanın ücretsiz yayınlanması için bir ihtimal destek verebilirler. Bu durumda söz biraz çeviri grubuna düşüyor. Aylarca emek verdiler, ücretsiz yayınlamak isterler mi? Ancak hiç bir şekilde ücretli yayınlamalarına izin vermeyeceklerdir.

    Belki bir ihtimal yama el altından ücretsiz olarak yayınlanabilir. Bunu yapmakta ihtar üzerine biraz cesaret ister açıkcası.

    Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakma da kafandan hukuk uyduruyorsun.
    Türkçe yama anlaşmalarında çeviri şirketlerinin açıklama yapmamasının sebebi, çeviri şirketiyle oyun yapımcısı arasındaki SÖZLEŞME. Sözleşme dediğin iki tarafın karşılıklı iradesiyle kurulur tek taraflı olarak değil. Sözleşmede oyun yapımcısı diyor ki sen bu oyunu çevireceksin, çevirdiğini kimseye söylemeyeceksin, ben de sana şu kadar para vereceğim. Çeviri şirketi de diyor ki tamam ben oyunu çevireceğim, paramı alacağım, sen resmi duyuru yapana kadar da bu GİZLİLİK ANLAŞMASINA uyacağım.
    Sözleşme, anlaşma bunlar hep iki tarafın karşılıklı iradesiyle kurulan şeyler. Kimse tek taraflı olarak birine bu konuda konuşmanı yasakladım katiyen itiraz da edemezsin diyemez.




  • O kadar çok u dönüşü oldu ki takip edemiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kişi 8 ayda anca çevirdiler. Çeviriye bir ekip başlasa bile ellerinde tool yokki. Bu grup paylaşmazsa hayal olarak kalacak bence.
  • Yama çıkacak diye yemin ederim sırf bu oyun için Pc topladım ben. Allah sizi bildiği gibi yapsın
  • Elinizde olmayan sebepler nedir? Rockstar mı izin vermedi? Eğer öyleyse millete internetten dağıtın gittigidiyorda falan satın bir şekilde el altından alalım. Ama eğer biz kendimiz böyle istedik diyorsanız keşke o zaman bu işe hiç girmeseydiniz. Belki daha başarılı bir grup çıkar bu işi hallederdi.
  • huseyim42 H kullanıcısına yanıt
    Kötü olur o zaman ama çeviri ekibindede suç bulmuyorum değil tekli 50 tl ve game pass dedikleri sistem tam soygundu bugüne kadar nasıl çevrildi o zaman bu oyunlar gta 5 Witcher 3 gibi büyük oyunlar falan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi yama olayı netlik kazanmadan açıklama yapmaları hukuki olarak yasaksa bile en azından hakkımızda dava açılmadı, endişelenmeyin derler. Demek ki ihtar aldılar.
  • Konuyu popülerde görünce bakmak istedim. Ve tekrar anladım ki pc kitlesi cidden aşırı leş bir kitle. İyi ki konsolcuyum, çoğu kaliteli, nezih insanlar. Yamayı şikayet etmek nedir ya, bekleyin değerli Rockstar'ınız belki ekler size Türkçe destek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.