Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2'nin 4K Ultra Ayarlarında, RTX 2080Ti Bile 60 FPS Vermiyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne boş yapmışsınız ya..Cod toplam da 30 gb güncelleme den sonra düzeltti oyunu..
    1-2 güncelleme ile düzelir oyun..Ps4 pro da oynadım bitirdim..
    Pc de klavye ve mouse nin rahatlığı ile mükemmel grafikler eşliğin de bir daha bitirecem..
  • Ne derece doğru bilmiyorum ama api olarak Vulkan'ı tercih ederseniz çok daha iyi performans aldığınız söyleniyor Ekşi'de.

    Bir de bu link verilmiş.

    https://www.heise.de/newsticker/meldung/Red-Dead-Redemption-2-auf-PC-Bessere-Performance-dank-Vulkan-4578103.html

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Steame niye gelmediği belli son derece olumsuz :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Insomniac34

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Büyük farklar tabi ki yok. Daha iyi çizim mesafesi, daha yüksek kaplamalar ve yüksek fps. Onun haricinde hemen hemen aynı görünür. Oyun geliştirilirken ana platform 2013'te çıkan, ps4 ve xboxone a göre yapılır. Sonra pro , one x ve pc'ye göre optimize edilir. O yüzden farklar minimum seviyede kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala günümüz pcleriyle ps4 karşılastıranlar var gerçekten hayret ettim. 2013te çıkan en üst donanımlı pc ile rdr2yi 800x600de oynarsınız anca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten GTA 4 PC'den sonraki en büyük fiyasko.Olay patch ile düzeltilmesi falan filan değil, yıl olacak 2020, ellerinde teknolojinin ve test ekipmanlarının Allah'ı var ve hâlâ bir işi eline yüzüne bulaştırıyorlar.İnanılır gibi değil.Artık ben de şaşırdım nereden ,neyi oynayacağız, nasıl oynayacağız.Konsol alsan oyunlar pahalı + doğru düzgün 60 fps'ye geçemediler.Bir de dandirik gamepad'lerle uğraşıyorsun-Native klavye mouse desteği yok.PC'de de optimizasyon sorunları, hileler cart, curt...
    Edit : + Bu ekran kartı pazarlama oyunları... Tadı kaçtı gerçekten.Yok Ray tracing, yok dick tracing.Koskoca oyunu çöp ettiler.RDR2'de yani 1050-1060 hatta gtx970 gibi bir kartla çalışmayacak ahım şahım grafikli bir oyun da değil.Allah'ın çöpü konsollarda çalışıyor.Anlamadım gitti.Bunların kasten yapıldığını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 6 Kasım 2019; 1:28:47 >
  • Şu dünyada Rockstar bile optimizasyon işini beceremiyorsa ben artık ubisofta felan kızmıyorum. Kimsenin ubisofta kızmaya hakkı yok.
  • PC optimizasyonu patates anlaşılan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir online rockstar oyununu PC de oynamam. Ta ki rockstar peer to peer server sisteminden vazgeçinceye kadar. Yakında havada uçan atlar, yolda yururken kafanıza aniden inek düşüren hileciler falan görürseniz şaşırmayın. Ha, single oynanır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • GTA 4 V2.0
  • Konsolcular olay sadece fps mi pcde çok daha iyi grafiklerde oynayacak daha fazla fpsde
  • Demek ki GTA 6 kesinlikle PS5 nesline gelecek, Bildiğin konsolları sömürmüşler PC'leri komaya soktu oyun...
  • Oyunun 60 FPS'de sinematik havası gitmiş yaa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Gerçekten GTA 4 PC'den sonraki en büyük fiyasko.Olay patch ile düzeltilmesi falan filan değil, yıl olacak 2020, ellerinde teknolojinin ve test ekipmanlarının Allah'ı var ve hâlâ bir işi eline yüzüne bulaştırıyorlar.İnanılır gibi değil.Artık ben de şaşırdım nereden ,neyi oynayacağız, nasıl oynayacağız.Konsol alsan oyunlar pahalı + doğru düzgün 60 fps'ye geçemediler.Bir de dandirik gamepad'lerle uğraşıyorsun-Native klavye mouse desteği yok.PC'de de optimizasyon sorunları, hileler cart, curt...
    Edit : + Bu ekran kartı pazarlama oyunları... Tadı kaçtı gerçekten.Yok Ray tracing, yok dick tracing.Koskoca oyunu çöp ettiler.RDR2'de yani 1050-1060 hatta gtx970 gibi bir kartla çalışmayacak ahım şahım grafikli bir oyun da değil.Allah'ın çöpü konsollarda çalışıyor.Anlamadım gitti.Bunların kasten yapıldığını düşünüyorum.


    Valla hocam bende PC kuracaktımda şöyle bir baktım 5 bin TL gömüp anca bir Xbox one X performansı alabiliyorum...Hali hazırda PS4 Pro'm var, Pro'yu satsam anında 2. el bir One X çekebilirim...Herhalde en iyisi PS5'i beklemek olacak..Yoksa kendimi PC kurarsam kazıklanmış gibi hissedecem...Şuan konsolda Plus'ın verdiği oyunlarla + Yılda 2-3 baba oyun alarak gül gibi geçindiğimi fark ettim..Düzenimi bozmayacam gibi gözüküyor..Herkes bi tarafı seçecek işte..




  • gtx 1650 4gb 16 gb ddr4 ram i7 9750h nasıl oynatır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsol kullanıyorum ama bu konsolcu saçmalığı çekilecek iş değil. Oyun yeni çıkmış iki update bekleyin eleştirmeden önce. Pc görüntüsü bırakın ps4 pro'yu xbox one x ezer. Geliştirilmiş tonla efekt detay içeren bir sürümü bu o konsolda deneyimlediğiniz downgradiymsi deneyimle karşılaştırmayın bile. :D


    He hee gameplay izlemesek kanacaz tonla efekt eklemişler safsatalarına..Bildiğin direk konsoldan alınmış 3-5 ayar çekilip katılmış...Kandırmaya devam kendinizi..
  • Yine fanboylar boş yapmaya gelmiş klasik. Bu optimizasyon sorunları düzelmeyecek bir şey değil, bunu bilmiyorlar herhalde. Sadece Geforce Experience'a güncelleme gelmesiyle bile ciddi farklar olabiliyor, ki Rockstar çoktan patch'i hazırlıyordur zaten.
  • Oooo Rockstar eski günlerine muhteşem dönmüş...Tıpkı GTA 3-4 gibin.GTA 3'de hatırlayın modla performans için uçuşan afişleri bile kapatılıyordu.Paramızla rezil oluyoruz resmen.
  • PC'yi o kadar övdünüz pahalı donanımlar bile 1440p de zorlanmış. PS5 çıktıktan sonra ne olur Allah bilir
  • iyi seviye bir pc ve one x sahibiyim. öncesinde 4 yıl ps4 de kullandım. multiplayer dışında olabildiğince pc de oyun oynamayı tercih ediyorum. çünkü daha önce konsolda oynadığım çoğu oyunu, pcde oynarken çok daha keyıf aldım alıyorum. gerek akıcılık gerek grafik yönünden. outer worlds bunun en büyük örneği oldu benim için yakın zamanda. hepsini geçtim 2019 yılında 30fps görünce kafadan eliyorum o oyunu konsolda. texture aa gibi grafiksel artılara hiç değinmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.