Şimdi Ara

Red Bull Player One’da Şampiyon Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Dünya çapında, takımlar arası yapılan mücadelelerle bilinen League of Legends’ın teke tek amatör espor turnuvası Red Bull Player One’da 2019’un dünya finali nefesleri kesti.
     
         Amatör esporculara profesyonel esporcu deneyimi yaşatan tek etkinlik Red Bull Player One’da 28 ülkenin şampiyon düellocuları, Brezilya’da bulunan Riot Sahnesi’nde şampiyonluk için mücadele verdi. Rakiplerinin bir bir geçen Kanadalı düellocu ‘’Jumong’’ dünya şampiyonu olmaya hak kazandı.

         Dünya’nın en iyi amatör düellocularının yarıştığı “Teke Tek” League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019’da final nefesleri kesti. Amatör esporculara profesyonel esporcu deneyimi yaşatan tek etkinlik Red Bull Player One’da Arnavutluk, Arjantin, Belçika, Bosna Hersek, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Fransa Gürcistan, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Japonya, Kosova, Mauritia, Meksika, Peru, Portekiz, Sırbistan, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Krallık’ın şampiyon düellocuları 30 Kasım- 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Brezilya’da bulunan Riot Stüdyoları’nda dünya şampiyonu olmak için birbirine meydan okudu. Kanadalı düellocu ‘’Jumong’’ rakiplerini bir bir geçerek dünya şampiyonu oldu. 

    ‘’Etkinliğin atmosferi eşsizdi’’
     
         Türkiye Finali’nde şampiyon olan Can “Helioses” Bozacı, profesyonel esporcu deneyimi yaşadığı bu eşsiz süreçte son 16 turunda Alman rakibine 2-1’lik skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti. Turnuva süreci hakkında konuşan Bozacı’’ Turnuvaya gideceğim gün endişelerim vardı çünkü Brezilya gerçekten uzak bir ülke ve daha önce hic bu kadar uzun mesafe uçmamıştım fakat hiçbir sıkıntı çekmedim. Etkinliğin atmosferinin gerçekten eşsiz olduğunu söyleyebilirim. Sahneye çıkınca zaten bir heyecan yaşıyorsunuz ve bir maç kaybedince elendiğiniz için gerçekten çok stresli olduğunu söyleyebilirim. İlk 3 turu çok rahat kazanacağımı bekliyordum fakat ikinci maçta çok fazla hata yaptım ve elendim. Yine de böyle güzel bir etkinliğin içinde yer almanın çok iyi hissettirdiğini söyleyebilirim.’’ ifadelerini kullandı.
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.