Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    resmi olarak türkiyede hiç bulunmadıkları için zaten hiç gelmemiş biri nasıl defolup gidebilir sen bunların olmadığını bile bile ana dilinde olmayan bir oyunu alıyorsun. ve sorumlusu bu oyunu yapan mı oluyor. hiç olmadı
    Sen neyin muhabbetini yapıyorsun ya tam olarak?
  • Gelmiş Türkçe yama konularına, resmi destek konusuna milyarlarca dolar kazanan firmanın Türkçe alt yazı yapılmamasını mı savunuyor nedir anlayamadım? Dünya'nın başka yerinde böyle şeyler oluyor mudur acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Temmuz 2020; 13:34:23 >
  • senin muhabbetini yaptığın şeyin muhabbetini yapıyorum. oyunu yapan firma ben bu oyunu türkiyede satıcam diye yapmıyor. oyunu türkiye getiren aral ve ps ekibi onlar elindeki güç ile firmaya bunu yaptıramıyorsa yapacak bir şey yok. adamların oyunu türkiyeye getirmek gibi hiç bir planları yok olmadı. bu yüzden onları suçlu göstermeye çalışmak saçmalık. ana dilinde değilse alma bu kadar basit.
  • Ekonomik alım gücünün çok düşük oldupu bir ülkeden edeği kar minimumun altında olduğunda neden böyle bir yatırım ihtiyacı duysun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    Ekonomik alım gücünün çok düşük oldupu bir ülkeden edeği kar minimumun altında olduğunda neden böyle bir yatırım ihtiyacı duysun.
    Kardeş konu başlığında resmi dil destek yazıyor Take Two sitesi aşağıda orada takılabilirsin.

    https://www.take2games.com/
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    siz nasıl ülkenizde dilinize saygı görmek istiyorsanız aynı şekilde karşı tarafa da saygı göstermek zorundasınız. Yani, eğer protesto edip almıyorsanız, kaçak yollarlada oynamamanız gerekiyor. Yoksa haklarını gasp etmiş oluyorsunuz.
  • destek demesi sadece destek mesajı atılacağı anlamına gelmiyor ben desteklemiyorum ve bu konu hakkında fikirlerimi özgürce söyleme hakkına sahibim ve bu hakkımı kullanıyorum. ayrıca istediğim yerde fikirlerimi özgürce söyleyebilirim ve paylaşabilirim.
  • jem991 kullanıcısına yanıt
    hocam boşver ne kadar anlatsanda bahsettiğin şeyin anlaşılması zor. Buradakiler kendi gibi düşünmeyen herkesi düşman ilan ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    destek demesi sadece destek mesajı atılacağı anlamına gelmiyor ben desteklemiyorum ve bu konu hakkında fikirlerimi özgürce söyleme hakkına sahibim ve bu hakkımı kullanıyorum. ayrıca istediğim yerde fikirlerimi özgürce söyleyebilirim ve paylaşabilirim.
    Konuda konuyla alakasız mesajlar yazıp tartışma çıkartamazsınız.
  • Adama bak ya Türkçe destek konusuna gelmiş ben desteklemiyorum diyor. Vay arkadaş ya şu internette ne insanlar var ya!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Temmuz 2020; 13:50:22 >
  • Yaptığım mesajlar konu ile alakalı ve tartışma çıkaracak bir tutum içerisinde değilim sen kendi argumanların ile geliyorsun bende o argumanlara kendi tarafımdan cavap veriyorum. destek konusuna sadece destek mesajları atılabilir diye bir kural yok. destek konusu içerisinde insanlar bu durumu desteklediklerini veya desteklemediklerini özgürce dile getirebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    Yaptığım mesajlar konu ile alakalı ve tartışma çıkaracak bir tutum içerisinde değilim sen kendi argumanların ile geliyorsun bende o argumanlara kendi tarafımdan cavap veriyorum. destek konusuna sadece destek mesajları atılabilir diye bir kural yok. destek konusu içerisinde insanlar bu durumu desteklediklerini veya desteklemediklerini özgürce dile getirebilirler.
    "tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır."

    https://forum.donanimhaber.com/rules.asp
  • tartışma amacının dışında değil. rahatsızlık kısmına gelirsek rahatsız olanlar olduğu kadar rahatsız olmayanlarda var. kurallara uymadığımı düşünüyorsan şikayet et kurallara uyup uymadığım anlaşılsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jem991 -- 18 Temmuz 2020; 13:56:38 >
  • Gördüğüm en boş uğraşlardan biri.Rockstar denilen firma her türlü moda tamamen karşı olan bir firmadır.Eğer bu işten para kazanmak isteselerdi Bethesda gibi bir sistem yaparlardı ama yapmadılar.Aksine yaklaşık 2 sene önce Gta V'e mod yapmaya yarayan programı dava edip kapattırdılar.O kadar linç yemelerine rağmen geri adım atmadılar.Eğer bu yamayı istiyorsunuz yamayı yapan adamlarşa konuşup korsan olarak yayımlattırın.Tabii onların hala para peşinde koştuğunu var saymazsak :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç satır ekleme yaparak ben de gönderdim maili.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Hak sahibine söyle bana parayla oyun satıyorsa benim dilimi de getirecek tamam kardeş. Savunmak istiyorsan bunu savun, paraya paraya demeyen milyarlarca dolar para kazananları bize karşı savunma. Sen Take Two avukatı mısın?

    Alıntıları Göster
    Senin dilini getirmek gibi bir zorunluluğu yok. Dolayısıyla saçmalamışsın. Sana kimse zorla bu oyunu satmıyor. Saçmaladığını söylemek için firmanın avukatı olmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retr0_ -- 18 Temmuz 2020; 14:19:16 >
  • Take2 bitmiş bir oyuna sonradan dil eklemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajimaSan -- 18 Temmuz 2020; 14:29:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind of a madman

    10 bin satsa yarım milyon dolar yapıyor, türkçe yerelleştirme çalışmasını 50 bin dolara yaptırsalar 450 bin dolar karda oluyorlar gene ve türkçe olsa 10.000 değil 30.000 satardı bu da 1.5 milyon dolar yapardı

    Alıntıları Göster
    Çevirinin maliyeti çıktı hemen Türkçe yapalım diye hiç bir firma hareket etmez demek istediğim bizim ülkemizi yatırıma değer bulmuyorlar çevirinin maliyetini çıkarıp çıkarmadıkları önemli değil. Kaldı ki hesaplamanızda yanlış 60$ satılan bir oyundan firma 60 $ kazanmıyor o fiyatın içerisinde mağazanın komisyonu vs. bir sürü şey mevcut bölgesel fiyatlandırmaya girmiyorum bile örn. steamde oyun 300 TL 60$ bile değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 18 Temmuz 2020; 14:35:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jem991

    destek demesi sadece destek mesajı atılacağı anlamına gelmiyor ben desteklemiyorum ve bu konu hakkında fikirlerimi özgürce söyleme hakkına sahibim ve bu hakkımı kullanıyorum. ayrıca istediğim yerde fikirlerimi özgürce söyleyebilirim ve paylaşabilirim.
    Sorunlu musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.