Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.083
Cevap
153
Favori
787.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rockstar hesabını uygun fiyattan ikinci el kısmına koydum mail.ve hesap komple verilecektir
  • Dutch Van Der Linde
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Soygun Ve Cinayet
    Oyundaki En Yüksek Bilinen Miktar Bizim Dutch Herhalde
  • Bu oyunu neden acamıyorum ben tıklıyorum oyuna siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor nedir cözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama konusunu kitletmişler saolsunlar. O zaman biz de tepkimizi buradan dillendireceğiz. Ben serbest piyasaya inanırım, emek sahibi değil 50 dilerse 500 lira da isteyebilir, beni alakadar etmez. Beni alakadar eden kısım belirlenen fiyatın benim kendimi keriz gibi hissedip hissetmemem ile alakalı olabilir ancak. Benim aklımda tekli satış fiyatı 15-20 lira gibi bir ücret vardı. Yamanın hakkının o fiyat olabileceğini düşünmüştüm. Aylık sistemle 20 veya tekli olarak 50 lirayı kesinlikle vermem. Bir işe kalkıştılar, biz de ne şu'cu ne bu'cu olduk. Durulması gereken noktada durduk. Emeğin karşılığının istenebileceğini söyledik. Ama bu emeğin karşılığı istemek gibi durmuyor ne yazık ki. Ne kazansak kardır mantığına benziyor.

    Bu esnaf mantığıyla tutunamazlar. Gidip 50 lira bayılacak olan insanlar olduğuna inanmak bile istemiyorum.

    Ben yolunacak kaz değilim. O fiyata çok güzel oyunlar alınıyor. Şahsi olarak almamanızı öneririm.

    Not: Asla korsan olarak kullanmam.




  • Burdan devam

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144480252

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mrb oyunu orijinal olarak aldım Rockstardan giriyorum play diyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor sonra yine siyah ekran geliyor tekrar masaüstüne atıyor play iconu aktif oluyor oyun acılmıyor nedendir bilen var mı herşeyi denedim biosu güncelledim ekran kartını falan yine yapamadım nasıl cözerim bu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 2 pc üzerinden oynanmıyor mu arkadaşlar kurduğum pcde açabildim ama 2. pcye geçtiğim zaman epic storedan başlat diyorum bekliyor hiçbir şey açılmıyor. Aşırı tilt oldum Allah rockstarın belasını versin. Bu arada diğer pcde bütün oturumlardan çıkış yaptım.
  • Oyunu platiru dan alanlar var mı? biz de türkçe yama ile oynayabilecekmiyiz sorun olacak mı bunu cevapladımı çeviri grubu? Yama internet baglantısı isteyince acaba sıkıntı olacak mı bizim oyun offline ?
  • Yama muhabbetindeb buralar öksüz kalmış 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu offline modda çalıştırıp oynarken yamanın internete bağlanmasında ne gibi bir sakınca var ki? bu yamayı alacaklarında ciddi bir kısmı bu şekilde oyunu edinecek bence buna göre ayarlamaları lazım ki satsınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriboyka

    oyunu offline modda çalıştırıp oynarken yamanın internete bağlanmasında ne gibi bir sakınca var ki? bu yamayı alacaklarında ciddi bir kısmı bu şekilde oyunu edinecek bence buna göre ayarlamaları lazım ki satsınlar.
    bilmiyorum bu nedenle sormuştum bende ona göre oyunu alıcam oradan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haydarersoy90

    Bu oyunu neden acamıyorum ben tıklıyorum oyuna siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor nedir cözümü
    Aynısını ben de yaşıyorum. Çözümü yok. En azından ben bulamadım. Ben hiç olmazsa menülere falan geliyorum. Hikaye kısmına giriş tıklıyorum. Yükleme ekranında masa üstüne atıyor. Sen o aşamaya dahi gelemiyorsun o zaman.Senin de ekran kartı amd herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 13 Temmuz 2020; 13:16:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Yama konusunu kitletmişler saolsunlar. O zaman biz de tepkimizi buradan dillendireceğiz. Ben serbest piyasaya inanırım, emek sahibi değil 50 dilerse 500 lira da isteyebilir, beni alakadar etmez. Beni alakadar eden kısım belirlenen fiyatın benim kendimi keriz gibi hissedip hissetmemem ile alakalı olabilir ancak. Benim aklımda tekli satış fiyatı 15-20 lira gibi bir ücret vardı. Yamanın hakkının o fiyat olabileceğini düşünmüştüm. Aylık sistemle 20 veya tekli olarak 50 lirayı kesinlikle vermem. Bir işe kalkıştılar, biz de ne şu'cu ne bu'cu olduk. Durulması gereken noktada durduk. Emeğin karşılığının istenebileceğini söyledik. Ama bu emeğin karşılığı istemek gibi durmuyor ne yazık ki. Ne kazansak kardır mantığına benziyor.

    Bu esnaf mantığıyla tutunamazlar. Gidip 50 lira bayılacak olan insanlar olduğuna inanmak bile istemiyorum.

    Ben yolunacak kaz değilim. O fiyata çok güzel oyunlar alınıyor. Şahsi olarak almamanızı öneririm.

    Not: Asla korsan olarak kullanmam.
    Acaba,ücretli yamaya fatura da kesecekler mi? :D Bir hizmet veriyorsanız, faturasını, vergisini vermeniz gerekir. Bizim millet gambazcıdır. Cimer'den ihbar eder bunlar vergisiz kazanç sağlıyorlar diye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haydarersoy90

    Arkadaşlar mrb oyunu orijinal olarak aldım Rockstardan giriyorum play diyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor sonra yine siyah ekran geliyor tekrar masaüstüne atıyor play iconu aktif oluyor oyun acılmıyor nedendir bilen var mı herşeyi denedim biosu güncelledim ekran kartını falan yine yapamadım nasıl cözerim bu sorunu
    Oyunu nereden aldın. Epic Store'dan aldıysan epic store uygulaması da açık olmalı. Steam'den aldıysan o steam uygulaması açık olmalı. Ben oyunu Epic Store'dan 2 ay önce aldım. Hala daha oynayamadım. Aynı sorun. Ama ben menülere kadar gelebiliyorum. Sona play tıkladığımda loading ekranında 10 saniye sonra masa üstüne atıyor. Ben amd ekran kartıyla alakalı bir sorun olarak görüyürum. Ya da işlemci eski olduğundan olabilir. Geçen bir oyunda işlemciniz bilmem neyi desteklemediğinden dolayı diye hata mesajı verdi. Açılmadı.




  • Ryzen işlemci mi kullanıyorsunuz? Bazen Ram frekansları da bu hataya sebep oluyor. Çalışma frekanslar ile oynayıp tekrar deneyin.
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Yok daha eski amd phenom ıı 1090 t
  • Win 10 sa güvenlik duvarını kapat öle dene bende öyle olmuştu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mitakcan34 kullanıcısına yanıt
    Ben tamamen kapatmadım da dışlama diye bir yer var. Orada rdr2exe'yi tanıtmıştım. Bir de tamamen kapatıp deneyeyim. Eve gidince.


  • Bitirmeyenler İzlemesin
  • Hocam Dx12/ Vulkan hangisini kullanıyorsanız diğerinde denediniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.