Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.078
Cevap
152
Favori
786.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • roomonecool kullanıcısına yanıt

    Benimde biraz ingilizcem var , oyunda genelde anlıyorsun. Birkaç tane de kelime var normalde pek görmediğim ama bu oyun da çok geçen , ain't gibi bunlara bir bakarsın.Bilmediğin kelimeler genelde sık sık geçiyor bu yüzden ufak bir translate yardımı ile oynayabilirsin. beg , ain't , owe gibi baktığım kelimeler kafamda kalmış. Ben oyunun senaryosunu anlamıştım oynarken ama öncesinde biraz spoiler yemiştim , yediğim spoiler ında anlamama yardımcı olduğuna inanıyorum. Zaten oyunculuklar çok iyi konuşmasının ses tonundan bile yardım mı istiyor teşekkür mü ediyor minnet mi duydu yada korkuyor mu senden falan anlıyorsun. Bazı yerleri kaçırmaman gerekiyor Arthur un nasıl hastlandığıyla ilgili fln.En kötü oynadıktan sonra açar okursun hikayenin özetini herşeyi kafanda birleştirirsin.Türkçe yamayı çok beklemiştim , çıkmayınca mecbur oynayayım dedim ingilizce oynadığıma da hiç pişman olmadım.Zor bir ingilizcesi yok birçok insan anlar.Birçok göreve giderken neden gittiğimi ne yapacağımı daha talimat gelmeden anlamıştım.

  • rcpyksl R kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim Steam yılbaşı indirimlerinde alayım o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roomonecool

    Biraz İngilizcem var oyunu almak istiyorum konusunu anlayabilirmiyim malum Türkçe yaması yok oyunun

    Bu konuyu takip edin hocam, 1-2 hafta içinde çıkacak yama aksilik olmazsa.


    https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-2-1-13xx-turkce-yama-v09-99-openai-gpt-3-translate--147091786


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cambly yerine red dead online alsam online oyunda ingilizce çok konusuluyor mu? acaba oyunu tam bilmiyorum

  • Oyunu epicten alıp indirmiş bulunmaktayım. Ekran kartım olmadığı için düşük ayarda oynuyorum ama 1366 768 de ekranın sol tarafında yarım cm siyah şerit çekiyor. 720p de çekmiyor. Deneyen başına gelen oldu mu bir yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar millet, benimde bir sorunum var. Oyunu epic'den satın aldım ama açılıştaki silah sesi haricinde oyundan ses gelmiyor maalesef. Daha doğrusu çok kısık. İnternetten baktım ama tam anlayamadım çözümünü. Yardım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Yeni güncellemeyle bozmuşlar hocam. Oyunu her açtığınızda windows'tan sağ altta ses düzeyi karıştırıcısından oyunun sesini açın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddler0 -- 22 Aralık 2020; 11:23:50 >
  • bighorn diye bir legendary aptal koç mu neyse neden cikmiyor ortaya izi vs..bir kere yazi cikti kayboldu,kaç krz kamp uyku vs yok..ne cins hayvanatmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epicten oyunu indirip kurdum ancak oyunu çalıştırdığımda görev çubuğunda kalıyor.alt+tab yaptığımda oyunu görüyorum ancak tam ekran Çözümü bilen var mı?

  • Oyunu malum yollarla oynayanlar, oyundna atma sorununu çözdünmüz mü?

    Biraz oynadıktan sonra hata vermeden oyundan atıyor.

  • Fiddler0 kullanıcısına yanıt

    Oldu valla hocam, çok teşekkürler. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epic kuponu ile almayı düşünüyorum ancak hangi sürümü alsam bilemedim. ultimate edition, hikayeye yalnızca bank robbery mission & gang hideout ile katkı sağlıyor. 70 lira fazla vermeye değer mi bilemedim. oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

  • Pc oturdum 1 aydır ara oynuyorum ama pek çözemedim olayları. Şimdi ufak ufak çözmeye başladım. Neyse silah bakımını öğrendim baktım gun oil lazım. Çıktım yola kasabaya gidiyorum general storedan gun oil alıcam. Kasaba girişinde 2 tane eli tüfekli adam var diyalog var mı diye sağ click ile seslendim. Diyalog yok diye sonra boş ver dedim çıktım diyalogdan adam bağırmaya başladı, haritada kırmızı olunca kaçtım olay çıkmasın diye. Neyse Dolandım öbür taraftan store giricem baktım bu dallama orda yine karşıma çıktı. Direk sıkmaya başladı, vuramıyor bir vursa neyse. Günah benden gitti çıkardım emnati adama 2 attım sonra birden tüm kasaba beni kovalamaya başladı. Bende kaçtım atı çağırıyorum gelmiyor mecbur cover alıp karşılık verdim at gele kadar ata bindim bu sefer atı yıktılar atı revive edip taban vay kaçmaya başladım en az 30 adam indirdim ama hala kovalıyor namıssızlar, miracle tonic dayanmıyor artık mecbur dereye atladım. Güç bela kaçtım şimdi 300 dolar bonty var ve ordaki görevi de yapmak için gidemiyorum.


    Sorum şu arkadaşlar ben ordaki görevi 300 dolar bounty ödemeden yapamıyacakmıyım. Çünkü ne mermi kaldı nede bounty için 300 dolar para şehire gidip alamıyorum mermi kaldım öyle:D Bir tane kıytrık npc şu satırları yazdırdı yaw :D

  • Atmin kullanıcısına yanıt

    Şehiri komple havaya uçur derim.

  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Başka bir şehre gidip ihtiyaçları alabilirsiniz. Bir de görev harici para da kazanılıyor; adamları soyarak ele geçen mücevherleri vb , avladığımız hayvanları satarak, suçluları yakalayarak gibi
    Ama ortalık iyi karışmış :)) oyunun en hoşuma giden yanlarından birisi de bu yaşayan dünyası
  • Saul Hudson kullanıcısına yanıt

    Eğer ileride Online oynamayı düşünüyorsanız mutlaka Ultimate Edition alın. Online'da ilk başlarda işinizi çok kolaylaştırıyor. Güzel kıyafetler, iyi bir at, silahlar vs. veriyor. Ama dediğiniz gibi Story kısmında pek bir etkisi yok.

  • ademis kullanıcısına yanıt

    Adam ilk sıktı bana suçlu ben oldum yargısız infaz oldu. Ama herifler tam pisliktiler hak ettiler. Şehir girişinde at hırsızı gibi tüfekle bekliyolardı gariban arıyorlardı sanırım.

  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    sanırım düz paketi alıcam hocam teşekkürler.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Oluyor öyle. Geçen gün ben de salondayken bir kadının yanından geçiyordum,o ara yanlışlıkla boğazına yapıştım kadının. Bütün salon kovalamıştı beni de
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam.

  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.