Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.900
Cevap
279
Favori
450.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    awards glitch vs kullanmadan mı oldunuz?
  • Kolay level kasma yolu var mı glicth falan da olur hiç uğraşasım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    awards glitch yemiyor hocam artik son güncellemeden sonra. en güzel yol lawman öldürmek kör noktalarda çatilar gibi. kill basina 20-30xp kazaniyoruz. ek olarak awardslardan kazanilan xplerde geliyor mesala 2saat wanted 500xp veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Kolay level kasma yolu var mı glicth falan da olur hiç uğraşasım yok.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    awards glitch dediğim o işte birsürü award'i 499da bırakıp 1 kil ile 1k xp alıyorlar, goldlar fixlendi silver çalışıyor hala.

    örnek, alttakileri hazırlıyor hepsini 499 yapacak şekilde 1 kill alıp cihazın internetini kesiyor 1k xp geliyor ve sıfırlanmıyor

    74 bow headshots
    499 bow kills
    499 horseback kills
    499 deadeye kills
    499 overall kill
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Hikaye modundaki her şeyi yapan biri için ne atlar ne de silahlar çekici geliyor açıkçası. Hikaye modunda zaten tüm atları kullanmışım, bedava Arap atı da verildi, bundan iyisi en fazla 1-2 seviye üst olur ona da gerek yok bence. Kaliteli içerik yok Online'da, modların neredeyse hepsi kötü ve kaos gibi hele o 32 kişilikleri hangi insan evladı düşünüp oyuna koymuş merak ediyorum. At, silah, kıyafet olmamalı hedefler. GTA'daki gibi ekstra görevler ve içerikler olmalı. Beta'da falan deniyor da bu oyun 7 yıldır geliştiriliyor ve GTA Online senelerdir oynanıyor. Bu adamların bunu beta olarak değil tam halde çıkarması gerekti ve çıkışında da insanları modu sevdirecekler içerikler olmalıydı. En basitinden bir tren soygunu bile yapamıyorsun çünkü adamlar her şeyi oyun içi ödemeyle satmaya çalışıyorlar ve düzgün para kazanmana izin vermiyorlar, görevlerden gelen XP ve para rezalet. Oyun içi ekonomiyi düzeltiyoruz dediler, hala çok kötü altınlar resmen ekonomi falan bırakmıyor, altınlar var diye oyunda güzel para kazandıran görev yok. Kimse kusura bakmasın ama şu haliyle rezalet bence, 2010 yılında çıkan RDR'nin multiplayer modundan pek bir farkı yok. Millet yapacak bir şey yok diye, birbirine dalıyor, Fight Club kuruyor. Ben online'da single'da yapmadığım şeyleri görmek isterim, single'ı zaten %100 bitirmişim, neden aynı şeyleri yapayım ki? Tembel davranıyorlar, çıkışında hazır olması gerekti bu modun, geri dönüşlerinize göre oyunu şekillendiriyoruz diyor Rockstar ama GTA Online'nın kendisi başlı başına bir geri dönüş zaten, onda yaptıkları hataları doğruları alıp bunu çok daha iyi çıkarmaları gerekiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Aralık 2018; 19:11:4 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    aynen.ekleyecek birşey bulamadım herşeyi özetlemişşin.
    bir yandanda seviniyorum.millet bıkar belki.
    bana ücretli hikaye dlc si yada rdr 1 remastered bu oyuna eklenecek gibi geliyor.online yerine buna odaklansalar müthiş olur.
    online a soygunlarıda eklesen uzun vadeli değil gibi geldi bana.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    aynen silverlar çalisiyor hocam ama o yazdiğin awardslari o düzeye getirmek bile sıkar insani. ben çatida lawman vuruyorum. 30 kille 1000xp geliyor 100killde rank atlaniyor yani. 44rank olduk kupaya son 6 rank kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna kutulu sahip olanlar bugune kadar tahminen kaç gb güncelleme yaptılar bilgi verirlerse memnun olurum.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    çok doğru yazmişsinız hocam geçen bir arkadaş diyordu acele etmeyin 3-4 yil devamli yeniliklerle beslencek diye ama bu oyunun boş bir online ile çıktığı gerçeğini deyiştirmiyor. bence tam para tuzaği tr den belki mikro ödeme harciyan azdir ama dünya genelinde iyi para kaldirdi rockstar gold satişindan. 50rank kupasi gelsin bol zengin içerik gelmeden bidaha girmem online kısmına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirenler biliyor. Son kısımda
    John ile çiftçilik yapıyoruz şunu online'a adapte etseler daha geniş bir hale getirseler büyük bir çiftlik kurmamıza olanak sağlasalar gayet iyi olurdu. Zaten temelini atmışlar, üstüne detay ekleyip Online için özel mekanikler konulsaydı çok güzel olurdu diye düşünüyorum.


    Onur barı koymuşlar hiçbir işlevi yok. Onur barı yüksek olan oyuncular ödül avcılığı göreviyle ödüllendirilse ve bu görevlerden güzel para kazansaydı. Onuru düşük olan oyuncular için bu tip özel görevler gelseydi en azından bunun bir anlamı olur fakat bu da yok.

    Soygunların ömrü uzun olmazdı fakat en azından Single'da olan bir şeydi şimdi o bile yok, trene biniyorsun 2-3 dolarlık eşya toplarsan iyisin, o kadar rezalet.

    Pinkerton tarzı özel ajanslar kurup özel görevler yapabilme olsaydı çok güzel olurdu.

    Single'daki kamp mekaniği yerine ev alıp özelleştirme olmalıydı, çetesi olanlara Shady Belle, Beaver Hollow gibi üstler kurmasına izin verilmeliydi.

    Bu tip şeylerin olması lazım yoksa kimse online'ı uzun süre oynamaz, role play'i bir yere kadar yaparsın sonrasında o da sıkmaya başlar.

    Ayrıca ekledikleri oyun içi ödeme sistemi çok kötü GTA'da en azından özel para birimi yoktu bundaki özel para birimi oyuncuları para kazanmaktan alıkoyuyor. GTA'daki fiyatlar az çok akla yatıyordu bunda akla yatan hiçbir yanı yok. Adama yüzük götürüyorum 90 cent veriyor bana. Hani her yerden yüzük çıksa anlayacağım da arada sırada denk geldiğim eşya, single'da 5 dolar değerinde neden online'da 90 cent yapıyorsun.




  • Spoiler ı açık açık yazan o özürlü arkadaşa tüm küfürlerimi sunuyorum neyse ki chapter 6 yı görür görmez parmagımla kapadım diğer bitirmeyenler de hızlıca geçsin orayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 24 Aralık 2018; 19:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda platinledim bu challengeleri olusturanin allah belasini versin. Oyunun yapiminda 100 kisi calistiysa 30unu bu isin basina koymuslar hababam sinifinda ki domdom ali gibi siritarak bunlari hazirlamislar baska aciklamasi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam denemişliğim var ama 24 saatte bir kez yapılabiliyor ve 5000 xp sağlıyor o da 1-1.5 level ediyor. Uğraşmadım. Zaten kapattılar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bu zor iş çook uzun sürer level atlamak bunla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 indiriyor su an pre order standart surum ile online oynayabiliyormuyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    evet online herkese açik hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da silah kültürünün neden bu kadar yerleşmiş olduğunu bu oyundan anlıyoruz.
  • Spoiler verilmiş ve sen bunu alıntılayıp daha çok görmeyi sağlamışsın tebrikler.
  • Oyunu çıktığı gibi alıp keyifle bitirdim. Ama online ı hiç sarmadı bıraktım. Şimdi Ac Odyssey e başladım.

    Gariptir ki AC odysey, Red dead ten daha fazla sardı beni, daha keyif alarak oynuyorum.
    Samimi söylüyorum Ubi AC yi 2 sene daha ara verse Red dead ayarında detaylara sahip bir AC cikarir Red dead ten daha iyi birşekilde. Ben bir sonraki oyunda red dead ten detayları AC serisinde de göreceğimizi düşünüyorum.


    En azından AC de bir planim var deyip mal mal işler peşinden koşturan burnumuzu boktan çıkarmayan bir deli yok.
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.