Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (791. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.083
Cevap
153
Favori
787.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar oynadığım oyun sayısı 50 falandır. RDR 2'yi ilk oynayışımda da aşırı beğenmiştim. GOW'un GOTY almasına kimse ses edemez ama RDR 2 kazansın isterdim demiştim. 2. oynayışımda hakkını vererek oynamaya çalışıyorum ve kararımı keskin bir şekilde değiştirdim. Bu oyun BENİM OYNADIKLARIM İÇERİSİNDE bugüne kadar oynadığım AÇIK ARA en iyi oyun.


    Hayran olmamak elde değil. İnsan hangi bir yerini öveceğini şaşırıyor. Ulaşılması imkansız olan bir noktaya ulaşmışlar gibi geliyor. Akıl almaz...

  • Bazen düşünüyorum acaba gta 6 ile oyun sektörü ne hale gelecek diye , bu adamlar bildiğin birer sanatçı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 seviye post elde edemedim bir türlü. Oyunun silahları çok geç açılıyor. Yüzde 35 bitirdiğim oyunda silahların yarısı hala kapalı. Avlanmak istiyorum ama oyun bırakmıyor resmen. Kendi tüfeklerime scope taktırdım ama her atışımda 1 yıldız kaybediyor.


    Ivır zıvırı çok fazla. Alışamıyorum. Alışabilsem çok zevkli olacak ama...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özledim seni be oyun :) yeni başlayan arkadaşlar hala oynayan arkadaşlar varsa tek tavsiyem oyunu bitirmeyin:) oyuna girin etrafta gezin tozun sesi açın ortamı dinleyin sonra çıkın, bitince survivorda ilk hafta elenenler kadar üzülürsünüz yoksa :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Gta triloji sıvama işinden dolayı beklentiyi düşürmekte fayda var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

    rdr2 seviyesinde bir gta gelmesi mümkün değil. beklentilerinizi küçültün hocam. r* eski r* değil. önceden 2000-3000 kişiyi kırbaçlayarak günde 15-16 saat çalıştırarak oyun yapıyorlardı artık bunu yapamayacaklar. baya drama olduydu bir ara buna dair. rdr 2 muhtemelen r*'ın yaptığı en iyi iş olarak tarihin tozlu sayfalarında yer alacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh Pir -- 7 Mart 2022; 9:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hayvanı tek atışta kafasından vurabilirseniz yine 3 yıldız olarak kalıyor.

  • kocabiyik222 kullanıcısına yanıt

    Tek atışta kafasından defalarca indirdim. Hepsinde de 2 yıldıza düştü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Xbox geriye uyumluluk ile oynamak istiyorum sizce grafikleri katlanır gibi mi? John martston u anlatıyor oyun rdr 2 nin sonrasını bildiğim kadarıyla. Rdr 2 yi 2 kez bitirdim ben de 1 oynamak istiyorum ama alıştık bir kez güzel grafiğe.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her silahla olmuyor tabi hocam. hayvanına göre silahıyla ateş ettiğinde yıldız düşmüyor. hayvanın izini takip edince yazıyordu orada hangi silahla ateş edileceği

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

    Türkçe Yama ile oynuyorum. Yamadan kaynaklı bir sıkıntı varsa bilemiyorum ama hayvanın özellikleri kısmında "tüfek" yazıyor ama speaifik bir tüfekten bahsetmiyor. Ben de dürbün taktığım -adını bilmediğim- bir tüfekle vuruyorum. Tamamı yıldız kaybetti. Pahalı düzgün sniperlarsa henüz kilitli. İstesem de alamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avlanmak için özel tüfek var, varmint mıydı neydi ismi onunla deneyin. Ama bazı hayvanları onunla da vurunca yıldız düşüyordu. Bende okla vuruyordum. Ancak mutlaka small game arrow seçin. Bu ok çeşidi avlanmak için. Normal oklarla öldürürseniz yıldız yine düşer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm mermi olarak express olanımı kullanıyorsunuz acaba ? ben hep regular olan ile avladım sıkıntı olmadı.

  • elden ring'in animasyonlarını, açık dünyasını ve grafiklerini gördükten sonra bu oyunun ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladım. iyi ki varsın kırmızı ölüm kefareti 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hep ingilizce oynadık türkçe isimleri bilmiyorum silahların ama illa ki açık olanlar var. tüfek dediği rifle olanlar varmint, bolt action, carcano vs. kuşları varmintle avlarız. küçük hayvanları genelde small arrow ok ile avlarız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grafikler hala taş gibi hocam hele xbox'da ps3'e göre bir tık daha iyi hemde fps anlamındada.

  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Şu an indirimde 21₺ fiyatı var. Gamepass e daha önce geldi mi tekrar beklesem gelir mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiç bilmiyorum hocam gamepass filan geldimi ama 21 tl ye havada kap bence oyunu 21 liraya göre efsane oyun

  • İple yakaladıktan sonra bıçakla öldürünce kusursuz veriyor ama çok uğraştırıcı. Sniper'ın açılacağı yere kadar ana görevden ilerlemeye karar verdim. Umarım çok ileride de değildir ama ilk oynayışımdan hatırladığım kadarıyla o göreve daha epey var.


    Bütün canlıları bulup açmak çok zor olacak. Kusursuz aldığım geyik bile yüzde yüz öğrenilmiş gözükmüyor. Ayrıca bir şey sorabilir miyim? Tavşan gibi küçük canlılardan kusursuz almamızı sağlayan oku nasıl imal edebilirim? Yine ayrıca şu koku azaltan itemleri yapmayı bilmiyorum. Onlar nasıl elde ediliyor? Market çok az sayıda canlı için vardı?

  • Geliştiren firma aynı olsa RDR 2 ve GTA serilerini geliştiren ekip farklı diye biliyorum. Bir de şayet yanlış bilgi değilse RDR 2 geliştirilmesinde önemli bir rolü olan biri firmadan ayrıldı diye duymuştum.


    Kısaca RDR 2 kalitesinde bir GTA 6 çıkması zor. Bir de RDR 2 her ne kadar açık dünya olsa da belli bir hikayesi olan bir oyun. Bu sebeple de GTA dahil tüm açık dünya oyunlardan bu konuda ayrılıyor.


    Hepsi bir kenara bırak RDR 2 kalitesinde bir oyunu RDR 2 geliştiren ekip bile bir daha zor yapar.


    Sinemadan bir örnekle açıklayalım. Yüzüklerin Efendisi serisi çok kaliteli bir seri olmasına karşın aynı yapımcı ve aynı yönetmen çektiği Hopit serisi aynı kalitede olmadı.

  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.