Şimdi Ara

reçine nasıl çıkar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımın üzerine noktasal olarak ağaç reçinesi bulaşmış durumda
    Mazotla sildim ama çıkarmadı nasıl çıkartabilirim



  • Bu durum önceki aracımda benimde başıma gelmişti. Aracı çamların altına bırakmıştım ve kaputun birçok yerinde nokta şeklinde reçine izleri görmüştüm. Ancak ben gördüğümde geç olmuştu ne kadar uğraştıysamda bu izleri çıkaramadım. Sanırım reçinenin asidik etkisi boyayı yakıyor ve fiziksel bir hasar oluşturduğundan çıkmıyor. En azından ben böyle biliyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: jyhun

    Aracımın üzerine noktasal olarak ağaç reçinesi bulaşmış durumda
    Mazotla sildim ama çıkarmadı nasıl çıkartabilirim
  • camın ve tampon gibi plastik maddelerin üstündeyse asetonla cıkar ama kaput gibi metal kısımlarda aseton kullanma aseton yerine diğer organik çözücüleri kullan alkol gibi arkadaşlar benim sorunuma cevap verin bari ben ne yapcam kaputun üstünde asetonu sürdüğüm yerlerin rengi acıldı yeni cila cekmiştim:(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cklaslan

    camın ve tampon gibi plastik maddelerin üstündeyse asetonla cıkar ama kaput gibi metal kısımlarda aseton kullanma aseton yerine diğer organik çözücüleri kullan alkol gibi arkadaşlar benim sorunuma cevap verin bari ben ne yapcam kaputun üstünde asetonu sürdüğüm yerlerin rengi acıldı yeni cila cekmiştim:(



    tekrar cila çekmeyi denedin mi
  • öle yapcam ama profesyonellere bırakcam artık..
  • Benim aracımın bagajında sulandırılmış camsil var, reçine benzeri birşey yapıştığı zaman bir yandan camsili sürekli püskürtüp diğer elimdeki bezle o bölgeyi siliyorum hiç iz kalmıyor.
  • scracht out diye, sarı kutulu bi boya temizleyicisi var. onunda çıkıyor, ve bunu uyguladıktan sonra, boya bir süre leke tutmuyo. uygulaması filan kolay. tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _KUZEY

    scracht out diye, sarı kutulu bi boya temizleyicisi var. onunda çıkıyor, ve bunu uyguladıktan sonra, boya bir süre leke tutmuyo. uygulaması filan kolay. tavsiye ederim.



    nereden buluruz bunu peki
  •  reçine nasıl çıkar


    ürünü büyük bi marketten almıştım ama hatırlamıyorum neresi olduğunu. carefour, tekzen, praktiker gibi biryerdi. fiyatı da pahalı değil. ama çok iyi bi ürün. geçen ay, aracın sadece kapı kolunun yanındaki çizikleri almak için sürdüm. silmeye başladım. 2 saatlik uğraş sonucu aracın tamamına uyguladım. sonuç gayet iyiydi. araç pırıl pırıl oluyo ve üzerinde leke tutmuyo.

    uygulama esnasında. içine bunu çekmeyecek bi bezle uygula mesela mikrofiber bez. 10dk bekle, kurusun, silerken de , havlu gibi birşeyle sil.

    http://www.formula1wax.com/html/rubbingCompounds.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 23 Haziran 2009; 10:20:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.