Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan yasayan en büyük siyasetci (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kim ne derse desin Türkiye tarihinde görülmüş en zeki siyasetçi. bütün krizler ancak bu kadar güzel fırsata çevirilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükürse halk yağmur yağdırdı diyeceği için fırsata çevirmek o kadar zor değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Onu diyecek algıyı oluşturmakta başarıdır bence hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Kekle kolayla, onlar sizi çok üzdü diye üzgün türbanlı kadın fotoğrafları videoları göstererek yaptılar bütün propagandalarını. Yaptıkları her şey son derece yaratıcılık yoksunuydu, ama vatandaş putperest, inanacak tapacak şey arıyor.

    Algı falan değil, zaten buradaki bazıları gibi Erdoğan’dan nefret de etmiyorum, çünkü tüm suçlu dibine kadar Türk halkıdır.

    Hem görgüsüz ve kendini beğenmiştir, hem de kıskançtır orta doğu halkı. Şu ülkeye devamlı ağırlık olan, kendi yaşamları zavallıca olup diğerlerinin de zavallı olmasını isteyen büyük bir kesim var, ve burada siyaset yapmıyorum, çünkü bunlar sadece akpli değil, her görüşten insan var aralarında. Bak şurada doktor çok maaş alıyor, öğretmen yatarak para kazanıyor diyenlerin hepsi bu kesime dahil, ister chpli ister akpli ister mhpli ister iypli olsun. İnsan olan kendi maaşı düşük geliyorsa bunu protesto eder değil mi? Hayır, asla kendisinden şikayet etmez, başkalarını kendi seviyesine çekmeye çalışır bu bataklık yapısında insanlar. Komşusu kendisinden fazla kazanıversin hemen arkasından konuşur, dedikodusunu yapar her yerde. Ruhu çirkin halkımızın, başımıza gelen bir Tayyip Erdoğan istilası değildir, halkın kendine yakışanı bulmasıdır dolayısıyla. Onlarrrrr der biri, salyaları akarak haykırır diğerleri, o biri ister uzun adam olsun ister başkası, ne fark eder?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar da iyi degil. Turktelekom u araplara satti araplar hep caldi cirpti. Ne oldu? Birakip gittiler. Pek cok devlet krumunun da anasini bellediler boyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynox işlemciler Samsung un üzerindeki grafik işlemcisi dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.