Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
221
Favori
692.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler. Çok güzel bir haber. Tam umutları yitirdik derken, siz umudumuz oldunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zart zurtcum Yama Vulkan'da çalışacak değil mi ? Eğer dx12 şart koşulacaksa , diger yamayı oynayamayan guruhdan olarak ,bunuda oynayamayız malum eski sistemler kullaniyoruz. Bu arada Walküre şuan ne yapıyordur çok merak ediyorum. Büyuk bir ihtimal , son kaleleri olan Bu oyun translate mi oynanir diyerek birbirlerini kemiriyorlardir jsjsj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt

    Fantaziye bak. :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Yama için çok teşekkürler. Oyunun Online tarafını kapsayan bir yamamı acaba, değil ise, bununla ilgili bir çalışma olacakmı.

  • Harika haber, eline sağlık.

  • GPT-3 ile yapılıyor olması gerçekten önemli bişey. Bu yapay zeka henüz yeni sayılabilir ama inanılmaz başarılı çalışıyor. Sadece çevirmede değil kodlama web sitesi tasarlama gibi birçok konuda bilgili.


    Bir 5-10 sene sonra daha da geliştiğinde artık yazılım firmaları yazılımcı yada programcı aramayabilir. Siz ne istediğinizi yazıyorsunuz oda kod şeklinde size sunuyor. Oyun geliştirme açısındanda müthiş bir yenilik. Bakalım ileride neler olacak.

  • https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/364


    zaten scripthook asi loader var, update.rpf açılıp tüm stringlerin id label bilgisi alınmış, .asi yazılmış. geriye kalan; bütün stringleri içeren .xml dosyasını düzenlemek, ingilizce stringi türkçesiyle değiştirmek. bunu yaparken de gpt-3 kullanmak pek de zahmetli değildir kanımca. her neyse. bari rdr2-translator.xml dosyasını paylaşın da yardım etmek etmek isteyenler gerekli düzeltmeleri yapsın. daha kaliteli olur. kolay gelsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zartzurt456

    Small farms across New Hanover are experiencing tightening prices and profits as large farming operations flood the market. A bushel of corn sells for a pittance, and many farmers say it's simply too expensive to continue. Operations like Emerald Ranch are cited as an example of what's bringing the area to ruin. As smaller farms fail, Emerald Ranch acquires them, further crowding out other farmers.


    GPT-3

    New Hanover çevresindeki küçük çiftlikler, büyük tarım tedarikçileri pazara girdikçe düşen fiyatlar ve karlar yüzünden sıkıntı çekiyor. Bir kile mısır gülünç derecede ucuz hale geldi ve birçok çiftçi, faaliyetlerine devam etmenin kendileri için kârlı olmadığını söylüyor. Bununla birlikte, birçok kişi Emerald Ranch gibi işletmelerin yalnızca bölgenin düşüşüne katkıda bulunduğuna işaret ediyor. Küçük çiftlikler iflas ederken, Emerald Ranch onları satın alır, büyür ve geri kalan çiftçileri dışarı iter.


    google

    New Hanover'daki küçük çiftlikler, büyük çiftçilik faaliyetleri pazara taşarken fiyatlarda ve karlarda daralma yaşanıyor. Bir tersyüz mısır düşük ücretle satılıyor ve birçok çiftçi bunun devam edemeyecek kadar pahalı olduğunu söylüyor. Emerald Ranch gibi operasyonlar, bölgeyi harap eden şeyin bir örneği olarak gösteriliyor. Daha küçük çiftlikler batınca, Emerald Ranch onları satın alır ve diğer çiftçileri daha da dışarıda bırakır.



    not:Kile, aynı zamanda, genellikle belirli bir metanın özgül ağırlığı olarak tanımlanan diğer kuru önlemler gibi, bir kileya benzer bir Osmanlı hacim birimiydi. Değeri yer, dönem ve emtiaya göre 8 ila 132 oka arasında değişiyordu. 'Standart' kile 36 litre veya 20 oka idi.



    ____



    In Roanoke Ridge an explosion set off by a miner's lamp in Shaft No. 9 has killed up to twenty men. The town of Annesburg was plunged into confusion and despair as women and children were bewailing the deaths of husbands and fathers. The mine is owned by Archibald Jameson who said the company has been careful to provide every possible facility to prevent explosions, but notes that the mine has always been gaseous.


    GPT-3

    Roanoke Ridge'deki 9 numaralı maden ocağında bir madenci lambasının yanmasıyla meydana gelen patlama; ölü sayısı yirmi kadar yüksek olabilir. Annesberg kasabasında kadınlar ve çocuklar kocalarının ve babalarının yasını tutarken kafa karışıklığı ve keder hüküm sürüyor. Maden sahibi Archibald Jameson, şirketinin patlamaları önlemek için gerekli tüm önlemleri aldığını, ancak bu madende her zaman çok fazla gaz bulunduğunu kaydetti.


    google

    Roanoke Sırtı'nda 9 Numaralı Mil'de bir madenci lambasının patlattığı patlama yirmi kadar kişinin ölümüne neden oldu. Annesburg kasabası, kadınlar ve çocuklar kocalarının ve babalarının ölümlerine feryat ederken kafa karışıklığı ve umutsuzluğa sürüklendi. Madenin sahibi Archibald Jameson, şirketin patlamaları önlemek için mümkün olan her türlü tesisi sağlama konusunda dikkatli davrandığını, ancak madenin her zaman gaz halinde olduğunu belirtti.



    Alıntıları Göster

    Eline koluna sağlık reis. Yan görevler notlar dahil komple mi çeviriyorsun? Bağış linki eklesene konuya bağış atalım





  • Sen nasıl bir kralsın ya 😌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zartzurt456 ps4 için bu yama port edilebilecek mi?

  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    port yapılmasına izin verilirse yapılır mutlaka...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikriz Rüyası

    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/364


    zaten scripthook asi loader var, update.rpf açılıp tüm stringlerin id label bilgisi alınmış, .asi yazılmış. geriye kalan; bütün stringleri içeren .xml dosyasını düzenlemek, ingilizce stringi türkçesiyle değiştirmek. bunu yaparken de gpt-3 kullanmak pek de zahmetli değildir kanımca. her neyse. bari rdr2-translator.xml dosyasını paylaşın da yardım etmek etmek isteyenler gerekli düzeltmeleri yapsın. daha kaliteli olur. kolay gelsin.

    eee yapaydın o zaman ? laflara bak teyy allaam





  • tesekkurler cift alyazida mumkun olacak mi acaba?
  • onlaynda çalışıyormu

  • Forlys77 F kullanıcısına yanıt
    25-30 aralık arası cıkacak. Şuan yoğun şekilde test aşamasını gerçekleştiriyor arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky_balbao

    onlaynda çalışıyormu

    ban tehlikesi olur

  • oyunu bitireli 1 yıl oldu ama oynamasam bile bu emeklerin için teşekkürler, öyle yada böyle bu tarz başyapıt oyunların çeviriye ihtiyacı vardı

  • Çoğu gitti azı gitti beyler adım adım yaklaşıyor ✌️
  • Oyunu aldım ilk 5 dakika oynadım türkçe yama çıksın da oynayayım emeğinize sağlık dostlar.

  • Dostum bu yama orjinal yani crackli olmayan red ded 2 de de çalışacak mı ?

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.