Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    witcher zaten bilinmeyen bir oyundu ve firmada bilinmiyordu, ne kadar oyuncu çeksek kardır dedikleri için türkçe yamayı eklediler yoksa onlarında umrunda değildi.

    Bu yorumdan sonra okumadim.
    cok biliyorsunuz ya hakikatten senin bilmedigin oyun genelde de bilinmeyen oldu su ise bak :)))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firmanın giriştiği ilk oyun diye biliyorum zaten Witcherı. 1 den kazandıkları tüm parayı 2 ye 2 yi 3 e harcıyorlar. Witcher 3 tutmasaydı zaten gidiyorlardı. 4-5 yıl önceki durumda değiller. Yani CP2077 Türkçe olmasa dışarıdan yama sokmazlardı tekrardan. Bir kere olacak bir şeydi ve oldu. Tekrarı imkansız. T2 falan zaten istese dünyadaki tüm dillere lehçelere altyazı çıkarır ama istemiyor. Üniversite öğrencilerinin yaptığı yamaya kalmazlar zaten. Oyun yıllarca hazırlanırken çeviri işi yüzlerce kez biterdi kimsenin umrunda değil ve çıkarmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    zaten mesajda bu spamı kim yaptırıyor diye soruyor bende discord'u ve DH forumun linklerini attım, dikkat çekmek için yaptık, neyse kusra bakmayın dedim. Teşekkür etti.
  • 10 Senedir takip ettiğim foruma dayanamayıp ilk mesajımı atıyorum. Şu illegal borusu çalanları anlamıyorum. Hayır kendiniz çok mu dürüst insanlarsınız? Hiç mi crack li oyun oynamadınız hiç mi film indirip veya sitelere girip film izlemediniz? 50-30 tl yi yama haricindeki herşeye verebiliyor ama yamaya gelince bu para çok. Eeee almayın o zaman kardeşim. ama olmaz ki ben alıp oynayamıyorsam kimse oynamasın, kimse kazanmasın mantığı var. İnsanlar toplanıp iyi kötü bir hizmet sunmuşlar. Yapılan bu hizmete de bir fiyat biçmişler. alıyorsan al yok almıyor veya alamıyorsan Eleştirini yaparsın işine bakarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayripottur -- 19 Temmuz 2020; 0:25:31 >
  • Rdr 2 side yerin dibine batsın, yaması da. Amma devlet meselesi haline geldi. Gidin park da hava alın biraz işiniz gücünüz oyun olmuş. 40 yaşına gelmiş yama peşinde günlerdir. Adama 30 gün ekmek vermesen yama verelim desen kabul edecek açlıktan geberecegini düşünmeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun, siz doğru olanı yapın biz iştirak ederiz.
    Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aurosonic

    witcher zaten bilinmeyen bir oyundu ve firmada bilinmiyordu, ne kadar oyuncu çeksek kardır dedikleri için türkçe yamayı eklediler yoksa onlarında umrunda değildi.

    Bu yorumdan sonra okumadim.
    cok biliyorsunuz ya hakikatten senin bilmedigin oyun genelde de bilinmeyen oldu su ise bak :)))
    bence sen okuma zaten, okuduğunu anlamıyorsan boşa yorma kendini. yalan mı yazmışım? witcher öncesi cdpr'in oyunu yoktu ve bilinmiyordular. witcher 3 çıktıktan ve dlc'leri çıkarttıktan sonra popüler oldular ve satışları yükseldi. ücretsiz dlc ve gwent kart oyunu baya tutuldu ve reklamı yapıldı, dolayısıyla buda satışları etkiledi. witcher 3'ü w2'yi ya da w1'i oynayanlar filan biliyordu anca. iş benim oynayıp oynamamam, bilip bilmemem ya da beğenip beğenmemem değil. bu witcher tayfası çok acayip, sanki witcher öncesi oyun yokmuş gibi yere göğe sığdıramıyorsunuz. aynı bu konudaki rd2 çevirisi öncesi daha önce hiç türkçe çeviri yapılmış oyun yokmuş gibi davrananlar gibi. daha önce witcher'ı duymamış insanlar w3 popüler oldu diye aldı ve oynadı. bunda yanlış bir şey yok ama niyeyse witcher fanları olarak kabul edemiyorsunuz.




  • Yama yayınlansa dahamı iyi olacağını zannediyordunuz? Hadi yayınladı diyelim. 1-2 hafta yüzlerce kişiye satıldı. Sonra? Yüzlerce kez satıldıktan sonra rockstar sadece uyarıda bulunmaz daha kötü şeyler yapabilirdi parayla satıldığı için üstelik maliye falanda işin içine girebilirdi. Bunlarıda göz önünde bulundurun. Tabiki şikayet edenleri savunmuyorum nasıl edebildiler onuda anlamadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be konu tutmuş.

  • https://www.youtube.com/watch?v=K0XqHWGwSAQ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shankssan

    Rdr 2 side yerin dibine batsın, yaması da. Amma devlet meselesi haline geldi. Gidin park da hava alın biraz işiniz gücünüz oyun olmuş. 40 yaşına gelmiş yama peşinde günlerdir. Adama 30 gün ekmek vermesen yama verelim desen kabul edecek açlıktan geberecegini düşünmeden.
    İnanılmaz boş bir yorum. Bu forumda gördüğüm en boş yorum olabilir.
  • tam destek
  • Daha kendi cümlelerinizle bile kendinizi açıklamayarak spam mesaj atıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    +1 ne çeviriymiş arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama walküre ve ekibi para için ve yerelleştirmede şirket gibi bir oluşum oluşturmak için çabalayadursun.
    siz burada birbirinizi yiyin.
    adam burada piyasasını yapıyor.
    böyle bir şirketle de iyi kötü muhatap olarak ilerde çalışır mıyız acaba diye iş bulmuş oluyor kendine :)
    Ha bulsun bulsun da benim karşı çıktığım daha önceki tartışmalarda da yaşandı sürekli ego kasıp konulara dadanıp ücretsiz dağıtım yapanlara saldırmalarından ne kadar samimiyetsiz oldukları ve tamamen duygusal olduğu ortadadır.
  • Irkçılık , yama ve dil eklentisi yazısı bir arada. Bu forumda ne anlamsız adamlar var , attıkları maile bak. Şaka gibi. Bir dil çevirisini , ırkçılık ve amerika ile bağdaştırmışlar. Adam gibi niyetini yazsana , ırkçılık ve senin dil çevirin ne alaka.

    Anonymous sıkıştırmış yine araya. Gidin kardeşim DH sizin gibilere kalmadı eskiden çok daha iyiydi. Yamanızı da alın satarmısınız , itermisiniz ne yaparsanız yapın.

    Önce laf ettiniz ve iptal edip gittiniz sonra bu forum olmadan bir şey yapamayacağınızı gördünüz ve tıpış tıpış özür dileyerek geri döndünüz. Şimdi de DH den medet umuyorsunuz. Rabbim neler yaptırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.