Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (790. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
17.083
Cevap
153
Favori
787.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arap atını yakalayana kadar imanım gevredi. 2 gün sürdü. Bu sefer de social club dolu diye görsel almama izin vermedi. Kıyıp da diğerlerini silemedim. Hangi yılda yaşıyoruz ya. Rockstar'dan nazlı sevgili tavırlarından da sıkıldım. İzin verse de PC'imizde depolasak. Bu saçma sapan sorunlarla karşılaşmazdık.

  • @Arthur_Morgan


    Ekran kartınız Nvidia ise Nvidia GeForce Experience kullanıp çekebilirsiniz. Ben onla oyundan görseller aldım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Şubat 2022; 10:40:21 >
  • Print screen tuşuda işini görecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt

    Çift monitör kullandığım için olmuyor hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de çift monitör var ben sorun yaşamıyorum. Print screen tuşu aktif olmayabilir. Win+shift+s tuşlarını deneyebilirsin veya ayarlardan ekran alıntısı kısmına girip print screen tuşunu aktif edebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 21 Şubat 2022; 11:59:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt

    İki ekranın ss'sibi birleşik olarak alıyor benim makine. Uzat seçeneğiyle kullanıyorum öyle oluyor. Ayrıca PS tuşu ekrandaki tuşları vesaire kaldırmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bende sadece ana ekranı alıyor. Uzat seçeneği değilde ayrı ayrı kullandığım içindir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 21 Şubat 2022; 13:6:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey sorabilir miyim?


    İki gün önce oyun esnasında atla giderken gece vakti yolda saldırıya uğramış atları kaçmış olan bir at arabası gördüm. Aşırı güzel sarı bir ışıklandırma vardı. Bir adam at arabasının sürücü koltuğunda, diğeri yere yığılmış bir kadın iki kişi vardı. Başlarında duran suçlu adamı da öldürdüm. Gizemli bir müzik çalıyordu.


    Bilmem hangi yan etkinlik olduğunu hatırlatabildim mi?


    Şimdi orada kesinlikle bulunması gereken bir şey vardı bence. Ama ne yaptıysam da bulamadım. X butonun tırmanma butonu olduğunu da unuttuğumdan aracın içine ve sürücüye ve sürücünün olduğu alanı kontrol etmeyi unuttum.


    Şimdi orada bulunması gereken bir item vesaire vardıysa ama ben bulamadıysam ne olacak? Görev başarısız mı olacak? Yüzde 100 yapmayı çok istiyorum çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift monitörde de dip dibe yapışık çekiyor hocam

  • Oyun her yönden çok iyi ama ana görev ve yan görevleri birbirinin aynısı olması bir süreden sonra bayma noktasına getirdi.Hele son saatlerinde malum olaydan sonra artık bit artık diye saydırmaya başlamıştım.Ne yazıkki tüm açık dünya temalı oyunların yaşadığı olayı burdada yaşandı.Açık dünya temalı en sıkıldığım oyunların başında geliyor.Diğer özellikleri çok iyi olmasaydı zaten bitirmekle uğraşmazdım.

  • Dark matter


    Açık dünya oyunlar beni de sıkar ama RDR2 açık dünyası beni hiç sıkmadı nedense. Açık dünyası beni sıkmayan tek oyun RDR2 diyebilirim.

  • Oyun olduğunu iddia eden bir sanat eseri...  

  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    hocam DLSS 2.3.7 sürümünü indirdim, içinden sadece bir adet dll dosyası çıktı, bu dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine mi atacağım, ekram kartım rtx 3080, nvidia denetim masasında dsr düzgünlük ve çarpanlar kapalı görünüyor, oyunu dlss quality modunda oynamak için başka ne yapmalıyım?

  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

    Doğrudur, zaten üzerine kopyalayım mı diye soracak, kopyalayın işlem tamam.

  • Oyunu epic games üzerinden indirdim fakat bu oyunu offline oynamanın yolu yok mu? Sürekli internetim olmuyor. Bir çözüm yolu bulamadım

  • Oyuna yeni başlama şansım oldu 1650 ti ile texture ultra geri kalanı medium şeklinde 40-50 arası gidip geliyor oyun. Ben bile bu ayarlarla grafiklerden keyif alıyorsam 4K ultra da oynamayı düşünemiyorum bile. İnanılmaz bir oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt

    Maalesef yok.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    İlk defa orjinal oyun aldım ondada pişman oldum nasıl olmaz hayret bişey :) neyse sağlık olsun.

  • Hayat koşuşturması oyun oynamama izin mi veriyor? Bu tatil gününde RDR 2'yi akşama kadar oynamak istiyordum sözde. Hayat insana sürekli yeni bir meşgale çıkarıyor. Hayatımda ilk kez yapacak yan görev bulamadığım için ana görev yapmak zorunda kaldığım saatler geçiriyordum ne güzel.


    Bu arada 2. oynayışım ve harika bir Türkçe yama olmasına rağmen oyunun sunduğu özelliklerin yarısını yine kullanamamışım bile. Oyunculuk konusunda emeklemiyorum bile. Epey geliştirmem gerekiyor. Keskin Gözü hala bile doğru düzgün kullanamadığıma inanamıyorum. Çok az ana görev yaptığım haliyle yüzde 35 bitirmiş haldeyim ama dürbünlü sniperı hala alamadım mesela. O yüzden ava çıkamıyorum.


    En büyük derdim ise açık dünyada aniden karşıma çıkan görevleri yanlışlıkla onur seviyesini düşürecek şekilde yapmam. Aırf bu yüzden oyunu aniden hızlıca kapatıyorum ki oyun otomatik kayıt almasın. Bu küçük görevler bu yüzden çöp oluyor mu yoksa beklediğim gibi bir daha karşıma çıkacak mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Arthur_Morgan

    Aniden karşına çıkan bazı görevler tekrar karşına çıkmayacaktır. Mesela çatışmalı olarak aniden çıkan bir görevde öldün tekrar canlandın aynı yerden tekrar geçerken o görev karşına çıkmıyor.


    4 defa bitirdim ama her bitirişimde yapmadığım bazı görevler kalıyor işin garibi o kalan görevlerin bir kısmını sonradan bulamıyorum. Robot yapan bir adam var ona yardım ettiğimiz bir görev var onu 4 oynayışımdan sadece 2 seferinde bulup yapabildim.

  • 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.