Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2'de John Marston'ı Tekrar Görebilir Miyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Pek çok oyuncunun merakla beklediği Red Dead Redemption 2 önümüzdeki yıl çıkışını gerçekleştirecek. İlk videosundan sonra sessizliğe bürünen, yapılan son duyuruyla birlikte önümüzdeki günlerde yeni bir videosunun geleceğini öğrendiğimiz oyunla alakalı teoriler de bir yandan üretilmeye devam ediyor.
     
         Bu teorimiz ise yayınlanan ilk görsel üzerinden. Acaba John Marston'ı Red Dead Redemption 2'de görebilir miyiz?
     
     
         Görebildiğiniz üzere bu görselde toplam 7 adet karakter bulunuyor. Ancak yüzlerini net bir şekilde göremiyoruz. Peki numaralandırılmış karakterler kimler olabilir?
     
         1. John Marston
     
     
         Teoriye göre 1 numaralı isim son oyundaki ana karakterimiz John Marston. Sadece şapkası, burnu ve sakallarıyla değil yüzünü net bir şekilde görememiz için yana bakıyor olmasıyla da onu tanıyamamız için özellikle düşünülmüş. Spoiler* Bu teori beraberinde Red Dead Redemption 2'nin ilk oyundan sonrasını değil öncesini de konu alabileceği ihtimalini doğuruyor. Spoiler*
     
         2. Jack Swift
     
     
         Yine şapka, bıyık ve kıyafetiyle benzeşen bir diğer isim. Kendisi teoriye göre serinin ilk oyunu Red Dead Revolver'dan Jack Swift.
     
         3. Dutch van der Linde
     
     
         Tüfeğini omzunda taşıması ve seri katil bıyığıyla birlikte 3 numaralı isim eski bir çete lideri olan Dutch van der Linde.
     
         4. Red Harlow
     
     
         4 numaralı ve tahminen yeni ana karakter olmasını beklediğimiz isim ise Red Dead Revolver'dan Red Harlow ile benzerlik gösteriyor. Görselde çok belli olmasa da yüzündeki yara izleri onun Red Harlow olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
     
         5. Bill Williamson
     
     
         Teorinin bana göre en tutarlı karakteri Bill Williamson. Bir yanı kalkık şapkası, yüzünü kaplayan sakalları ve öfkeli duruşuyla bu karakterin Bill Williamson olmaması sanırım daha şaşırtıcı olur.
     
         6. London Ricketts
     
     
         Teoriye göre sıska vücudu, çene kemikleri ve ağzını kapatan bıyıklarıyla bu karakter, Red Dead Redemption ve sonrasındaki Undead Nightmare DLC'sinde boy gösteren Landon Ricketts.
     
         7. Shadow Wolf
     
     
         Teorinin bana kalırsa en tutarsız ismi 7 numaradaki Shadow Wolf. Karakterler içerisinde saç kesimi ve şapka takmayan tek kişi oluşuysa ve her ne kadar belli olmasa da yüzünde boyalar olduğu düşüncesiyle bu karakterin Red Dead Revolver'dan Shadow Wolf olduğu iddia ediliyor.
     
         Tabi en başında da belirttiğimiz gibi tüm bunlar teoriden ibaret. Peki sizce John Marston'ı veya önceki oyunlarda gördüğümüz diğer karakterleri Red Dead Redemption 2'de görme olasılığımız var mı? Spoiler içermeyecek şekilde yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
     








  • Bu listeyi daha önce de görmüştüm,bana kalırsa çok uçuk bir liste.Ayrıca yayınlanan resimde 4.arkadaş ana karakter gibi duruyor ve John Marston yan karakter olmayacak kadar iyi bir karakter bence.
  • Geçmişi anlatan bir iki sahnede görebiliriz hatta kontrol bile edebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Marston olsa ne olur olmasa ne olur. Geçmişi bırakıp geleceğe bakalım artık. Yeni karakterler, yeni hikayeler, yeni olaylar görelim. Aynı şeyi ısıtıp ısıtıp sunmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 25 Eylül 2017; 20:4:30 >
  • Geçmişe gideceklerine kesin gözüyle bakıyorum, çünkü zaten ilk oyun kovboy kültürünün sonlarını anlatıyordu. Hatta insanların hayatında olan değişimleri ve adapte olmaya çalışmalarını da işliyordu. Zaten ilk oyunun geçtiği yıllardan sonra Dünya Savaşı geliyor. Fakat geçmişe gitse bile bence önceki oyunlardan kimseyi görmeyeceğiz. Bildiğim kadarıyla hiç bir GTA oyununda diğer GTA'lardan karakterleri görmüyorduk. GTA V başında görüyoruz ve GTA IV baş karakterinden bahsediliyor ama 30 saniye falan. Yani görsek, duysak bile oyunda hiç ağırlıkları olmuyordu.

    RDR2'den tek isteğim GTA V'de olduğu gibi bize 3 ya da daha fazla karakter yönetmesin, tek karaterin hikayesi olsun. GTA V her ne kadar güzel olsa da, o karakter arasındaki geçişler çok iyi olsa da en zayıf konulu GTA'lardan biriydi. Karakter sayısı ne kadar fazla olursa karaktere oyuncunun bağlanması zor oluyor ve hikaye zayıf kalıyor.




  • Jhon Martson DLC bile olsa gelmelidir. Half Life nasıl Freeman'sız olmazsa RDR de Jhonsuz olmaz. İlk defa açık uçlu oyunlarında böyle efsane karakter yaptı bu yapımcı. Değerini illa ki bilir.
  • 7'yi harbiden iyi sallamışlar. Onun dışındakiler nispeten mantıklı. Ama Rockstar çok az bir oyundaki karakteri sonrakinde kullanılır. Onda da genelde ya ana karakter yüz olarak görünmez muhabbeti vs. geçer, ya da önceki oyundaki önemsiz karakter sonraki oyunda kullanılır.

    Örneklerim var ama spoiler içeriyor. GTA: San Andreas, GTA IV, GTA: Vice City, GTA: III, GTA: Vice City Stories, GTA Liberty City Stories'e ilişkin spoilerlar. Spoiler denemez belki biraz da trivia ama bilmemek daha zevkli olacaktır. Normalde yazıda Spoiler içermeyecek şekilde yazıyor ama istatistik için örnekleri vermem gerekli.

    Genel özetini vermem gerekirse, ana karakterler genelde diğer oyunlarda olmuyor ama oyunlardaki yan karakterler vs.'nin ana karakter olduğu oyunlar var. Ama sadece bir ana karakter sonraki bir oyunda yan karakter oldu.

    SPOILER SPOILER SPOILER

    İlkine örnek Tommy Vercetti.

    GTA: San Andreas'ta Ken Rosenborg(Evet Catalina(GTA 3 ana düşman karakter) gibi o da önceki oyunlardan geliyordu, ne kadar zaman olarak GTA 3 daha sonra olsa da) görevleri sırasında Rosenborg Tommy'e ulaşmaya çalışıyordu. Ya Tommy reddediyordu ya da onu dışlıyordu. Rosenborg'un de belli sorunları vardı.

    İkinci örnek Victor Vance.

    GTA: VCS'nin ana karakteri Victor Vance aslında GTA Vice City'nin başında yer alıyordu ve hayatını kaybediyordu. Lance'in intikam alma isteğindeki görünen neden buydu. Ama Bu oyunun Spinoff olduğunu belirtmekte yarar var.

    Üçüncü örnek Toni Cipriani.

    GTA: LCS'nin ana karakteri aslında ilk olarak GTA III'te karşımıza çıkıp bize görevler veriyordu.

    Son örnek Claude Speed.

    GTA III'ün ana karakteri San Andreas'ta yan karakter olarak yer alıyordu ve bu noktada konuya ilişkin en yakın karakter. Ancak GTA IV Liberty City'de geçmesine rağmen sadece easter egg olarak oyundaydı.

    Ama CJ GTA V'te yoktu. Vercetti GTA VCS'de tarih nedeniyle olamazdı. VCS sırasında tutukluydu. Ben pek beklemiyorum açıkçası.

    SPOILER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 25 Eylül 2017; 22:44:28 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ulan ne Hype yaptım şu oyuna yaa,Yıllardan beri Rockstar oyun yapmıyor,Eminim çok kalite birşey yapacak, Konsollarıda aynı eski nesilde GTA 5'te yaptıkları gibi sömürecekler.. Valla binecem atıma bulacam bir manzara takılacam orada.. RDR tam istediğim gibi bir kovboy oyunu..Bu oyundan sonrada GTA serisini 2-3 yıl daha görmeyiz sonra duyurusu gelir. Zaten PS5'e çıkar o.. Sonrada al sana PS5 alma nedeni..
  • Red Harlow ve John Marston cok beziyorlar. 28 eylüülde söylenecek bakalim nasil olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2 gün kaldı bakalım neler olucak merakla bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.