Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
221
Favori
692.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam dc linki atabilir misiniz ? oradan da takip etmek istiyorum. emeginize sağlık şimdiden

  • oyunu aldım kurdum ilk kez açtım grafik ayarları yaptım ama cyberpunk dan sonra oyun grafikleri çamur gibi geldi.gerçi önemli olanın grafik değil oyunun kendisinin olduğunu biliyoruz ama 1080p de bu kadar da kötü beklemiyordum. tam ps4 kalitesi gta 5 ten bir farkını göremedim.ağaçlar 2 boyut kaplamalar mozaikli gibi neyse... Yamayı yüklediğinde bir de iban atarsan gerekeni yaparız . şimdiden eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitewolf1907 W kullanıcısına yanıt

    Sende sıkıntı vardır.Ben gtx 1660 ti ile laptopta yüksek ayarlara dayıyorum kasmasız efsane grafikler var.

  • whitewolf1907 W kullanıcısına yanıt

    :D?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim geç olsun güç olmasın. Buradaki veletlerin bugün çıksın dün çıksın sözlerine bakma sen. Kaç aydır bekliyoruz biraz daha beklenir yeter ki düzgün olsun.
    Eline emeğine sağlık. Oldu veya olmadı önemli olan uğraşman, emek verip ücretsiz bir şekilde bizlere ulaştırman. Eksik yanları varsa bizler de paylaşıp sana destek oluruz. Burada önemli konu destek olmak.

    Bu adama destek olacak herkes ister ücretiyle ister geri dönüşleriyle. İnsanları türkçe yama konusunda bezdirmeyin. Yapıcı yorumlar yapın. Gerekirse 3-5 bi şeyler atın. Yoksa malum grupla uğraşır durursunuz. Bu adamların kıymetini bilin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar'a şikayet ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitewolf1907 W kullanıcısına yanıt

    cyberpunktan sonra mı? bari başka oyun söyleseydin. cyberpunkın esamesi okunmaz bu oyunun yanında. ne grafik olarak ne de oyun olarak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wise Grimnir

    Rockstar'a şikayet ettim.

    Attığın maili bizimle de paylaşır mısın çok merak ettim  

  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt

    Olurmu öyle şey , selamda söyleseydin ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi halt ettin.Aşağılık kompleksini insanların huzurunu bozarak kapatman gülünesi acıyorum sana.(İroniyse geçersizdir) :D

  • 4 gözle bekliyorim, sıkıntısız kullanır herkes insallah emeğine sağlık 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun orjde de çalışacak fakat tek sorun font değil kolay bir kurulum yöntemi ve kalıcı olması için yol aranıyor orj de yama pc reset atınca siliniyor ayrıca kurulumu karmaşık bu iki sorun çözülür çözülmez orjde de oynayabileceksiniz artık endişelenmeyin
  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt

    geldi yine ...

  • Wise Grimnir kullanıcısına yanıt

    Ok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuya gelen anlamsız tipleri bloklayın arkadaşlar cevap falan vermeyin  

  • Eski yamadaki sorun da itemlerin açıklamaların düzgün gibi görünmesi oyunu açıp diyalogları görünce oyundan soğutmasıydı. fotolarda da sadece menü item vb var. düzeltmeyle olacak iş de değil 6 ay sıfırdan çevirir gibi vakit ayrılmayacaksa. b1 üstü ingilizcesi olan translate yamalara hiç bulaşmasın derim. en azından benim hades ve rdr deneyimlerim o kadar rezaletti ki oyundan soğuttu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keen777 -- 25 Aralık 2020; 9:29:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    Geçtiğimiz ay ya da bu ayın başı, zamanını tam hatırlayamadım şimdi, zartzurt'un geçmişte forumun ikinci el bölümünde alışveriş yaptığı konulardan telefon numarasını bulup hem sürekli arayarak taciz hem de tehdit etmişlerdi, bir başka paralı çeviri grubu.


    Bu tarz olayları ücretsiz çeviri yapan kişilerde göremezsiniz, çünkü çoğunun kuru bir teşekkür dışında beklentisi yok, bazıları da sessiz sedasız bir şekilde açtığı konunun en altında IBAN numarasını bırakır isteyen bağış atabilir diye. Ama işin içine para girince, maddiyat girince ve biri(leri) çıkıp buna çomar sokunca, insanlar da gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyor.


    O yüzden diyoruz, Türkçe yama sektörünü bu paragöz çakallara bırakmayın, ondan sonra ne ücretsiz çeviren bulabilirsiniz, ne de cebinizde para bırakırlar. Hatta geçtiğimiz aylarda forumdan biri malum grubun konularından birine 1 video atmıştı, 1 tane grupla röportaj yapılmış ve açıkça itiraf etmişler, bir çeviriye başladıklarında üyelik satışlarında yeteri kadar para toplanmadan yama çıkarılmıyormuş, ağırdan alınıyormuş. Hani diyorsunuz ya bazen, bazı oyunların çevirileri neden 1 sene sürüyor, 5-10 saatlik oynanış süresi olan DLC'lerin çevirisi neden 6 ay sürüyor diye, bir düşünün acaba neden?


    Ayrıca siz sanıyor musunuz ki bu paragöz gruplar eğer tekel olsalar hep böyle 15-20 liradan yama satacaklar? Öyle sanıyorsanız eğer Pollyanna bile sizin elinize su dökemez. Türkiye'de yaşadığınızı hatırlatayım. Sıcak su ve kurbağa olayını bilirsiniz. Kurbağayı direkt kaynar suya atarsanız yanacağı için sudan kaçar. Ama ılık suya atıp, yavaş yavaş suyu kaynatırsanız farkında olmayacağı için kaçmaz ve yavaş yavaş ölür. Aslında çok güzel başka bir örnek var da şimdi o konulara girmeyeyim, siyaset diyeyim gerisini siz anlayın.


    @abdullahsen85



    Alıntıları Göster

    Bu yazının altına imzamı atarım işte hocam. Çok haklısınız.  





  • Devam kardeşim devam, gerizekalıları görmezden gel boşver. Havlar havlar defolup giderler.

  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.