Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.936
Cevap
279
Favori
452.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Pc sırf esas "GRAFİK " olarak önde diye konsoldan önde sayacaksam sen geç o işi ..Amiga döneminden bu yana 486 sı ilk pentiumlardan aralıksız pc de kullanan biriyim



    Pc nin gözümde en iyi kısmı şuan oyunların rahatça türkçeleştirilmesi .



    Gösterdiğin crysis oyunlarının hepsini oynadım grafik balonu içi bomboş oyunlar kaldıki olmasa crytek in durumu bu halde olmazdı.



    Benim için bir cihazın oyun içeriği önemlidir



    Ps ex oyunlarını burda yazıp çizmeme gerek yok diye düşünüyorum.Sadece bloodborne ve god of war yazsam bu nesilden ağzının suyu akıpta konsolda daha rahat ve daha çeşit oyun oldugunu kabullenmeyip konsollara b.. atan bir kitle var içten içe yana yana



    Nintendo switch te bir Zelda şu crysis in çeyrek grafiğine sahip değil ama oyunun kalitesi oynanışı içeriği ortada .



    Xbox a bakarsak ex diye bir kavram kalmadıki ama onda bile şuan rdr 1 ve 2 gibi bir oyunu 500 liralık fat kasa cihazda bile pc sahiplerinden iyi şekilde oynamak mümkün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşağıda yazacaklarımı bitirmeyenler okumasın bitirenlerse okusun lütfen.


    Lenny ile Valentine kasabasında sarhoş olduğumuz eğlenceli görevden çok sonra chapter 4te shaddy belle’de John marston’ın oğlu jacki kurtarıp kampa geri getirdikten sonra kampta kutlama partisi düzenleniyor. işte o partide millet dağılana kadar içip takıldım kamp sakinleriyle. Sabaha karşı yağmur bastırınca baktım lenny milletin yanından sarhoş sarhoş eve uyumaya doğru gidiyor. Dedim şunla bir etkileşime gireyim bakalım nasıl bir muhabbet dönecek. Arthur o sarhoş olduğumuz gecedeki kendi halini taklit ederek “leennnyy” diye seslenerek takıldı Lenny’e. Lenny’de hatırlatma o günü abi hala kötü oluyorum gibisinden bi şeyler söyledi tebessüm ettirdi:) Ulan adamlar ne oyun yapmış ya helal olsun gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son gorevde exp kasmak isteyen olursa ekliyebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syeell kullanıcısına yanıt
    Bu da bir fikir.
    Sende haklısın.
  • ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Ben Crysis hikayesini beğendim şahsen beğenmeyen de olabilir laf etmem sonuçta kişisel zevk.



    Zelda'yı hiç oynamadım o yüzden yorum yapamayacağım. Mario ise benim için efsanedir sırf Mario için Switch alasım var ama el kosoluna 2.5-3.5K bayılmam mümkün değil. Mario Zelda ayağına adam öpüyorlar.



    Xbox'un benim için tek olayı native 4K ve Gamepass, Gamepass içinde olan ve gold ile verilen oyunları XOX'ta oynuyorum. Ha kol rahatlığı geriye uyumluluk filan da var ama onlar ikinci planda.



    PS4 Pro almamın tek sebebi exc. oyunlar.



    PC ise Lord Gaben(), modlar, yüksek grafik, Orign Premier vs gibi avantajları yüzünden kullanıyorum ana plartformum PC.



    Lafım şu: Kimi Gamepass sever Xbox alır, kimi Zelda sever Nintendo alır, kimi GOW sever PS alır bu şahsın kendi terchidir. Ama bu PC'nin en iyi grafiği ve fps oranını verdiğini, modlarla oyunların oynanabilirliğinin inanılmaz arttığını, Steam ve daha birçok satış sitesi sayesinde daha ucuza oyun alındığını, online'ın bedava olduğunu değiştirmeyecek.



    Bu arada kardeşlik diyene korsan derim kardeşlik dediğiniz olay evdeki 2 veya daha fazla konsolda oyunlarınızı ayrı ayrı satın almak zorunda kalmayın diye var bir oyunu 4844847474747393002 kişi alsın diye değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Pc muhabbetine tam hakim olmasamda şunu diyebilirim. PS4 de olsa PS5 de çıksa PC grafiklerini zor yakalar, yakalasa bile bazı detaylara asla yaklaşamaz. parça molekülleri çok sınırlı PS4 de.

    Hadi herşeyde yanılayım veya birşey söylemeyeyim, sadece 30FPS kilidi yeter. 1 ay daha oynarsam bu RDR2 yi büyük ihtimal gözlük takmaya başlarım :)
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda hemfikiriz

    Oyun boyu Arthur'a bağlanıp oyun sonu onsuz kalmak koyuyor adama John'a geçtiği için hiçbirşey yapasım gelmiyor senaryo bittikten sonra
  • Red dead online betada ki karakterimiz silinmeyecekmis.

    Bu hafta sonu gelecek guncelleme ile ilk olarak ekonomi durumunu duzelteceklermis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 5 Aralık 2018; 14:22:8 >
  • Bu mükemmel bir haber peki kaynak ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Bu mükemmel bir haber peki kaynak ne?
    Turuncu levye
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    gece twittera yazmişti rockstar. zaten onlinenin sıfırlanmiyacaği belliydi hem kupa sistemi çaliyor hemde oyun herkese açık yani başka oyunculara haksizlik oluşturacak bir durum yok kapali beta gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online da aynı görevleri yapınca aynı ex i veriyormu yoksa ex vermiyormu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vermiyor ama son görevde 2kişi ile xp kasma yöntemi var hızlı hızlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 5 Aralık 2018; 15:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Bence javier’in çocuğu

    RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat1407 kullanıcısına yanıt

    Bence arthur’un çocuğu jack. Reis kendini boşu boşuna feda etmemiştir.
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Bu PC vs Konsol kavganiza dahil olmak gibi hic bir niyetim yok ama, su yikarida paylasitigin resim de ki "More mature playerbase" kismi baya guldurdu . Yillardir PC de oyun oynarim ve online PC oyunlari simdiye kadar gordugum en toxic community e sahip.

    https://www.ranker.com/list/video-games-with-toxic-communities/melissa-brinks




  • TMF kullanıcısına yanıt
    PS'deki ana bacı giden max 13 yaşındaki veletlerden daha iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadas isteyen istediği platformda oyununu oynasınBen de hem Pc var hem Ps4 var. Ikisinin de keyif veren yanları çok fakat Ps4 bir oyun konsoludur.Bilgisayar sadece oyun oynatmıyor o yuzden karsilastirma yapmak yanlış.

    Uncharted,Gow,Rdr2,Detroit gibi oyunları Pc de oynayamadiktan sonra isterse dünyanın en iyi grafiğini versin benim icin onemi yok.Ps4 oyun işinde kendini kanıtlamış bir konsol.Keske Pc yede ciksa ayni oyunlar keske herkes oynasa.Yok maalesef.

    Pc de en zevk veren oyunlar Fps ve strateji oyunlariydi.Oyunlariydi diyorum zamaninda oyleydi.Artik çağ konsol çağı.Pc tarafı eften puften oyunlarla boyle devam ederken konsol kismi durmadan calisiyor.Mesela Last of us diye bir oyun bekleniyor..Bir bekleyene sor sevgiliyi bekler gibi bekliyor :)
    Konuyla alakasiz seyler yazmaya başladım en iyisi yazimi burada sonlandirayim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 5 Aralık 2018; 21:33:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne kadar boş muhabbet dönmeye başladı yine. Bu bi kere evet bu daha iyidir denecek birşey değil kişinin ne beklediğiyle alakalı birşey herkes oyunda ilk sıraya grafiği koymuyor. Benim zevkime uygun olan konsol çünkü hayatımda oynadığım en iyi oyunlara bakıyorum rdr2 god Of war, uncharted serisi last Of us ve ikincisi de yolda. Bunları oynamamış olsaydı Eminim hiç bir grafik benim aklımı çelemezdi. Benim için önemli olan bu kimisi oyun önemli değil görsellik üst seviye olmalı derse PC diyebilir ve ya benim için oyun demek zelda Pokemon demek diyen olursa switch diyebilir. Kendi doğru bildiklerinize neden başkalarını ikna ettirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum benim için bu daha iyi der geçersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arthur Morgan gelmiş geçmiş en iyi kurgu karakterlerden biri oldu benim için. Açık dünya bir oyunda bu kadar etkileneceğimi hayatta tahmin etmezdim. Oyunun başlarında oynamak için kendimi zorlarken sonunda yıllardır fanboyu oldugum God of War'dan bile daha çok hoşuma gittiğini fark ettim.
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.