Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Duyuruldu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamikisi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Redshift

    Xbox 360 için de çıkar mı

    Ps3 ve 360 icin yokhocam

    Daha sonra 360 için de çıkarırlar mı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun konsollarından nefret eden beni bile düşündürten bir oyun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer oyunlar gibi çıkışı belli değil ,değil mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2013'den beri playstation'da oyun oynarım, ondan önce bilgisayarda takılıyordum. Ps3-ps4, vita , xbox 360'ın var. Hepsinin kendine göre artısı ve eksisi var, en çok oyunu playstation'da oynuyorum ve ondan keyif alıyorum ama size bir şey söyliyim...
    Bundan daha çok keyif verem bir şey varsa o da bu yorumları okumaktı. AHAHAHAHAHAHAH!!
    Baylar, hepinize teşekkür ederim. Oyun pc çıkmıyor diye delirip kuduranlar mı dersin, ps4'e methiyeler düzenler mi yoksa gelip burda xb1 vs ps4 yapan mı dersin ( ki bunu anlamadım ama olsun ) bayıldım tek kelimeyle.
    Dizi gibi, lütfen devam edin yarın kaldığım yerden okumak istiyorum.
  • Uzun süre sonra bir oyun duyurusu için içimin kıpır kıpır olduğunu hissettim.
  • Bu yorumu kafaya takmayın 3-5 kelimeyi bir araya getirerek kendimi tatmin etmeye çalışıyorum aşağıda çünkü çok ihtiyacım var.



    hahaahahhahah yazık PC'ciler öyle kalırsınız işte


    hhahahahahaha 720p 30fps de oynayacaklar 2 ay beklerim 4k ultra 120 fps de mis gibi oynarım ( NASA'da arkadaş var onun PC'de )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrT4ngo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrT4ngo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrT4ngo

    Konsolcu fakirlerin konsolundan 2 tane alicak degerde ekran kartim var hala burda gazel okuyorlar. Pc bir tercihtir. Konsol ise oyun oynamak isteyen fakirlerin cozum yolu.

    Senin ekran kartının fiyatı herhalde ps2 + xbox1 değerlerinin toplamı kadar sanırım. Millete fakir diyene bak ne oynuyor

    Red Dead Redemption 2 Duyuruldu

    Battlefield'i de 35 50 fps oynuyormuş

    Red Dead Redemption 2 Duyuruldu



    Şu an hesabı kullanan kişi olarak o attığın SS'lerden mesul değilim aslan, en azından o kişi ben değilim. SS istersen de seni bu konuda güzelce rezil edebilirim. Ve yine konsolculara fakir diyorum, problem? Ben sabah çıkar gider bir ps4 alırım ama sen sabah çıkıp benim sistemi alabilir misin bilemem Fazla açılma, boğarlar adamı


    Güzel bahane

    Ayrıca bunun fakirlik ile alakası ne onu çözemedim. Tercih meselesi bunlar. Sen konsolların sadece tvde falan oynandığını mı sanıyorsun ? Zevkine göre projektör ile oynarsın. Oyun oynamak için konsol alınması kadar doğal bir şey yok. Fotoğraf çekmek için gidip iPhone falan mı alırsın yoksa profesyonel bir fotoğraf makinası mı ? Yazma şeklinden nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu, aldığı ürünün kölesi olan tiplerden olduğunu anlamak çok zor değil. At buraya ne ss'i atacaksan. Bir de sabahına gidip ps4 alırmış ama pcsini alamazmışız Senin yüzmeye çalıştığın yerlerde ben çoktan dalışımı yaptım çıktım bile. Bu kafaya ayırdığım 20 saniyeye bile acımaya başladım şimdiden. Block

    Hadi yavrum hadi, sen git futbol bolumune Senin gibi konsolboylardan gına geldi

    hocam benim anlamadigim baska bir konu var..oyun konsol oyunu anladigim kadariylada sizde pc oyuncususunuz burda olmasi gereken sizmisiniz konsol oyuncularimi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsol dediğiniz dalga kullandığım klavye+fare 2 lisi ile aynı meblağ da. Oyun çıkınca alır oynar geri satarız konsolcuların anlamadığı dalga da bu zaten.Bizim konsol kullanmama olayımız yokluktan değil konsolda bizi tutan bir şeyin olmaması.Ne edek biz remastırı daha geçenlerde sattım ps4 dü aldığımdan beri 2 oyun oynamışım toplamda 30 saat çalışmamış.
  • Umarım PC'ye çıkmaz bu oyun,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vrataski

    İnşallah çöp çıkar, Mafia 3'ten beter olur, 30 fps'i geçmez

    Neden ki? Güzel güzel çıksın oynayalım işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkenin zeka seviyesini cok guzel temsil ediyorsunuz valla ne diyeyim. Bu tur atismalar tatli sert olup eglence, mizah ustune olurken isin bkunu cikartmayi ask ile yapan bir toplum oldugumuzu tekrar gostermis bulunmaktasiniz.

    PC ve Konsollar yani 1 tane basit componentini bile uretmedigimiz aletler icin caninizi vereceksiniz sanki - bu kisim milliyetci temelli oldu ama su agresif yorum yapan kullanicilarin tamaminda zeka problemi var az sakin

    2 3 sayfa post sonra telefon numaralarinizi takas edip kopru altlarinda birbirinizi bicaklayinda tam olsun bari.
    Oyun konusumu Forest Gump Sevenler Dernegi mi belli degil. Ciddi diyorum okurken sinirlendim. Alayinizinda yasi var birde koca koca adamlar olacaksiniz. Birde sakiz parasi olarak gordunuz konsol paralari icin sunu diyecegim PC ciler benimde islemcimin parasi anca ediyor su anda PS4 Pro ama bununla mi ovuneyim. O parayi cikartabilmek icin kac gun geceli gunduzlu calisip o kadar emegi cari acik olarak disariya veriyorsun bir otur onu dusun. Ameleligin luzumu yok adam gibi oturun oyunu konusun.

    Ozet: Konsol - PC tartismasina girip kopuren herkese beyinsiz dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bir şekilde PC'ye çıkar bu oyun, hatta bu sefer 1 yılı da bulmaz diye tahmin ediyorum. 5-6 ay içinde PC sahipleri de bu oyunu oynarlar. En fazla ikinci el bölümünde 800 liraya bir konsol alır oynarsınız, sonuçta konsollar öyle erişilemez veya PC sahiplerine satışı yasak olan bir cihaz değil...

    Çıkmaz,

    Konsol alırız artık ekran kartı alacağımıza
  • Keşke şu foruma sağlam Mahmut Hoca gibi bir yönetici gelsede, komple bir fanboy temizliği yapsa. yorumları okudugumda, oyunun nasıl olabileceğine dair parlak fikirler görsem, bıktım şu ana teması 'para' olan bende var sende yok gibi iğrenç tartışmalardan. Cidden yönetici arkadaşlar -hemde yıllardır- bu tartışmalara nasıl müsaade ediyor ? Hoşlarına mı gidiyor acaba diye düşünmeden edemiyor insan...
  • R9 390 almıştım 1350 liraya. Sizin konsollar ne kadardı canlarım benim ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında konsola geliyorsa 2019 yılında PC'ye gelir ama mutlaka gelir.
  • Ama o ekran kartı RDR'yi kaldıramıyor. Bak RDR 2 demiyorum, RDR diyorum. Onu bile açamıyor Ps3 ve Xbox 360 açarken.
    Hadi canım git Youtube'dan 60 FPS izle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR belki de hayatımda oynadığım en iyi oyundu.. RDR 2 yi de gta v ve rdr kadrosu yapıyormuş. efsane bişi çıkar ordan.
    müzikleri belki daha efsane olur. rdr nin müzikleri efsaneydi.

    KONSOL PC karşılaştırmasına gelince pc sahibi olup milyarlar döküp de ikinci el 800 liraya ps4 alamayan adamlara da ayrı gıcığım. git al dursun kenarda o 144hz 27 inç monitörlerinize bağlar iki saniyede oynarsınız. ne bu ateş püskürme anlamadım ki. hem rockstar oyunları genelde gamepad ile daha uyumlu oyunlar. gamepad ile daha zevk veren oyunlar.

    master race saçmalığını bırakın artık kısaca. pc niz de olsun konsolunuz da madem gamer sınız..




  • GTA V de ilk çıktığında sadece konsollara çıktı ve PC'ye çıkmadığı için gif ve videolarla alay konusu oldu. Hatta şu gülen adamı bile montaj yapıp, PC oyuncusu ile alay ettiler.

    Peki sonra ne oldu;

    GTA V PC platformuna da çıktı ve şuan en çok oynanan, en çok keyif alınan, en çok eğlenilen ve en çok izlenen youtuber videoları GTA V PC sürümünden oluşuyor.

    Rockstargames, GTA V'in PC platformundaki orijinal satış rakamlarını gördü. İştahı kabardı. GTA V'in hala popülaritesi koruması PC platformunun sayesinde, Rockstargames bunuda gördü.

    Tüm bu olumlu sebeplerden dolayı, RDR 2 mutlaka ama mutlaka PC platformuna da çıkacaktır. PC platformu sayesinde bu tür eğlencelik açık dünya yapıpların, uzun süre popülaritesi korunuyor. Özellikle, PC canlı yayıncıları ve youtuberları sayesinde bu popülarite gerçekleşiyor.

    Rockstargames de bunu çok görüyor, çok iyi biliyor.

    PC sahiplerinin üzülmesine gerek yok. En eğlenceli RDR'yi onlar tadacak.

    GTA V konsollara çıktıktan 5 ay sonra PC platformuna da duyuruldu. Duyurudan 1 sene sonrada PC ye çıkışını yaptı. Oynayan herkeste mutlu, modlarda cabası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yazmışsın ki sanki konsoldan yayın yapılamıyor, satış rakamlarına bakarsan da gta pc'de 5 milyon konsolda 60 milyon satmış tamam neyse en eğlenceli en süper pc diyelim gönlün olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    kardes umutlanma cikmaz pc ye rdr baska bi olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.