Şimdi Ara

Reçetemiz Belli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu lanet yabancı sınır varken defansta ve kalede 3 hak kullanmak akıl karı değil .. Telles geldiğinden beri hepte geriye gidiyor 1 adım ilerleme yok , Chedjou en iyi maçında bile 2 tane %100lük gol hediye ediyor ..Chedjou'nun kötü stoper olduğunu düşünmüyorum herkes hata yapabilir ama yabancı hakkımızı kullanacak kadar iyi değil yine kalsın ama yedek olarak.. Tellese artık birşey bulamıyorum Tarıkı alalım ve formasının garanti olmadığını anlasın.. Sadece 2 transfer lazım bize Tarık ve yabancı forvet.. Olursa Tolgay Arslan da iyi giderdi ama kulübünün satacağını sanmıyorum..

Muslera- Veysel-Semih-Koray(Balta)-Tarık Melo-Furkan Sniejder-Olcan- Bruma yabancı forvet... Hatta Bursa maçında şöyle bir 11 bile kullanılabilir..

Muslera-Veysel-Semih-Koray-Olcan Melo-Furkan Sno-Bruma-Amrabat Burak..

Aslında Olcandan bir Caner etkisi beklenebilir sol bekte ama benim öncelikli tercihim Tarıkı oraya koyup Olcanı ileri almak ve Amrabatın yerine yabancı forvet oynatmak olurdu..
    Sizlerin fikirleri nedir bu takımın ideal dizilişi nasıl olmalı ?

• Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Kafiye olsun diye yaptım bakarsınız tutar.
  • ilaçımız takım olmak ama takım içinde takımımız var selçuk-burak
  • quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Adam daha dün 20 milyona Liverpool'a gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Gelse süper olurdu ama Liverpool kaptı.. en kötü Volkan gibi müsvettelere haddini bildirirdi..
  •  Reçetemiz Belli

Reçetemiz Belli
  • Reçete belli evet. Selçuk-Melo orta sahasıyla 4-2-3-1 oynanmaz. Bu adamlar çok gezen adamlar değil. 4-2-3-1 dinamik oynanan bir oyun. Orta saha sertliğini sağlayabilmek için ekstra bir adamı oraya monte etmek gerekiyor. Bu görevi yine Yekta alacaktır.

Bu durumda Sneijder biraz üzülecek ama 4-3-3'ün sonunda devam etmesi hem onun hem de bizim için en iyisi olacak. İleridike üçlüyü Sneijder-Olcan-Transfer şeklinde kurup Telles'in yerine Hakan'ı oynatmak lazım.

Muslera
    Veysel-Chedjou-Semih-Hakan
    Yekta
    Melo-Selçuk
    Olcan-----------Sneijder
    Transfer

En maliyetsiz, en oturaklı kadro böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Reçete belli evet. Selçuk-Melo orta sahasıyla 4-2-3-1 oynanmaz. Bu adamlar çok gezen adamlar değil. 4-2-3-1 dinamik oynanan bir oyun. Orta saha sertliğini sağlayabilmek için ekstra bir adamı oraya monte etmek gerekiyor. Bu görevi yine Yekta alacaktır.

Bu durumda Sneijder biraz üzülecek ama 4-3-3'ün sonunda devam etmesi hem onun hem de bizim için en iyisi olacak. İleridike üçlüyü Sneijder-Olcan-Transfer şeklinde kurup Telles'in yerine Hakan'ı oynatmak lazım.

Muslera
    Veysel-Chedjou-Semih-Hakan
    Yekta
    Melo-Selçuk
    Olcan-----------Sneijder
    Transfer

En maliyetsiz, en oturaklı kadro böyle oluyor.

Aynen bu şartlar altında malesef 4-3-3 geçen sene kaldığı yerden devam

• Bu takımın düzgün yaz kampı geçirmesi gerekiyordu ve Fenerbahçe maçında gördük ki hazır değiller.

Transfer elbet gerekli fakat genel olarak takım hazır değil
  • ya neyin kafasını yaşıyorsunuz biz aynı maçı izlemedik galiba? chedjou kusursuza yakın oynadı, böyle bir stoper bulmuşuz hala bik bik ötenler var. Geçen sezonun ilk yarısı ısınma süreciydi, 2. yarıdan itibaren bizim geçen sene ligde 2. olmamıza ve son oynadığımız kupa maçında muslera gibi fark yememize engel olan isimlerden biri. Semih'te öyle maç içinde yaptığı 2-3 faul yapması dışında iyi oynadı. Her seferinde pek tecrübesi olmayan Koray'ı stopere koymayın. STOPERLERİMİZ SAĞLAMDIR.

Galatasaray'ın bekleri sıkıntılı buna bir şey demem. 1 maça göre konuşmak olmaz ama Telles bildiğin kasapları oynadı. Veysel'de bazen ağırlaştı pozsiyon verdi. Ama Telles iyi sinyaller vermedi. Gelecek maçta yerine Balta'yı koyup biraz kesmek gerekebilir. Yetenekli futbolcudur Telles ama savunma konusunda öğrenmesi gereken şeyler var.
  • gs elindeki adamlardan maximum katkı almadığı sürece yabancı sınırına laf etme hakkı yok.. tellesi, şedjuyu transfer edeli çok olmadı ama bunları kadroda düşünmüyorsunuz, yapılan transfer hataları var veya takıma ruh kazandıracak bir ortam yok, buna en azından albayrak gibi bir ismin yardımcı olacağını düşünüyorum fakat kaptanlar falan gereken sorumluluğu almalı, selçuk bence bu konuda sınıfta kalıyor.. semih kişilik olarak çok iyi bir isim kaptanlığı bence o almalı.. veya melo takıma el atmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

quote:

Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Gelse süper olurdu ama Liverpool kaptı.. en kötü Volkan gibi müsvettelere haddini bildirirdi..

Sanki galatasarayin 20 milyon vericek butcesi vardi

• Muslera
    GG - Ömer - Pepe - Caner
    Melo - Xavi
    Ronaldo - Sneijder - Bruma
    Neymar

Bence en iyi kadro bu olur bu sene.
  • Oynayabileceğimiz sistemler belli, 4-2-3-1, 4-1-3-2, 4-3-3.

Örnekler
    4-1-3-2
     Reçetemiz Belli

4-2-3-1
     Reçetemiz Belli

4-3-3 (Kanatsız)
     Reçetemiz Belli

4-3-3
     Reçetemiz Belli

Bilemiyorum açıkçası. 3-4-1-2 'de sakat geliyor bana açıkçası.

• ---muslera---
    veysel semih balta olcan
    -----melo yekta----
    bruma wesley amrabat
    ------burak(mecburiyetten)-------
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

quote:

Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Adam daha dün 20 milyona Liverpool'a gitti?

Kaç gündür internete giremiyorum haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

quote:

Reçetemiz belli
    Mario Balotelli

Sanki galatasarayin 20 milyon vericek butcesi vardi

Ben 20 milyon vardı mı dedim ? Gelse süper olurdu ama gelmedi...

• Bana göre bu takımın stopere ihtiyacı yok. Bizim fazla gol yeme gibi bir sorunumuz yok, aksine gol atamıyoruz. Savunmayı sadece Türk oyunculardan oluşturabiliriz bunun için sadece Tarık hamlesi yeterli olur.
    İleriye de kaliteli bir santrafor lazım, iç sahada belki Burak işe yarar ama deplasmanlarda bulduğunu atacak adam lazım bize.
    Türkiye'de defans yapan değil, ofansif oynayan şampiyon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©webeta

ya neyin kafasını yaşıyorsunuz biz aynı maçı izlemedik galiba? chedjou kusursuza yakın oynadı, böyle bir stoper bulmuşuz hala bik bik ötenler var. Geçen sezonun ilk yarısı ısınma süreciydi, 2. yarıdan itibaren bizim geçen sene ligde 2. olmamıza ve son oynadığımız kupa maçında muslera gibi fark yememize engel olan isimlerden biri. Semih'te öyle maç içinde yaptığı 2-3 faul yapması dışında iyi oynadı. Her seferinde pek tecrübesi olmayan Koray'ı stopere koymayın. STOPERLERİMİZ SAĞLAMDIR.

Galatasaray'ın bekleri sıkıntılı buna bir şey demem. 1 maça göre konuşmak olmaz ama Telles bildiğin kasapları oynadı. Veysel'de bazen ağırlaştı pozsiyon verdi. Ama Telles iyi sinyaller vermedi. Gelecek maçta yerine Balta'yı koyup biraz kesmek gerekebilir. Yetenekli futbolcudur Telles ama savunma konusunda öğrenmesi gereken şeyler var.

Ya nasıl kusursuz oyun oynadı Kuyt'ın önüne bıraktığı topta Muslera karşı karşıya kaldı Emenikeyle 86'da yiyorduk golü ne kafasından bahsediyorsun... 1 tane daha net bir hatası vardı onu tam hatırlayamıyorum ... Chedjou kötü stoper değil ama 5 yabancı hakkın varsa daha iyisini alıp oynatacaksın alamıyorsan Chedjou'yu rotasyona sokacaksın ..Forvette Burak- Doumbia mı(atıyorum) veya kanatta Bruma-Yasin mi yoksa defansta Chedjou-Balta (Koray m)ı...Her türlü Burak-Doumbia ve Bruma-Yasin değişiklikleri olsun isterim.. Savunmada Koraya şans verilirse ligde sırıtmadan oynayacağını düşünüyorum..Yani Chedjou'dan iyi olduklarını idda edemem..

• Reçetemiz bence tarık-alex song-doumbia üçlüsü.

Tarık uyguna alınabiliyorsa alınsın hem sağ hem solda alternatif olur ha olmuyorsa hakan balta oynasın, şu anki telles'i ayağında top diye oynar.

Song bence kiralanmalı, fazla bir masraf da olacağını sanmıyorum. Bir ara barça song'u ücretsiz kiraya verecek diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama olursa çok iyi olur. Fener maçında orta sahamızın sıkıntılı bence apaçık ortadaydı.

Doumbia içinse zaten denilecek bir şey yok. Seneye sözleşmesi de bitiyormuş, mümkün olan en uygun fiyata çok da kurcalamadan hemen kapılmalı.

Gerisi prandelli'ye kalmış, hocaya güvenin tam ama bence taktik değişikliğine gitmesi gerek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.