Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan'dan Ahmet Davutoğlu'na Şehir Üniversitesi tepkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehir Üniversitesi’ne gelen tedbir kararıyla ilgili, “Bunlar Halkbank'ı da dolandırmaya çalıştılar. Banka bunlara ciddi bir kredi veriyor fakat ödeme planlarında bunlar bankaya ödeme gerçekleştirmiyorlar” dedi.



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Şehir Üniversitesi üzerinden sert tepki gösterdi. Davutoğlu’nun Halkbank’ı dolandırmaya çalıştığını belirten Erdoğan, “Banka bunlara ciddi bir kredi veriyor fakat ödeme planlarında bunlar bankaya ödeme gerçekleştirmiyorlar. Bu defa da banka kendilerini devamlı olarak uyarıyor. Şu an bankaya borçları 417 milyon noktasında” şeklinde konuştu.


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:


    "Bugün başka yarın başka olmamalıyız. Bunu yapanları gördük, görüyoruz. Kendi nefsinin peşine düşen sadece kendi ajandasına kariyerine odaklanan kişilerden dava adamı olmaz. Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Bulunduğu makamların gücüne güvenerek gönül kıran vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz. Bir kongre sürecine giriyoruz bu süreçte ilçelerde illerde bu hassasiyete çok çok önem vermemiz gerekiyor."


    Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyenler varlık sebeplerini inkar etmekle kalmaz kendi hüsranlarını da hazırlar.



    "Milleti karşısına alan bizi de karşısına alır. Unutmayın kibir en büyük isyandır. İnsan gönlü kıranın biz de partideki görevleriyle ilgili kalemini kırarız."



    DAVUTOĞLU’NA ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TEPKİSİ




    “İstanbul’da bir şehir üniversitesi meselesi ortaya çıkarıldı. Şehir üniversitesinin tahsisini ben yaptım. Malum zat başbakan olunca arsayı üniversitenin mülkiyetine geçirmek istedi. Türkiye’de hiçbir üniversiteye tapu devri yoktur, olmamıştır. Bu mülkiyet devrini yaparken yanında Ali Babacan, Mehmet Şimşek’in imzası var.



    "Bunlar Halkbank'ı da dolandırmaya çalıştılar. Banka bunlara ciddi bir kredi veriyor fakat ödeme planlarında bunlar bankaya ödeme gerçekleştirmiyorlar. Bu defa da banka kendilerini devamlı olarak uyarıyor. Şuan bankaya borçları 417 milyon noktasında. Şimdi yapılandıralım diyorlar, yapılandıralım diyorlar. Bunu nasıl yapacaksınız? Sen Halkbank'a teminat bile vermedin.”




    Kaynak







  • Recep Tayyip Erdoğan'dan Ahmet Davutoğlu'na Şehir Üniversitesi tepkisi
  • tüh yine mi kandırmışlar vah vah
  • Ehonomi çok eyii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışım varsa düzeltin. Olayın temeli 2008 yılında başlıyor.

    O kısmı atlayıp ikinci girişimi söylüyorlar.
  • Yine kandırıldık, ama olsun en azından bu sefer kandıranlar da bizden
  • Aralar iyiyken al gülüm ver gülüm.

    Ara bozuldu mu tukaka.

    Kimler kimlere milletin malını pekeş çekmiş görün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.