Şimdi Ara

RECEP YAZICIOĞLU - Halkın VALİSİ -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1989 yılında Aydın Anadolu lisesinde Lise 1. sınıfta iken bir gün sınıfın kapısı açıldı ve içeriye fırtına gibi birisi girdi. arkasından o çok korktuğumuz müdürümüz sessizce ve başı önde eğik geliyordu. önce giren zayıf adam yaklaşık 30 dk. hiç durmadan, hızlı hızlı, çok hiddetli bir şekilde bize bir şeyler anlattı. anlattıklarından çoğunu unuttum. ancak gittikten sonra kim olduğunu öğrenebildiğimiz o adamı ise hiç unutmadım. o adam beni çok etkiledi. hal ve hareketleri, şikayetleri, çözümleri, her şeyi farklıydı. sabah okulumuza gelmeden önce bir ilokulu ziyaret edeyim demiş bakmış bahçede birisi çocuklardan birini yakalamış acımasızca dövüyor. hop demiş ne yapıyorsun? niye tırnak kadar çocukları dövüyorsun? adam bu zayıf adama ben okulun müdürüyüm sana ne lan diye cevap vermiş. sabah sabah moralimi bozdular açığa aldım müdürü 7-8 yaşındaki çocuk tanefüste koştu diye dayak mı atılması lazım diye bize dert yanmıştı. kendisiyle görüşmeye gelen vatandaşları memurların ve sekreterlerin hep engellediğini bu alışkanlığı yıkabilmek için valilik makam odasının kapısını söktürmek zorunda kaldığını da anlatmıştı. şimdi artık rahatladım demişti kapı olmadığı için vatandaş beni görmeye geldiğinde sekreter toplantıda diye yalan söyleyemiyor demişti gülerek. Devletin işleyişini sağladığını iddia eden insanlara hiç bir zaman güvenmedim. o zayıf kara kuru adam hariç. O adam benim devletimi sevmeme yol açan ender bürokratlardan birisi idi. bürokrat demeye bile utanıyorum. bürokrat değildi O. bizden biriydi, halktan birisi.

    Allah Rahmet Eylesin, Mekanın Cennet olsun sevgili valim Recep YAZICIOĞLU







  • açıkçası çok üzüldüm..Sıradışı bir bürokrattı
  • Adam gibi adamdı ,Allah Rahmet Eylesin..
  • Allah rahmet eylesin ve yerine onun gibi insanların yetişmesini nasip etsin.Çok üzüldük.
  • iyi insanların değeri öldükten sonra daha çok bilinir.yokluğu farkedilen, aranılan insan olmak çok güzel birşey. türkiyenin sayılı çalışkan devlet adamlarından biriydi.
  • İmzandan dolayı kişileri tartışamıyorum.[dont]
  • gözlerim doldu.mekanı cennet olsun. Adnan Kahveci de trafik kazasında vefat etmişti.pisi pisine gitti işte. yeri tartışmasız doldurulamıyacak bi adamdı.adam gibi adamdı yani..Allah rahmet eylesin.
  • mekani cennet olsun.. adam gibi adamdi... hep derdim bu adamin yeri sadece valilik olmamaliydi basbakan bile olabilirdi malum tayyip belediyeden buraya geldi vali neden olmasin.... umarim gelecekte yine onun gibi kisileri görebiliriz.. keske istanbul valisi olsaydi ne zaman görecegiz.. böyle insanlari yanimizda yakinimizda...üzülmemek içten değil...[bwlng]
  • Gerçekten Süper adamdı Allah RAhmet eylesin
  • Hep iyiler mi gidecek?
    Dünya kötülere mi kalacak?
    ..........
    Gözyaşlarımızı sel edip
    Seli engellere vurup
    Açalım yolları
    Açalım ki
    Arkadan gelen Recep Yazıcığulları tökezlemesin artık
  • sıradışılığı halkla birlikte olması onu o kadar sevdirdi.
    mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin...
  • harbı yaa bu ınsan baya ıs yapıyordu bende cok uzuldum
  • Bakın, sağlığında Recep yazıcıoğlunu görevden alıp merkez valisi yapan ikiyüzlü adam, öldükten sonra ne demiş:

    'Eserleriyle ölümsüzleşti'

    DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit, Recep Yazıcıoğlu'nun "eserleriyle ölümsüzleşen vali" olduğunu bildirdi. Ecevit, yaptığı yazılı açıklamada, Yazıcıoğlu'nun görev yaptığı her yerde halkın gönlünü fethettiğini ve eserleriyle ölümsüzleştiğini, kamu yönetimiyle ilgili aydınlatıcı yazı ve konuşmaları ile de halka büyük katkıda bulunduğunu belirtti.
  • örnek bir insandı Allah gani gani rahmet eylesin. hepimizede arkamızdan böyle konuşulmasını nasip etsin.
  • allah rahmet eylesin ,
    az sayıdaki idealist , dürüst ve ileri görüşlü insandan biriydi , yerini dolduracak biri çıkar inşallah.
    bende üzülmeye bile fırsat bulamadım desem yeridir , annemi teselli etmeye çalışıyorum , olay gününden beri ne zaman haberini görse ağlamaya başlıyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.